Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amin canim cümlemizin.evet gidecegim insaallah kuzu ya özlem tavan yapti nasil gitmem tabii rabbim izin verirse.allahim cabucak kavustursun insaallah bizleri gercekten cok zor

Oyy kiyamam sana..bitti bacim bak haftaya berabersiniz insaallah birdaha hiiic ayrilmamak üzere bu hafta onsuz son haftan böyle düsün ;-) vallahi öyle cok seviniyorumki senin adina.tartismalarda normal esinim idare edeceksin artik gelince bütün acilarini cikar artik dügün telasi baslicak ne güzell tabii oglan tarafi cok karisirsa biraz sorun cikabilir ama onlarada sabir kardesim sabir ;-)süper gecer insaallah hersey dualarim seninle biliyosun

saol canm benm Allah şifa versin canm bian önce sağlığına kavuşursun
bende foto bekliyom daha canm bende görmedim onurlar çekti 500 tane falan var ayıklamam lazım dio at dedim bikaç tane merak ediyom
bizimde adetimiz canmda uğraşmayalım dedik kısa zamnda oldu çünkü ama annesi hevesliydi zaten ne varsa koymuş saolsun bakalım haftayada biz gitcez tepsi götrmeye hemde nikahı konuşcaz bian önce yapalım diyoz inşallah daha işimiz çok

Son düzenleme:
dinlen dinlen canım zaferin ne zaman gitti Allah şifa versin canımm bızde aynı bıldıgın gıbı canım

Zaferim pek kalamadı bir gün kaldı gitti canm, malum iş güççç :26: ama haftaya ben gidecektm normalde biletlerim yanacak sanırm yalan oldu düğüne gidecektk..napalım az sabrederz sonra giderm..

Aminnn canımm

Sağol Fatoşcumm
Anladımm gelince fotolar atarsnn o zman buraya daa
Anladım canm giderken bir şeyler götürürsünz ama aynını yapacaz eksik kalırz yoksa falan diye düşünme bence, erkek tarafı bu konularda her zman daha dolgun olurr
Nikahı da çıkarın aradan ohh misss.. bakalım biz napacazz

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 29 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...83 exelanss...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...194 KUB88...

...196 Kanaryam35...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...pekmez_akilli 03 : AFYON'A SELAM YOLA DEVAM

...SelenYusuf 04 : AĞRI'YA SELAM YOLA DEVAM

...Zeyno 07 : ANTALYA'YA SELAM YOLA DEVAM

...busra00 29 : GÜMÜŞHANE'YE SELAM YOLA DEVAM

...seros08 78 : KARABÜK'E SELAM YOLA DEVAM

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Öyle düşünmeye çalışsamda yok inanamıyorum ki kuzum. Sanırım şöyle gelecek üstünden 1ay geçecek öyle inanırım
Ben idare etmem büşüm biliyorsun, atara atar gidere gider misali Oğlan tarafı karıştığı an alır cevabı, geçen kv'ye laf soktum zaten Aman bi gelsin de şu yükü bi atalımda kardeşim, düğün falan sırayla gelir inşallah.
Benimde dualarım ömercikle, sizinlee kardeşimmm

Öyledir eminim kardesim inanasi gelmezki insanin bunca ayriliktan sonra.Vallahi idare etme kuzum yüz verirsen basina cikarlar ciddi söylüyorum tabiiki saygini kaybetme ama cok yüzde verme benden bir kardes tavsiyesi ;-) insaallah hersey sirasiyla harika gecer hayirlica biter güzel günler hep sizin olur canimmm benimmm dualarimiz karsilikli ne güzel
:98:Ne kola, ne fanta, sadece 7 gün! :98:​

Offf offf müthis bir safak bende istiyoruummm.sen gidince kim panoyu devralcak yavrum ?? Devam edecekmisin yoksa??

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 30 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...82 exelanss...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...193 KUB88...

...195 Kanaryam35...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...pekmez_akilli 02 : ADIYAMAN'A SELAM YOLA DEVAM

...SelenYusuf 02 : ADIYAMAN'A SELAM YOLA DEVAM

...Zeyno 06 : ANKARA'YA SELAM YOLA DEVAM

...busra00 28 : GİRESUN'A SELAM YOLA DEVAM

...seros08 77 : YALOVA'YA SELAM YOLA DEVAM

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Bi kez yüz verdim tepeme çıktı öküz inmiyo şimdide Senin tavsiyen benim için bi gururdur bebişim
Herşeyin en güzelleri hep aha da bu topiğin yarenlerinin, bizim için olsun

Sıra sanada gelecek büşüm Panoyu kim devralır bilmiyorum ama ben devam edemem bebeğim. Düğün hazırlığı falan derken vaktim olacağını sanmıyorum :18:

Usta birliğimiz, yarimi benden ayıran ikince şehir.. Ankara!
6 gün sonra alıcam senden askerimi bi daha da vermicem

Şafak 6 ! Haftaya yarimle kahvaltı

Özelden msj attim kuzum oku ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…