Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çarşamba akşamı buradalar canım inşallah doğru biraz da benim bebiş nasiplensin değil mi

ÇAlış canım çalış, bu sene hallet bu sınav derdini de ortadan kalksın gerçi her şeyi zorlaştırdılar insanları üzmekten başka yaptıkları yok ama biraz da gayret etmek lazım başka yol yok...

Aman Mehmet le aranız iyi olsun da gerisini boşver görüşürüz bir şekilde

Sağol nilücüm sağol hiloşum teşekkür ederim...Hiloş geçmiş olsun whatsapptan yazdım sana ama okumadın sanırım kendine dikkat ett

iyiyim canım ömer di dimi adı nasıl bakalım bebişin üzüyormu annesini yoksa uslu bi bebekmi :-d :-d

Evet ömer aslinda cok akilli teyzesi masaallah ama bu aralar biraz huysuz dis cikarmaya calisiyor onunla ugrasiyom bende bi babasina kavussaydik cok rahatlayacaktim hep o bakacakmis sözde pasasina bakalim görecegiz zamanla sende ne var ne yok bakalim kuzuuu

kızlaar ben geldim nişanlı olaraaaaaaak çok mutluyum çok güsel geçti herşey maşşallah onurun taraf çok samimiydi bohça yapmıcaz demiştik ama 7 tepsiyle geldiler bi tepsi baklava ve lokumda cabası annem çeyiz düzmese iyimiş 2.bi çeyizim oldu onları nasıl doldurup geri götürcez bilmiyoz:18: çok güseldi ama herşey ya Allah isteyen herkese nasip etsin
hiloşum çok geçmiş olsun Allah şifa versin zaferle de aranızın düzelmesine çok sevindim canm doru olanı yapmış bundan sonra nazar değmez inşallah büyük sorunlarınız olmaz

Amaa bebeğim neden ısırmak diyorsun, hem ben kemik torbasıyım kemik batar Böcükler ağzını tadını bilmiyor
İşte kuzum onun gönlüde ankaraya düşsün diyom kötü mü diyom Çok dikkat ediyorum, salak şey gene birşeyler sallamış kulağıma geldi aldırış etmedim yakupada çıtlattım hafif ben gelince de konuşsun bi o zaman görür onun o ağzını nasıl ayırıyorum dedi hoşuma kaçtı İşkenceyi seven bi çifttiz biz

Heeyyyytt beeee safaga bak yikiliyoorr bacim yikiliyoorrr

Evet yıkılıyor büşüm, bizi yıkıyor Bitsin artık

Hadi hadii sende 1 aydan düşüyorsun artık az kaldı kardeşim

oyyy o babasının yerıne adamlık yapıyor tabı annesı hiç üzermi annesini ayyy yavrum o donem cok kotu evet gerçekten ilaç falan fitil falan en hafıf atlatacağı şekılde yardımcı ol canım eeee bız arda çocuk olmadığı halde eşim cok daraldı paso git gel yaptım falan kı siz ne zamandır ayrısınız bakar tabı bendede aynı büşracım aynı devam hiç bı değişiklik yok :-d :-d :-d akıp gııden zamana karşı oynuyoruz işte

Tanıdığım tanımadıklarım hiç sohbet bıle etmediklerim herkeze selammm!!!!
günaydın tüm hatunlaraa

Bitiyor kardesim cok az kaldi cok..sizi yikamaz bu safak inan hersey gececek yinemi kavgalusiniz yoksa safakmi skistiriyor?
Evet bende düsüyorumda bilmiyom esinimm bende iyce bunaldim yoruldum herseyi idare etmek cok zor askerlik cok zormus gercekten :-( ama yinede cok sükürki 3 ay düstü yoksa dahaa coook sayardik allah korusun

eveet kuzuum o benim kücük erkegim gercekten cok zor bir dönem fitil atiyorum agzina krem verdi doktor onu sürüyorum bi hayirlica atlatsaydik bunuda bakalim sirada bizi ne bekliyor.evet yavrum ya vallahi sizin görme sansiniz vardi benim hic olmadi önce hamilelikte doktor yasakladi yolculugu dogumdan sonra ömer cok kücüktü soguk diye kiyamadik gecti tam 11 ay esimsiz.gercekten bu askerlik beni cok yordu cok zorlandim canimmm cook..

evet canım yıne oyle böyle kendını ıdare edebılıyorsun ama bebek olunca iş değişiyor doğru canım hak verıyorum ama maşallah su gıbı gecsın ınşallah ben hep la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim cektım askerlik boyunca Mevlam kolaylık versın inşallah kalan sürelerde su gıbı gecsın askerlik bıtınce yanında olacakmı hemen eşin canım yoksa yıne bekleyecekmısınız izin cıkmasını falan

