Sağolun canlarım riskli olan ilk 12 haftada hiç sıkıntı yaşamadım her şey çok güzel gidiyordu, nazar mı değdi bilmiyorum ama 13. ve 14. haftada kanamalar, kesede oluşan kanamalar, dün yine acildeydim, çok sancın varsa yatıralım dediler, istemedim, zaten düşecek bebek her türlü düşer hastanede de evde de yatsan dediler.
Evdeyim dinleniyorum sancılarım var kasıklarımda, kanama yok şu an ama hala kahverengi akıntılarım devam ediyor. Her şeyi yasakladı doktor, memlekete de gidemiyorum haftaya gidecektim sözde, yolculuk yasak, bilmiyorum belki annemler gelir, dinleniyorum bol bol...
Benimkinide 1 yıla yapar kuzum artık
Heee öyleymiş tabi ben taa baştan söylediydim yakupa biliyorsun ben korkuyorum falan fistan ki gerçekten öyle nilüm çok korkarım ben hayvanlardan böcük bile olsaKüçükken beni çok korkutmuşlar o gün bu gündür aramız hiç olmaz
Dün konuştum onunda haberi yokmuş bu konudan. İçim rahatlattı sağolsunOlmaz öyle şey bizim ev yerimiz belli, mesafe olması ayrıcalık başka türlüsü olamaz, sen bunları hiç kafana takma gelince halletcem ben dedi
Ayyşş bi görsen nilüm nasıl sırnaşıyo, hep bi konuşma peşindeydiTabi yüz bulur mu
Gelmiş yanıma çok zayıflamışsın falan fistan, askerlik bu kolay değil dedim. Meğersem ne öğrendim onun sevgilisi bizim p.ç torunmuş
ayy böcükten ben de korkarım orama burama kaçar diyeiyi bari yakupun da seninle aynı düşünüyor hatunun derdi anlaşıldı kendi yararına bir durum söz konusu olmasa yanaşmazdı. sevgilisinin askere gitmesi biraz akıllandırır umarım. bi nebze olsun anlar seni ve söylediklerinin insanı nasıl etkilediğini yakupun olduğu yere mi gidiyormuş?
Hiloşummm toparlanmaya calışıyormuş hastenedeymiş 1 gibi cıkacakmış
kızlarrrr bu mubarek gunde dualarınızı esirgemeyin...
söyleyince bile kaşındım bebeğim :18: Pikniğe gidince ben pantolonun paçalarını çorabın içine sokuyorum kro gibiYeşil böcükler beni ısırıyo sonra kabar atıyorum
Yakupun tek duası inşallah ben gitmeden ustası buraya düşer de görür o diyor ama o iş yaş
Sevgiliside adam olsa kardeşim, töbe ya.Kızın derdi ne bilsem biii o zaman rahat etcem. Dünde aradı arnavutköye(kv) gidelim mi diyor. Yok ben yakup gelmeden gitmeyi düşünmüyorum dedim
oh oh sonunda güzel bi haber. Dualarımız onunla
Valla melek oldun canım zaten meleksinde.
Aahahaha o zaman melek oldum ben bee
İyi yapmışsın tertoBazen gülmek için iyi geliyor torun sözleri
İnşallah tatlım hayırlısıyla bi kavuşunda darısı başımıza
Canım okuyunca çok şaşırdım hayırdır çok güzeldi askerlik bittiğinde ne oldu böyle biraz zaman tanı bence sonuçta daha askerlik psikolojisini üzerinden atamamıştır sonuçta ikinizde bu süreçte çok yıprandınız anlayacaktır zamanla oda seni bu kadar fedakarlığın sonucu bu olmamalı bence topiğe gir arada en azından kafan dağılır canım çok öpüyorum biran önce sorun çözülür inşallahkızlarcım herkese selam benden nasılsınız şafaklar yakıyo az kaldı az hasretin dibine vurduktan sonra yeryüzüne çıkmak zaman alsada başarın bunu siz...
