- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Sağolun kızlarcımm..bu arada ameliyattan önce Zafer zaten baya arayı yumuşatmıştı, ameliyat olduğum gün de işten çıkıp atlayıp geldi, şu an aramız düzeldi gibi fena değiliz, gelip yanımda bi gün kaldı, bana baktı sağolsun birazcık konuşma fırsatımız da oldu, annemler falan da hepbaşımda olduğundan çok zaman olmadı konuşmak için çok da acele etmedik, zamanla düzelcek inşallah, inandırdı...
Sağolun kızlarcımm..bu arada ameliyattan önce Zafer zaten baya arayı yumuşatmıştı, ameliyat olduğum gün de işten çıkıp atlayıp geldi, şu an aramız düzeldi gibi fena değiliz, gelip yanımda bi gün kaldı, bana baktı sağolsun birazcık konuşma fırsatımız da oldu, annemler falan da hepbaşımda olduğundan çok zaman olmadı konuşmak için çok da acele etmedik, zamanla düzelcek inşallah, inandırdı...
Aaaaa Begümler teskeremiii aldııııııııııııı inanmıyorum yaa geldiği günü hatırlıyorum valla
Darısı herkese olsıunnn
Gözün Aydın Begümcümmm
Gözün aydın devrem sağ salim kavuş sevdiceğine inşallah 93/1 ilk yârine kavuşan olarak inan çok mutlu oldum darısı haftaya bize olsun inşallah.
Çok geçmiş olsun canım atlattın en azından
Geçmiş olsun hiloş , iyi misin şimdi..
Ne ameliyatı oldun..
Geçmiş olsun canım, ameliyatının iyi geçmesine ve senin iyi olmana çok sevindim, Zafer de anlamış hatasını görülen o ki... Umarım her şey yoluna girer.
Hiloşşş çok sevindim kuzum hem senin iyi olmana, hemde aranızın hafiften düzelmesine
Kendine çok dikkat et
teşekkür ederim kızlar darısı başınıza inşallah artık aynı şehirde nefes alıyoruz o bile yetio bana
Çok teşekkür ederm Zeynomm, şafağın azaldı çok şükür en heyecanlı bekleyş günleri başlamış, Allah kavuştursun..
Yok kuzum henüz heyecanlı günlerimiz başlamadı, tartışmadan fırsat bulamıyoruz
Çok sğaol Hesna ablacımm..
Sen nasıl oldun sorun yok di mii??
Rica ederim canım, sağolasın daha iyiyim bir sorun yok şu an birkaç güne annemler gelecek ama az kalabilecekler
Hala mı canm yaabizde bile oluyor hala ben de hala emin olamıyorum ya neden böyleyz acaba diye.. Allah çıkar yol göstersn inşallah ikimize de canm yaa ne bitmez çilemiz varmş :/
Teşekkür ederim tatlım iyiyiz Allaha şükür şu an için sıkıntı yok, bugün tatile de girdik dinleneceğim kendime zaman ayıracağım hepAnnemler gelir mi bilmiyorum başları biraz kalabalık malum ablamın çocuklarına bakıyorlar bakalım kısmet
Seninle de görüşemedik doğru düzgün canım yaa aklımdasın ama, mesaj tarifende ücretsizse telefondan mesajlaşalım canım olur mu? Sende durumlar nasıl merak içerisindeyim
Selam kızlar şafak bugün bizim için doğan güneşti erkek arkadaşım otobüse bindi yola çıktı ...
Bu süreçte yanımda olan devrelerim,üst devrelerim ve bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum hepiniz hakkınızı helal edin
Gitti gidicek derken bu süreci de bazen zor bazen olağan bi şekilde tamamladık ,Allah asker bekleyen herkesin yardımcısı olsun
Deryaaa aradın beni hayal meyal hatırlıyorum :) canm ya çok sağol Allah razı olsunn
DUalarını esirgemeyen herkesten de Allah razı olsn kızlarr..eve geçtim toparlanmaya çalışıyorum 10 gün rapor yazdı bu kadar süreceğini bilmiyordum ama 2 günüm baya zor geçti, ama çok şükür toparlıyorum yavaş yavaş, hepinizi öptümm
Söyleyince bile kaşındım bebeğim :18: Pikniğe gidince ben pantolonun paçalarını çorabın içine sokuyorum kro gibiYeşil böcükler beni ısırıyo sonra kabar atıyorum
Yakupun tek duası inşallah ben gitmeden ustası buraya düşer de görür o diyor ama o iş yaş
Sevgiliside adam olsa kardeşim, töbe ya.Kızın derdi ne bilsem biii o zaman rahat etcem. Dünde aradı arnavutköye(kv) gidelim mi diyor. Yok ben yakup gelmeden gitmeyi düşünmüyorum dedim
:98: Şafak 9 ! Haftaya yokuz :98:
heeyyyytt beeee safaga bak yikiliyoorr bacim yikiliyoorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?