inşallah gelebilir annenler canım, iyi gelir... artık senin bebişine de bakcak annen hep ablanınkiler olmaz kiiyiyim ben canım, ders çalışıyorum işte dershane ev dışında pek bir şey yapmıyorum. zaten bi gün ara verecek olsam 2-3 gün gidiyor. deneme olduk geçenlerde durumlar berbat, çok çalışmam gerek benim msj hakkım yok maalesef canım sadece süre alıyorum o da mehmetle konuşmak için...
Sağolll canımm, iyi sayılırım tabi ilk günüme göre ama normale dönmeme var tabi daha..
Yumurtalık kisti ameliyatı oldm
Çok sğaol Hesna ablacımm..
Sen nasıl oldun sorun yok di mii??
Çok teşekkür ederm Zeynomm, şafağın azaldı çok şükür en heyecanlı bekleyş günleri başlamış, Allah kavuştursun..
Gözünaydın Begümcümm
inşallah gelebilir annenler canım, iyi gelir... artık senin bebişine de bakcak annen hep ablanınkiler olmaz kiiyiyim ben canım, ders çalışıyorum işte dershane ev dışında pek bir şey yapmıyorum. zaten bi gün ara verecek olsam 2-3 gün gidiyor. deneme olduk geçenlerde durumlar berbat, çok çalışmam gerek benim msj hakkım yok maalesef canım sadece süre alıyorum o da mehmetle konuşmak için...
begüşüm dönmüş ya sevdiceğin, gözün aydın, Rabbim bir daha ayrılık göstermesin. bir an evvel söz-nişan haberlerini bekliyoruz
hilalim geçmiş olsun, inşallah bir an evvel toparlanırsınzaferin de gelmiş nasıl sevindim maşallah diyelim nazar değmesin yine
tabii ısırırlar yavrum bulmuşlar senin gibi tatlı kızı, ben bile ısırabilirimhehe iyi olurdu valla, ne işkence ederdi sana yapılanların acısını çıkarırdı deme kız öyle gönül bu yani aka da konuyor karaya da canım bence sen dikkat et o kuzene
büşracım nasılsın
ıyiyim tatlim cocukla ugrasiyomsen nasilsin??
sağol nilücüm sağol hiloşum teşekkür ederim...hiloş geçmiş olsun whatsapptan yazdım sana ama okumadın sanırım kendine dikkat ett
iyiyim canım ömer di dimi adı nasıl bakalım bebişin üzüyormu annesini yoksa uslu bi bebekmi :-d :-d
tabii ısırırlar yavrum bulmuşlar senin gibi tatlı kızı, ben bile ısırabilirimhehe iyi olurdu valla, ne işkence ederdi sana yapılanların acısını çıkarırdı deme kız öyle gönül bu yani aka da konuyor karaya da canım bence sen dikkat et o kuzene
Heeyyyytt beeee safaga bak yikiliyoorr bacim yikiliyoorrr
Evet ömeraslinda cok akilli teyzesi masaallah ama bu aralar biraz huysuz dis cikarmaya calisiyor onunla ugrasiyom bende bi babasina kavussaydik cok rahatlayacaktim hep o bakacakmis sözde pasasina bakalim görecegiz zamanla sende ne var ne yok bakalim kuzuuu
Amaa bebeğim neden ısırmak diyorsun, hem ben kemik torbasıyım kemik batarBöcükler ağzını tadını bilmiyor
İşte kuzum onun gönlüde ankaraya düşsün diyom kötü mü diyomÇok dikkat ediyorum, salak şey gene birşeyler sallamış kulağıma geldi aldırış etmedim yakupada çıtlattım hafif ben gelince de konuşsun bi o zaman görür onun o ağzını nasıl ayırıyorum dedi hoşuma kaçtı İşkenceyi seven bi çifttiz biz
Evet yıkılıyor büşüm, bizi yıkıyorBitsin artık
Hadi hadii sende 1 aydan düşüyorsun artık az kaldı kardeşim
oyyy o babasının yerıne adamlık yapıyor tabı annesı hiç üzermi annesiniayyy yavrum o donem cok kotu evet gerçekten ilaç falan fitil falan en hafıf atlatacağı şekılde yardımcı ol canım eeee bız arda çocuk olmadığı halde eşim cok daraldı paso git gel yaptım falan kı siz ne zamandır ayrısınız bakar tabı bendede aynı büşracım aynı devam hiç bı değişiklik yok :-d :-d :-d akıp gııden zamana karşı oynuyoruz işte
eveet kuzuum o benim kücük erkegimgercekten cok zor bir dönem fitil atiyorum agzina krem verdi doktor onu sürüyorum bi hayirlica atlatsaydik bunuda bakalim sirada bizi ne bekliyor.evet yavrum ya vallahi sizin görme sansiniz vardi benim hic olmadi önce hamilelikte doktor yasakladi yolculugu dogumdan sonra ömer cok kücüktü soguk diye kiyamadik gecti tam 11 ay esimsiz.gercekten bu askerlik beni cok yordu cok zorlandim canimmm cook..
