Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim seni de bebişini de korusun Rabbim, ikinize de hiçbir şeycik olmasın. annenler gelsin tabii canım sen gitme bir yere. tatil de geldi güzel güzel dinlen

ayy böcükten ben de korkarım orama burama kaçar diye iyi bari yakupun da seninle aynı düşünüyor hatunun derdi anlaşıldı kendi yararına bir durum söz konusu olmasa yanaşmazdı. sevgilisinin askere gitmesi biraz akıllandırır umarım. bi nebze olsun anlar seni ve söylediklerinin insanı nasıl etkilediğini yakupun olduğu yere mi gidiyormuş?

hiloşum bi türlü geçmiş olsun diyemedim. ne ameliyatı olduğunu da soramadım. inşallah önemli bir şey değildir. sağ salim dön aramıza zaferle aran düzeliyor sanırım, eskisinden çok daha iyi olun

Son düzenleme:
Hiloşummm toparlanmaya calışıyormuş hastenedeymiş 1 gibi cıkacakmış

kızlarrrr bu mubarek gunde dualarınızı esirgemeyin...

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 24 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...83 seros08...

...88 exelanss...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...199 KUB88...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...201 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 01 : ADANA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...ilithya 02 : ADIYAMAN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 08 : ARTVİN'E SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 09 : AYDIN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 12 : BİNGÖL'E SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 34 : İSTANBUL'A SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Söyleyince bile kaşındım bebeğim :18: Pikniğe gidince ben pantolonun paçalarını çorabın içine sokuyorum kro gibi Yeşil böcükler beni ısırıyo sonra kabar atıyorum
Yakupun tek duası inşallah ben gitmeden ustası buraya düşer de görür o diyor ama o iş yaş
Sevgiliside adam olsa kardeşim, töbe ya. Kızın derdi ne bilsem biii o zaman rahat etcem. Dünde aradı arnavutköye(kv) gidelim mi diyor. Yok ben yakup gelmeden gitmeyi düşünmüyorum dedim

Oh oh sonunda güzel bi haber. Dualarımız onunla

(amin) evet sesi biraz yorgun gelıyordu ama ıyıydı allah şifa versin hiloşumaa

Aahahaha o zaman melek oldum ben bee
İyi yapmışsın terto Bazen gülmek için iyi geliyor torun sözleri

İnşallah tatlım hayırlısıyla bi kavuşunda darısı başımıza
Valla melek oldun canım zaten meleksinde.
Hemde nasıl iyi geliyor birde askerlerin neşeli olması dahada sevindiriyor beni

Canım okuyunca çok şaşırdım hayırdır çok güzeldi askerlik bittiğinde ne oldu böyle biraz zaman tanı bence sonuçta daha askerlik psikolojisini üzerinden atamamıştır sonuçta ikinizde bu süreçte çok yıprandınız anlayacaktır zamanla oda seni bu kadar fedakarlığın sonucu bu olmamalı bence topiğe gir arada en azından kafan dağılır canım çok öpüyorum biran önce sorun çözülür inşallah

Çok şükür canım dualarımız hiloşa biran önce toparlanır inşallah

Birkaç saat içinde öğreneceğiz nereye çıktığını kısa mı uzun mu olduğunu, sonra beni de ekleyin şafak list'lere :18:

canım benim seni de bebişini de korusun Rabbim, ikinize de hiçbir şeycik olmasın. annenler gelsin tabii canım sen gitme bir yere. tatil de geldi güzel güzel dinlen

Teşekkür ederim tatlım iyiyiz Allaha şükür şu an için sıkıntı yok, bugün tatile de girdik dinleneceğim kendime zaman ayıracağım hep Annemler gelir mi bilmiyorum başları biraz kalabalık malum ablamın çocuklarına bakıyorlar bakalım kısmet

Seninle de görüşemedik doğru düzgün canım yaa aklımdasın ama, mesaj tarifende ücretsizse telefondan mesajlaşalım canım olur mu? Sende durumlar nasıl merak içerisindeyim

herşey çok güzeldi ewt ama birden terse döndü ondan kaynaklı diil benle ilgili ben sorun yaratıom bişiler degişti mi ona karşı bilmiyorum o aşkla bekleyen ben diildim sanki karışık canım hemde çok karışık:

Selam kızlar şafak bugün bizim için doğan güneşti erkek arkadaşım otobüse bindi yola çıktı ...

Bu süreçte yanımda olan devrelerim,üst devrelerim ve bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum hepiniz hakkınızı helal edin
Gitti gidicek derken bu süreci de bazen zor bazen olağan bi şekilde tamamladık ,Allah asker bekleyen herkesin yardımcısı olsun

Deryaaa aradın beni hayal meyal hatırlıyorum :) canm ya çok sağol Allah razı olsunn

DUalarını esirgemeyen herkesten de Allah razı olsn kızlarr..eve geçtim toparlanmaya çalışıyorum 10 gün rapor yazdı bu kadar süreceğini bilmiyordum ama 2 günüm baya zor geçti, ama çok şükür toparlıyorum yavaş yavaş, hepinizi öptümm

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 25 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...82 seros08...

...87 exelanss...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...198 KUB88...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...200 Kanaryam35...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...hepsenhep 00 : ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ ...

...ilithya 01 : ADANA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...pekmez_akilli 07 : ANTALYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...SelenYusuf 08 : ARTVİN'E SELAM YOLA DEVAM ...

...Zeyno 11 : BİLECİK'E SELAM YOLA DEVAM ...

...busra00 33 : İÇEL'E SELAM YOLA DEVAM ...

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Aaaaa Begümler teskeremiii aldııııııııııııı inanmıyorum yaa geldiği günü hatırlıyorum valla
Darısı herkese olsıunnn

Gözün Aydın Begümcümmm

Hilalcim geçmiş olsun cokkkk

Ben iyce bunaldim kizlar ya gecmiyor sanki günler yerinde sayiyor.esimle telde konusurken aglamamak icin zor tutuyorum kendimi cok özledim :-(( artik kavusmak istiyorum bitsin bu cileeeee..

Hilalcim buarada cok cok gecmis olsun biran önce düzelirsin insaallah

Gözün aydın devrem sağ salim kavuş sevdiceğine inşallah 93/1 ilk yârine kavuşan olarak inan çok mutlu oldum darısı haftaya bize olsun inşallah.

Çok geçmiş olsun canım atlattın en azından

Çok üzüldüm canım ya kendini toparlamaya çalış dön bir düşün herşeyi zaman herşeyin ilacı derler atlatacaksınız en kısa sürede inşallah ecrincim

Busra Cnm nasılsın bebeğin doğdu mu
ekim annelerune ugramiyirdun seni merak ettik
ekim qnneleri facede grup kurdu seni de bekliyoruz
Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…