Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 31 Ocak 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...192 KUB88...

...194 Kanaryam35...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...pekmez_akilli 01 : ADANA'YA SELAM YOLA DEVAM

...SelenYusuf 01 : ADANA'YA SELAM YOLA DEVAM

...Zeyno 05 : AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM

...busra00 27 : GAZİANTEP'E SELAM YOLA DEVAM

...seros08 76 : IĞDIR'A SELAM YOLA DEVAM

...exelanss 81 : DÜZCE'YE SELAM YOLA DEVAM

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Amasya düzde kaldı, gözlerim yolda kaldı
Aşkımı askeriye aldı, kavuşmaya son 5 gün kaldı

Bu saatten sonra ne albay dinlerim, ne de yarbay
5 gün sonra hepsine şinanay yavrum, şinanay

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 01 Şubat 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...191 KUB88...

...193 Kanaryam35...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...pekmez_akilli 0 : ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ

...SelenYusuf 0 : ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ

...Zeyno 04 : AĞRI'YA SELAM YOLA DEVAM

...busra00 26 : ESKİŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM

...seros08 75 : ARDAHAN'A SELAM YOLA DEVAM

...exelanss 80 : OSMANİYE'YE SELAM YOLA DEVAM

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

:98: Şafağımın 4'ü doğan güneşi de gördü! :98:

vay be nereden nereye yaa selen ve pekmez bile teskere almış vay canınaaa cok sevindim
esincim az kaldı senindeee

serappp seninde cok az kalmış hadi bakalım son viraj kızlar[/U][/U][/U]

vay be nereden nereye yaa selen ve pekmez bile teskere almış vay canınaaa cok sevindim
esincim az kaldı senindeee

serappp seninde cok az kalmış hadi bakalım son viraj kızlar[/U][/U][/U]

Saol canım şaka maka bu günleride gördük hiç bitmeyecek gibiydi :13:

Bu günleride görmek varmış esinim rüya gibi

Kader arkadaşlarım,kardeşlerim,devrelerim hepinize bu zor süreçte yanımda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bizler çok zor zamanlarda birbirimizin yanında olduk üzüldük yeri geldi güldük zaman zamanda birbirimizin sıkıntılarına çareler aradık.
Bu zor süreci ben alnımın akıyla bitirdim yerimi halen asker yolu bekleyen asker yarenlerine bırakıyorum Allahım tüm asker yolu beleyen yarenlerimize kardeşlerimize sabır versin en kısa sürede sevdiklerine kavuşsunlar inşallah.
Ben yarın askerime kavuşuyorum hayırlısıyla.
Güneş Benim İçinde Doğdu Artık
Allahım Vatani Görevini Yapan Ve Yapacak Olan Askerlerimizi Korusun

seleniim selam canıım nasılsın demicem kötü olamazsıınn ayy nası sevindim yaa sizde bitirdinz be kuzum gözünüz aydıınn hep mutlu olun inşallah biz gibi olmayın aman gelince sizde

seleniim selam canıım nasılsın demicem kötü olamazsıınn ayy nası sevindim yaa sizde bitirdinz be kuzum gözünüz aydıınn hep mutlu olun inşallah biz gibi olmayın aman gelince sizde

Çok iyiyim ecrincim yarını bekliyorum sabırsızlıkla.
Sen nasılsın sevdiğinle hallettin mi sorunlarınızı.

Çok iyiyim ecrincim yarını bekliyorum sabırsızlıkla.
Sen nasılsın sevdiğinle hallettin mi sorunlarınızı.

daha iyi günlernz olsun kuzuum ne zaman geliyo sen mi karşilican ?heycan tavan yapmıştr seniin ayy ne güzel seni görünce 1 ay oldu bee 1 ay öncesi aklıma geliyo nede zordu o yokken wakit geçmezdi şimdi geleli 1 ay olmuş su gibi geçti tabi kavgalı olunca farkına varamadık...biz hallettik mi çözmeye çalışıyoruz en azından bitirmemek için direniyoruz bakalım bundan kötüsü olmaz inşallah zamanla aşıcama inanıyorum çok geç olmadan

Amin canım yarın 9da geliyor canım kısmet olursa hava alanı bize biraz uzak kendi gelip evden alacak beni onlara gideceğiz oradanda halasının kızının nişanı var nişanda 12 ayın sıkıntısını atacağız inşallah heyecan dorukta ama içim içime sığmıyor sabahtan beri hazırlanıyorum bu gece uyku tutmaz bana sanırım.
Sizde kendinizi çok yıpratmayın canım akışına bırakın zamanla düzelir zor bir süreçten geçtiniz çünkü halen o psikolojiden kurtulamadınız sizin askerlik bize göre daha sıkıntılı geçti yazdıklarını okudum çünkü ucuz atlatmışsınız sevdiğin yanında bundan sonra herşey sevginize bağlı Allahım sizi inşallah eski günlerinize geri döndürür ecrincim.

anladım canım çıkarın tabi gün diil ömür sizin artık inşallah tabiki dualarnızı esirgemeyin be kuzu zordu yorucuydu onca emegimin karşılıgını alacakken olmadı ama inşallah yine herşey yani ben eskisi gibi olurum sevgimiz bunuda atlatır inşallah

Heeeeyyyy kızlar nabersiniz

Askerlerine kavuşanlara gözünüz aydın diyorum Allahım bir daha ayırmasın...

Ben de tatil modundayım, annem babam geldi, evde keyif yapıyorum valla

Alırsın inşallah ecrinim en zor süreci bitirdin bu daha kolay olur senin için eski günlerinizi hatırla o güzel günleri o zaman daha kolay olur sizin için tek sen değilsin yeri geldi bazı şeyler için bende isyan ettim bakalım gelince biz ne yapacağız nasıl olacağız.

Heeeeyyyy kızlar nabersiniz

Askerlerine kavuşanlara gözünüz aydın diyorum Allahım bir daha ayırmasın...

Ben de tatil modundayım, annem babam geldi, evde keyif yapıyorum valla

Çok saol hesna abla seninde bebişin hayırlı olsun.
Oh en güzelini yapıyorsun ablacım bol keyifler olsun ailenle

en zor süreci atlattım ewt ama bu yaşadıklarımda kolay diil emin ol canım hatta askerlikten daha zor bi süreç bakalım rabbim büyük inşallah düzelcek...sizde inş daha iyi olursunuzz

en zor süreci atlattım ewt ama bu yaşadıklarımda kolay diil emin ol canım hatta askerlikten daha zor bi süreç bakalım rabbim büyük inşallah düzelcek...sizde inş daha iyi olursunuzz

Haklısın ecrincim yaşadıklarını bilemem tabi en kısa sürede bu sürecide atlatırsınız inşallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…