Evet bebek olunca cok zor hersey canim ama hayirlisi böyleymis rabbim yardimcimiz olsun.bende la havleyi cok cekerim kuranimi okurum namazlarimi kilarim rabbim kabul etsin hepimizinkini insaallah.amiin su gibi gecsin su zaman.vallahi kuzuu cok karisik daha biz bile ne yapacagimizi bilmiyoruz ama vizeyi mecbur beklicez yani hemen getiremiorum buraya maalesef bakalim ne olacak cok zor bir dönem beni bekliyor

Biz önce çilesini çekiyoruz, sonra güzelliğini hafiften görüyoruz hiloşum. İkimizdede var bu

Allahım sabır versin ne diyim :18:

Öyle sanırım canm hala da çekiyoz Allah sabrını da veriyor demek ki yani tamamen haksızlık da etmek istemiyorum ama Zafer cidden zor bir erkek ama çok seviyorum umarm daha iyiye gider artık aramız hep bir umut..

Szin için de aynını diliyorum inan ki evlenip pişman olmayı yaşatmasın Allah bize hep daha iyiye gidlim inşallah canmm

hilalim geçmiş olsun, inşallah bir an evvel toparlanırsın zaferin de gelmiş nasıl sevindim maşallah diyelim nazar değmesin yine

Nilümm çok sağoll..toparlıyorum yavaş yavaş baya ayaklandm.. çok teşekkür edermm evet güzel oldu gelmesi moral olduu..umarm daha da iyi olurz zamanla..

Sen nasılsın yavrumm

Hiloşş nasılsın elim tl gıtmedı haftasonu dınlenıyorsundur dıye nasıl oldun

İyiym Deryacım sağoll..dinleniyorum bol bol valla Cuma eve bir girdim bir daha Perş çıkacam kontrol için..ama çok şükür baya ayaklandm
Sen nasılsın canm?

Sağol nilücüm sağol hiloşum teşekkür ederim...Hiloş geçmiş olsun whatsapptan yazdım sana ama okumadın sanırım kendine dikkat ett

Telefonum geçen hafta acayip bir yere düştü ekranda sorun oldu tamire de anca verdik canm, eski telim de akıllı özellikler yok Sağolasın Allah razı olsn canm da sen gelişmeleri yazmamışsın naptınız görüşüyonuz di mii Burakla??

Fatoşşş çok sevndm canm benm yaaa.. Allah razı olsn ben baya düzeliyorum zamanla daha iyi olcak inş
Samimi olmalarına sorunsuz geçmesine çok sevndimm foto koy çabukk
Çeyiz olayı demekki adetleri canımcım ayarlarsınz siz de bir şeyler..Allah tamamına erdirsn inşallahh

İyiym Deryacım sağoll..dinleniyorum bol bol valla Cuma eve bir girdim bir daha Perş çıkacam kontrol için..ama çok şükür baya ayaklandm
Sen nasılsın canm?:

dinlen dinlen canım zaferin ne zaman gitti Allah şifa versin canımm bızde aynı bıldıgın gıbı canım

Allah kabul etsın canım pekı eşin gelınce senın türkiyeye gelme imkanın varmı bari sen gel daha fazla kalmayın hasret canım

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 28 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...84 exelanss...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...195 KUB88...

...197 Kanaryam35...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...pekmez_akilli 04 : AĞRI'YA SELAM YOLA DEVAM

...SelenYusuf 05 : AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM

...Zeyno 08 : ARTVİN'E SELAM YOLA DEVAM

...busra00 30 : HAKKARİ'YE SELAM YOLA DEVAM

...seros08 79 : KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Hemde nasıl sıkıştırıyor Çok bunaldık artık kardeşim.. Gülerken bile, tartışmaya başlayabiliyoruz. Alnımızın akıyla bi bitirekte..
3 ay fazla huu Rabbim göstermesin kuzum ya.. Son 30 diyorsun bak çok şükür ki

Hem ben bi gün geç göreceğim yârimi.. Tezkeresini alıp Manisa'ya gidecek

Umut olmasa bu zamana kadar sürmezdi ki kuzum, ne sizin ki ne bizim ki.. Aha şimdi diyorum askerden gelince düzelecek, sonra evlenince düzelecek.. Sonra evliliğe alışınca düzelecek

Tabi ki öyle kuzum, evlenene kadar zaten 1,5'luk nişanlı olacağız. Rabbim hepimizin alnının yazısını, helaliyle nasip etsin

:98: Şafak 8 ! Tezkereyi isteriz. :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…