Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağolun kızlarcımm..bu arada ameliyattan önce Zafer zaten baya arayı yumuşatmıştı, ameliyat olduğum gün de işten çıkıp atlayıp geldi, şu an aramız düzeldi gibi fena değiliz, gelip yanımda bi gün kaldı, bana baktı sağolsun birazcık konuşma fırsatımız da oldu, annemler falan da hepbaşımda olduğundan çok zaman olmadı konuşmak için çok da acele etmedik, zamanla düzelcek inşallah, inandırdı...

Geçmiş olsun hiloş , iyi misin şimdi..

Ne ameliyatı oldun..

Geçmiş olsun canım, ameliyatının iyi geçmesine ve senin iyi olmana çok sevindim, Zafer de anlamış hatasını görülen o ki... Umarım her şey yoluna girer.

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 26 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...86 exelanss...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...197 KUB88...

...199 Kanaryam35...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...ilithya 00 : ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ

...pekmez_akilli 06 : ANKARA'YA SELAM YOLA DEVAM

...SelenYusuf 07 : ANTALYA'YA SELAM YOLA DEVAM

...Zeyno 10 : BALIKESİR'E SELAM YOLA DEVAM

...busra00 32 : ISPARTA'YA SELAM YOLA DEVAM

...seros08 81 : DÜZCE'YE SELAM YOLA DEVAM

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Hiloşşş çok sevindim kuzum hem senin iyi olmana, hemde aranızın hafiften düzelmesine

Kendine çok dikkat et

Heyt be sonunda bende söylüyorum :97:
:98:Ne atlet, ne don, şafak sadece 1O!:98:

Aaaaa Begümler teskeremiii aldııııııııııııı inanmıyorum yaa geldiği günü hatırlıyorum valla
Darısı herkese olsıunnn

Gözün Aydın Begümcümmm

Gözün aydın devrem sağ salim kavuş sevdiceğine inşallah 93/1 ilk yârine kavuşan olarak inan çok mutlu oldum darısı haftaya bize olsun inşallah.

Çok geçmiş olsun canım atlattın en azından

teşekkür ederim kızlar darısı başınıza inşallah artık aynı şehirde nefes alıyoruz o bile yetio bana

Geçmiş olsun hiloş , iyi misin şimdi..

Ne ameliyatı oldun..

Sağolll canımm, iyi sayılırım tabi ilk günüme göre ama normale dönmeme var tabi daha..
Yumurtalık kisti ameliyatı oldm

Geçmiş olsun canım, ameliyatının iyi geçmesine ve senin iyi olmana çok sevindim, Zafer de anlamış hatasını görülen o ki... Umarım her şey yoluna girer.

Çok sğaol Hesna ablacımm..
Sen nasıl oldun sorun yok di mii??

Hiloşşş çok sevindim kuzum hem senin iyi olmana, hemde aranızın hafiften düzelmesine

Kendine çok dikkat et

Çok teşekkür ederm Zeynomm, şafağın azaldı çok şükür en heyecanlı bekleyş günleri başlamış, Allah kavuştursun..

teşekkür ederim kızlar darısı başınıza inşallah artık aynı şehirde nefes alıyoruz o bile yetio bana

Gözünaydın Begümcümm

Yok kuzum henüz heyecanlı günlerimiz başlamadı, tartışmadan fırsat bulamıyoruz

Hala mı canm yaa bizde bile oluyor hala ben de hala emin olamıyorum ya neden böyleyz acaba diye.. Allah çıkar yol göstersn inşallah ikimize de canm yaa ne bitmez çilemiz varmş :/

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 27 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...85 exelanss...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...196 KUB88...

...198 Kanaryam35...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...pekmez_akilli 05 : AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM

...SelenYusuf 06 : ANKARA'YA SELAM YOLA DEVAM

...Zeyno 09 : AYDIN'A SELAM YOLA DEVAM

...busra00 31 : HATAY'A SELAM YOLA DEVAM

...seros08 80 : OSMANİYE'YE SELAM YOLA DEVAM

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Hala mı canm yaa bizde bile oluyor hala ben de hala emin olamıyorum ya neden böyleyz acaba diye.. Allah çıkar yol göstersn inşallah ikimize de canm yaa ne bitmez çilemiz varmş :/

Biz önce çilesini çekiyoruz, sonra güzelliğini hafiften görüyoruz hiloşum. İkimizdede var bu

Allahım sabır versin ne diyim :18:

inşallah gelebilir annenler canım, iyi gelir... artık senin bebişine de bakcak annen hep ablanınkiler olmaz ki iyiyim ben canım, ders çalışıyorum işte dershane ev dışında pek bir şey yapmıyorum. zaten bi gün ara verecek olsam 2-3 gün gidiyor. deneme olduk geçenlerde durumlar berbat, çok çalışmam gerek benim msj hakkım yok maalesef canım sadece süre alıyorum o da mehmetle konuşmak için...

begüşüm dönmüş ya sevdiceğin, gözün aydın, Rabbim bir daha ayrılık göstermesin. bir an evvel söz-nişan haberlerini bekliyoruz

hilalim geçmiş olsun, inşallah bir an evvel toparlanırsın zaferin de gelmiş nasıl sevindim maşallah diyelim nazar değmesin yine

tabii ısırırlar yavrum bulmuşlar senin gibi tatlı kızı, ben bile ısırabilirim hehe iyi olurdu valla, ne işkence ederdi sana yapılanların acısını çıkarırdı deme kız öyle gönül bu yani aka da konuyor karaya da canım bence sen dikkat et o kuzene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…