dinlen dinlen canım zaferin ne zaman gitti Allah şifa versin canımm bızde aynı bıldıgın gıbı canım
Allah kabul etsın canım pekı eşin gelınce senın türkiyeye gelme imkanın varmı bari sen gel daha fazla kalmayın hasret canım
Hemde nasıl sıkıştırıyorÇok bunaldık artık kardeşim.. Gülerken bile, tartışmaya başlayabiliyoruz. Alnımızın akıyla bi bitirekte..
3 ay fazla huu Rabbim göstermesin kuzum ya.. Son 30 diyorsun bak çok şükür ki
Hem ben bi gün geç göreceğim yârimi.. Tezkeresini alıp Manisa'ya gidecek
Umut olmasa bu zamana kadar sürmezdi ki kuzum, ne sizin ki ne bizim ki.. Aha şimdi diyorum askerden gelince düzelecek, sonra evlenince düzelecek.. Sonra evliliğe alışınca düzelecek
Tabi ki öyle kuzum, evlenene kadar zaten 1,5'luk nişanlı olacağız. Rabbim hepimizin alnının yazısını, helaliyle nasip etsin
Öyle sanırım canm hala da çekiyoz Allah sabrını da veriyor demek ki yani tamamen haksızlık da etmek istemiyorum ama Zafer cidden zor bir erkek ama çok seviyorum umarm daha iyiye gider artık aramız hep bir umut..
Szin için de aynını diliyorum inan ki evlenip pişman olmayı yaşatmasın Allah bize hep daha iyiye gidlim inşallah canmm
Nilümm çok sağoll..toparlıyorum yavaş yavaş baya ayaklandm.. çok teşekkür edermm evet güzel oldu gelmesi moral olduu..umarm daha da iyi olurz zamanla..
Sen nasılsın yavrumm
İyiym Deryacım sağoll..dinleniyorum bol bol valla Cuma eve bir girdim bir daha Perş çıkacam kontrol için..ama çok şükür baya ayaklandm
Sen nasılsın canm?
Telefonum geçen hafta acayip bir yere düştü ekranda sorun oldu tamire de anca verdik canm, eski telim de akıllı özellikler yokSağolasın Allah razı olsn canm da sen gelişmeleri yazmamışsın naptınız görüşüyonuz di mii Burakla??
Fatoşşş çok sevndm canm benm yaaa.. Allah razı olsn ben baya düzeliyorum zamanla daha iyi olcak inş
Samimi olmalarına sorunsuz geçmesine çok sevndimm foto koy çabukk
Çeyiz olayı demekki adetleri canımcım ayarlarsınz siz de bir şeyler..Allah tamamına erdirsn inşallahh
dinlen dinlen canım zaferin ne zaman gitti Allah şifa versin canımm bızde aynı bıldıgın gıbı canım
Umut olmasa bu zamana kadar sürmezdi ki kuzum, ne sizin ki ne bizim ki.. Aha şimdi diyorum askerden gelince düzelecek, sonra evlenince düzelecek.. Sonra evliliğe alışınca düzelecek
Tabi ki öyle kuzum, evlenene kadar zaten 1,5'luk nişanlı olacağız. Rabbim hepimizin alnının yazısını, helaliyle nasip etsin
saol canm benm Allah şifa versin canm bian önce sağlığına kavuşursun
bende foto bekliyom daha canm bende görmedim onurlar çekti 500 tane falan var ayıklamam lazım dio at dedim bikaç tane merak ediyom
bizimde adetimiz canmda uğraşmayalım dedik kısa zamnda oldu çünkü ama annesi hevesliydi zaten ne varsa koymuş saolsun bakalım haftayada biz gitcez tepsi götrmeye hemde nikahı konuşcaz bian önce yapalım diyoz inşallah daha işimiz çok
Oyy kiyamam sana..bitti bacim bak haftaya berabersiniz insaallah birdaha hiiic ayrilmamak üzere bu hafta onsuz son haftan böyle düsün ;-) vallahi öyle cok seviniyorumki senin adina.tartismalarda normal esinim idare edeceksin artik gelince bütün acilarini cikar artik dügün telasi baslicak ne güzelltabii oglan tarafi cok karisirsa biraz sorun cikabilir ama onlarada sabir kardesim sabir ;-)süper gecer insaallah hersey dualarim seninle biliyosun
süperrr..bizim atarsa 81 düzceeeee
Öyle düşünmeye çalışsamda yok inanamıyorum ki kuzum. Sanırım şöyle gelecek üstünden 1ay geçecek öyle inanırım
Ben idare etmem büşüm biliyorsun, atara atar gidere gider misaliOğlan tarafı karıştığı an alır cevabı, geçen kv'ye laf soktum zaten Aman bi gelsin de şu yükü bi atalımda kardeşim, düğün falan sırayla gelir inşallah.
Benimde dualarım ömercikle, sizinlee kardeşimmm
:98:Ne kola, ne fanta, sadece 7 gün! :98:
Selam kızlar herkezciklere günaydınnn
Günaydınnndoktora gidecem erkenciym bugnn..
Öyledir eminim kardesim inanasi gelmezki insanin bunca ayriliktan sonra.Vallahi idare etme kuzum yüz verirsen basina cikarlar ciddi söylüyorum tabiiki saygini kaybetme ama cok yüzde verme benden bir kardes tavsiyesi ;-) insaallah hersey sirasiyla harika gecer hayirlica biter güzel günler hep sizin olur canimmm benimmmdualarimiz karsilikli ne güzel
Offf offf müthis bir safak bende istiyoruummm.sen gidince kim panoyu devralcak yavrum ?? Devam edecekmisin yoksa??
Bi kez yüz verdim tepeme çıktı öküz inmiyo şimdideSenin tavsiyen benim için bi gururdur bebişim
Herşeyin en güzelleri hep aha da bu topiğin yarenlerinin, bizim için olsun
Sıra sanada gelecek büşümPanoyu kim devralır bilmiyorum ama ben devam edemem bebeğim. Düğün hazırlığı falan derken vaktim olacağını sanmıyorum :18:
hımm kontrolünden güzel haberler getir bize hiloşummm
Güzel canım çok şükür pek sıkıntım kalmadı, tabi kısıtlıyım ama dikkatli bir şekilde yürüyebiliyorum yani buna şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?