Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız ,

Valla bizim tam tersi oldu askerde tartışmadk etmedk ufak tefek şeyler hariç şimdi tartışıyoruz ediyoruz bi tuhaf oldu askerlik daha rahatmış ben onu anladm zaten bi kere görüşebildik bi haftadır,onun dşnda gelecek hayalleri ordaken her şey kolay gibiydi yaparız ederiz diye şimdi her şey o kadar zor görünüo ki nolcağımızı bile bilmiorum düşün düşünde işin içinden çıkamıyorum açıkçası geldi ama askerdeki huzurumuz yok şu an ne olcak ne bitcek bilmiorum biz konuşrken geldkten sonra tanışma olur söz vsss olur diodk şimdi nerdese bi kaç sene daha beklenmeli gibi olduk imkanlar şartlar flan herkeste bana soruo napcaksınız diye yemin ederim bi giderken ağlamştm çok bide bu hafta ağlıyorum ...

Hayırdır kuzu karalar bağlamış gibisin demin ecrinlede konuştuk oda aynı ay korkmaya başladım bizdemi böyle olacağız diye daha yeni kavuştunuz sıkmayın birbirinizi bu kadar

Hayırdır kuzu karalar bağlamış gibisin demin ecrinlede konuştuk oda aynı ay korkmaya başladım bizdemi böyle olacağız diye daha yeni kavuştunuz sıkmayın birbirinizi bu kadar

inşallah olmazsınız ama biz bi tuhaf olduk inşallah düzelir ama gelecek korkusu iş falan filan bi düzen kurulması ne kadar zamanda rayına giricek edicek valla bende bilmiorm ordaken hemen her şey olur modundaken şimdi cidden karaları bağladk sinirlerm çok bozuk hakkımızda hayırlısı ...Ama ben kendisinede dedim askerdeken bi tek özlem vardı bizde şimdii gelecek sorunları başladı ...

Çok haklısın canım en büyük sorun bu zaten herşeyin önüne engel ama hayırlısıyla çözülür o sorun sende işe girdin zaten sevdiğinde şu asker psikolojisini atlatsın büyük ihtimal bulursunuz canım Allahtan hayırlısı ne zor günlerden geçtik buda geçer inşallah.

ben o işten ayrıldım cnm çok olduuu başladığım ay bitti evde kpss ye çalışıorm bakalım bilmiorm valla hakkımızda haylrısı seninde şimdiden gözün aydın canımmm

ben o işten ayrıldım cnm çok olduuu başladığım ay bitti evde kpss ye çalışıorm bakalım bilmiorm valla hakkımızda haylrısı seninde şimdiden gözün aydın canımmm

Sıkma canını tatlım inşallah kpss olur tüm sıkıntılarınız biter.
Teşekkürler begümcüm.

Selencimm Allah bir daha ayrılık göstermesn inşallahhh..kavuuştun çok şükür sen dee..
İnşallah yakın zamanda nişan haberleriyle gel tatlımm

Ecrincim nasılsınn

Heeeeyyyy kızlar nabersiniz

Askerlerine kavuşanlara gözünüz aydın diyorum Allahım bir daha ayırmasın...

Ben de tatil modundayım, annem babam geldi, evde keyif yapıyorum valla

Ohh sefan olsn Hesna ablacımm

Begüm yaa çok üzüldüm bunu okuyunca ama şu an böyle bir süreç biraz da normal gelir gelmez de hemen konu açılmasa daha iyi aslnda, biraz rahatlaması lazım önce şimdi askerinin, ardından iş telaşı falan kafası allak bullak şu an onun, millete bakma sen ya onlar hep öyle konuşur hayırlısı de geç onlar önemli değil sen sadece sizi düşün ama çocuğu boğmayın pek bu ara, daha sık görüşün ama o kesin o kısma üzüldm, üzme canınııı

Saol hiloş darısı asker yolu bekleyen diğer arkadaşlarımıza olsun.Nişan olayı 1-2 aya sarkar sanırım hayırlısı olsun bakalım.

Kızlarrr artık benimde bi çeyiz topiğim var

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688438&p=33802485#post33802485

vay be nereden nereye yaa selen ve pekmez bile teskere almış vay canınaaa cok sevindim
esincim az kaldı senindeee

serappp seninde cok az kalmış hadi bakalım son viraj kızlar[/U][/U][/U]

Az kaldı ama bilmiyorum edoş. Çok sıkıldım
Sen nasılsın napıyosun? Gözükmüyorsun

Bu günleride görmek varmış esinim rüya gibi

Rüya değil gerçekk beee

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

:82: 02 Şubat 2014 :82:

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...190 KUB88...

...192 Kanaryam35...