evet canım yıne oyle böyle kendını ıdare edebılıyorsun ama bebek olunca iş değişiyor doğru canım hak verıyorum ama maşallah su gıbı gecsın ınşallah ben hep la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim cektım askerlik boyunca Mevlam kolaylık versın inşallah kalan sürelerde su gıbı gecsın askerlik bıtınce yanında olacakmı hemen eşin canım yoksa yıne bekleyecekmısınız izin cıkmasını falan
Biz önce çilesini çekiyoruz, sonra güzelliğini hafiften görüyoruz hiloşum. İkimizdede var bu
Allahım sabır versin ne diyim :18:
hilalim geçmiş olsun, inşallah bir an evvel toparlanırsınzaferin de gelmiş nasıl sevindim maşallah diyelim nazar değmesin yine
Hiloşş nasılsın elim tl gıtmedı haftasonu dınlenıyorsundur dıye nasıl oldun
Sağol nilücüm sağol hiloşum teşekkür ederim...Hiloş geçmiş olsun whatsapptan yazdım sana ama okumadın sanırım kendine dikkat ett
kızlaar ben geldim nişanlı olaraaaaaaak çok mutluyum çok güsel geçti herşey maşşallahonurun taraf çok samimiydi bohça yapmıcaz demiştik ama 7 tepsiyle geldiler bi tepsi baklava ve lokumda cabası annem çeyiz düzmese iyimiş 2.bi çeyizim oldu onları nasıl doldurup geri götürcez bilmiyoz:18: çok güseldi ama herşey ya Allah isteyen herkese nasip etsin
hiloşum çok geçmiş olsun Allah şifa versin zaferle de aranızın düzelmesine çok sevindim canm doru olanı yapmış bundan sonra nazar değmez inşallah büyük sorunlarınız olmaz
İyiym Deryacım sağoll..dinleniyorum bol bol valla Cuma eve bir girdim bir daha Perş çıkacam kontrol için..ama çok şükür baya ayaklandm
Sen nasılsın canm?:
Evet bebek olunca cok zor hersey canim ama hayirlisi böyleymis rabbim yardimcimiz olsun.bende la havleyi cok cekerim kuranimi okurum namazlarimi kilarim rabbim kabul etsin hepimizinkini insaallah.amiin su gibi gecsin su zaman.vallahi kuzuu cok karisik daha biz bile ne yapacagimizi bilmiyoruz ama vizeyi mecbur beklicez yani hemen getiremiorum buraya maalesef bakalim ne olacak cok zor bir dönem beni bekliyor
Bitiyor kardesim cok az kaldi cok..sizi yikamaz bu safak inan hersey gececek yinemi kavgalusiniz yoksa safakmi skistiriyor?
Evet bende düsüyorumda bilmiyom esinimm bende iyce bunaldim yoruldum herseyi idare etmek cok zor askerlik cok zormus gercekten :-( ama yinede cok sükürki 3 ay düstü yoksa dahaa coook sayardik allah korusun
Öyle sanırım canm hala da çekiyoz Allah sabrını da veriyor demek ki yani tamamen haksızlık da etmek istemiyorum ama Zafer cidden zor bir erkek ama çok seviyorum umarm daha iyiye gider artık aramız hep bir umut..
Szin için de aynını diliyorum inan ki evlenip pişman olmayı yaşatmasın Allah bize hep daha iyiye gidlim inşallah canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?