ben giremiyorum artıkkendi derdim agır bastı saolsun işten geliyorum cnm hiçbişi istemiyo ...bide benimkiyle ayrıldık sonra tamamen ipler koptu asker beklemek güzeldi keşke hep öle kalsaydık...anlayacagınız iyi degilim toparlamaya çalışıyorum durumu araftayım sanki ne bitti nede bitmedi diyebiliyorum normal bi şekilde konuşuyoz uzak soguk can yakıcı bi şekilde nazar mı büyü mü bilemedim hiçbişi diyemiyorum zaman dedim 1 haftadr öylesine 3 5 dk konuşup kapatıoz bu sefer araya soğukluk giriyo hiç toparlayamicam eskiye dönmeyi istiyorum ama zor kafam bomboş hafızamı kaybettim sanki ...nasıl olcak ne olcak bilmiyorum oda kahroldu ben hiçbişi hissetmiyom yerli ne üzülüyom ne seviniyom sadece bomboş yaşıom neye göre kime göre bu yaşanılanlar bilemedim askerdeyken ölcektik hasretten şimdi görüşmüyoz önceden 1 dk görmek için neler verdiğim adamdı şimdi noldu tanıyamıyorum kendimi kahretsin ki kendime lanet ediyorumbilmiyom ya umarım düzelir bi şekilde sorun bende ama çözümü yok öle işte sizinde başınızı agrıttım ...kusura bakmayın artık daha sık girmeye çalışcam eger düzelirsek... [/B]
Hiloşummm toparlanmaya calışıyormuş hastenedeymiş 1 gibi cıkacakmış
kızlarrrr bu mubarek gunde dualarınızı esirgemeyin...
canım benim seni de bebişini de korusun Rabbim, ikinize de hiçbir şeycik olmasın. annenler gelsin tabii canım sen gitme bir yere. tatil de geldi güzel güzel dinlen
çok şükür canım dualarımız hiloşa biran önce toparlanır inşallah
Valla melek oldun canım zaten meleksinde.
Hemde nasıl iyi geliyor birde askerlerin neşeli olması dahada sevindiriyor beni
Canım okuyunca çok şaşırdım hayırdır çok güzeldi askerlik bittiğinde ne oldu böyle biraz zaman tanı bence sonuçta daha askerlik psikolojisini üzerinden atamamıştır sonuçta ikinizde bu süreçte çok yıprandınız anlayacaktır zamanla oda seni bu kadar fedakarlığın sonucu bu olmamalı bence topiğe gir arada en azından kafan dağılır canım çok öpüyorum biran önce sorun çözülür inşallah
Çok şükür canım dualarımız hiloşa biran önce toparlanır inşallah
Deryaaa aradın beni hayal meyal hatırlıyorum :) canm ya çok sağol Allah razı olsunn
DUalarını esirgemeyen herkesten de Allah razı olsn kızlarr..eve geçtim toparlanmaya çalışıyorum 10 gün rapor yazdı bu kadar süreceğini bilmiyordum ama 2 günüm baya zor geçti, ama çok şükür toparlıyorum yavaş yavaş, hepinizi öptümm
Gözün aydın devrem sağ salim kavuş sevdiceğine inşallah 93/1 ilk yârine kavuşan olarak inan çok mutlu oldum darısı haftaya bize olsun inşallah.Selam kızlar şafak bugün bizim için doğan güneşti erkek arkadaşım otobüse bindi yola çıktı ...
Bu süreçte yanımda olan devrelerim,üst devrelerim ve bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum hepiniz hakkınızı helal edin
Gitti gidicek derken bu süreci de bazen zor bazen olağan bi şekilde tamamladık ,Allah asker bekleyen herkesin yardımcısı olsun
Deryaaa aradın beni hayal meyal hatırlıyorum :) canm ya çok sağol Allah razı olsunn
DUalarını esirgemeyen herkesten de Allah razı olsn kızlarr..eve geçtim toparlanmaya çalışıyorum 10 gün rapor yazdı bu kadar süreceğini bilmiyordum ama 2 günüm baya zor geçti, ama çok şükür toparlıyorum yavaş yavaş, hepinizi öptümm
herşey çok güzeldi ewt ama birden terse döndü ondan kaynaklı diil benle ilgili ben sorun yaratıom bişiler degişti mi ona karşı bilmiyorum o aşkla bekleyen ben diildim sanki karışık canım hemde çok karışık:
Ben iyce bunaldim kizlar ya gecmiyor sanki günler yerinde sayiyor.esimle telde konusurken aglamamak icin zor tutuyorum kendimi cok özledim :-(( artik kavusmak istiyorum bitsin bu cileeeee..
Hilalcim buarada cok cok gecmis olsun biran önce düzelirsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?