100'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...Zeyno 03 : AFYON'A SELAM YOLA DEVAM

...busra00 25 : ERZURUM'A SELAM YOLA DEVAM

...seros08 74 : BARTIN'A SELAM YOLA DEVAM

...exelanss 79 : KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM

♥ ELBET BİR GÜN HEPİMİZ ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' DİYECEĞİZ. ♥

Saol hiloş darısı asker yolu bekleyen diğer arkadaşlarımıza olsun.Nişan olayı 1-2 aya sarkar sanırım hayırlısı olsun bakalım.

E o kadarcık sarkma sayılmaz canm anca zatenn elbiseni falan seçr paylaşırsınn bizimlee

Canımm hayırlı olsn yeni başlığınn ohh ne güzell

Sonunda hiloşum Sen nasıl oldun, iyisin dimi? :44:

Şükür Zeynomm kavuştun sayılır askerinee
İyiyim çok şükür Zeynepcim, bugn sinemaya bile gidecem, artık yavaş yavaş sosyal hayatıma da geri dönüyorum haftaiçi iş hayatıma da dönecem yavaş yavaş inşallahh

Oh sen iyi olda kuzum Gez dolaş tabi üstünden şöyle bi silkele hastalığı

Kavuşmadan önce bi tartışma daha yaşıyoruz Çok kırgınım ona çok..

Oh sen iyi olda kuzum Gez dolaş tabi üstünden şöyle bi silkele hastalığı

Kavuşmadan önce bi tartışma daha yaşıyoruz Çok kırgınım ona çok..

İyiyim canım sağolasınn.. silkeleniyorum yavaş yavaşş.. ya normalde haftaya da Antalya biletim var ama babam göndermem daha tamamen iyileşmedin diyor benm de ona canım sıkkın umarm ikna edebilirimm

Hadi yaaa sebep ne yavrum benm kız az daha duramadı mı, gelince eminm düzelir de gerek yokmuşş :26:

İkna edersin kuzum sen babacığını, göster ona iyileştiğinide

Düzelir mi bilemem ama dün çok ağır konuştu hiloşum ondan ilk kez bu kadar ağır şeyler duydum. Çarşıya çık özledim ddim yarın için çıkmayacağım hayatım dedi neyse arkadaşı aramış çarşıya çık demiş oda bana sordu bende hayır dedim. Neyse dışarıdayız evkura falan gitmiştik kv aradı yakup çaarşıya çıkmış kamerayı aç diyor dedi. Allahım sinirlerim öyle bi zıpladı ki. Beni beklemesin dedim. Hevesimin içine s... resmen Ben çarşıya çıkmasında değilim benim için neden çıkmadı? Akşam oldu 25 kez aradı. Açmadım.
Mesaj atmış ulan ne b,k yersen ye diye ben şok geçirdim ve ardından bi ton şey saydırmış sıkıldım artık senden bıktım bunaldım vs.
Beynimin içine ettin, beynimi kemiriyorsun. Aralıksız gülmeyi özledim yazmıış. Ona yazdığım tek şu oldu 'ben bugün yuvamız için birşeyler alırken ve sen aradığında şunu aldım bunu aldım diye anlatmayı planlarken sen bana ne yaptın? ben senin sözünü dinlemesem ne yaparsın? Yazma lütfen daha fazla küçülme gözümde..' yazdım eyv yazmış. Ya insan bi gönül alır, ama üste çıktı resmen çok kızgınım hiloş.
Geldiği gün erkenden gidip odasını süslemeyi ona pasta yapmayı falan düşünürken ben o bana bunları yapabiliyorsa adil değil.
Eğer böyle giderse gitmeyeceğim, görüşmeyeceğim de..

Ah be canımm hakkaten çok kırıcı davranmış Yakup gene yaa ama vardır başka bir sebebi de belki de ne bileyim, neden çıkmamıştı kim için çıktı yani şimdiii hayır madem öyle neden 25 kere arıyosun de mii poff... ama arayıp da sen açmayınca baya sinir yapmış kendi kendine belli, elbet dank eder canm biz çok mantıklı mesaj atıypz da onlar üstüne ne kadar düşünüyo bilinmez yani, şimdilk sen çeyizinle uğraş o gelince nasısa gönlünü alacakk!!!

Dedim ya ilk kez bu kadar ağır şeyler söyledi. Söylemediğim daha bi ton söz söyledi hiloşum. Yok sanki neymiş çarşyaa çıkmışta beni mi aldatmış falan O saatten sonra olan uykumuda kaçırdı çok sinir oldum hiloşum ya. Uf rabbim sabır versin ne diyim ki. Gönlümü almaya çalışacağını hiç sanmıyorum

Hadi ya üzüldm canm benm yaa ama bak şu günlerin hevesini kaçırmayın bence, sakin ol saçmalamış resmen muhakkak ki alacak gönlünü..
Erkekler de alem ya aldattım mı aldatmadım o zaman ben kusursuz bir erkeğim, tabi ki temel taşlardan biri o sadakat ama bütün ilişki de ondan ibaret değil, e tamam aldatma ama ilgilenme hiç sevme sayma döv falan ne saçma yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…