Canım hayırlı olsn, güle güle giy, beyaz almışsınnbenim fikrimce ayakkabı ve çanta (kullanacaksan) pudra tonlarındaki pembe ya da krem gibi bir şey olmalı, yani cart bir ton giyilmez beyaz bozulmamalı bence o kadar ama senin nikahın gene de sen içine sineni giy; beyaz da olabilir yani.. bence tüm üstün başın aynı renk olup da şık durduğu yer; nikah ve düğün yani
Düğünde topuz kullanacağımdan ben nikahımda açık saç düşünüyorum canm
saol canm darısı başına inşallahelbise krem ama belli olmuo burda çanta alırmıyım bilmiyom bi ayakkabı bakayım da pudra düşündüm farklı renk elbiseyide ayakkabıyada gösterr sonuçta saçımıda topuz düşündüm ama bilmiyom hep salıktı çünkü bide toplayaym dedm düğüne daha çok nasılsa gelnlk modeline göre bakarım artık onuda şunu bi atlatalım
sen neler yapıon baklm herkes kaçmış burdan
İnşallah bacım inşallahDalga mı geçiyon kız sen benimlee damarıma basma ha
Bak bu tarz birşey tatlım ilk resimdeki gibi çelik ev diye geçiyor nette
Eki Görüntüle 995455
kızlaaar nerdesiniz yahu buralara kimse gelmiyo artık herhal sevdiğini alan kaçtınikah elbisem hakkında fikir istiyorum altına ne renk ayakkabı saçım falan hadi bakalım
Eki Görüntüle 994352
yok yavrum ne dalgası mehmetlerin bahçesi de geniş ondan dedim ne kadara mâl oluyor böyle bir şey? yalnız görsellerdeki gibi olcekse süpermiş kız
Kızlaaar çıkış tarhi belli oldu 16.04.2014
Galiba artık bitiyo
niye girmiyorsun kızhayırlısı olsun canım, yok niye öyle diyelim edoşum ya özelde çalışmanın zorluğunu biliyoruz insan çektiği eziyete değsin istiyor. sevdiceğinle aran nasıl, alıştı mı sivil hayata? iyiyim ben de, çalışmaya devam sınava kadar. sonra da inşallah bir daha kpss lafını duymak istemiyorum
ben de ammaaa yapacak bir şey yok kuzum :26: sonraki gelişmelere göz attım da düzeliyormuş aranızeviniz yapılmaya başlamış, nikah günü de ayarlanıyormuş uğur getirir inşallah canım
Hee o zaman sizde bundan yapın çelik ev'cilik oynarızHiç sormadım ne kadar mâl olduğunu bebeğim :44:
Evet bu tarz birşey olacak çatısı uzun, iki katlı aşağı tarafında uzun camlar falanGüzelde yakın olması sıkıntı nilüm
Galiba artık bitiyo
aynen kuzum içime sinmedi ne yapıyım kpss ye hazırlanıyrm bnde ama işte bakıyorum eylüle kadar çalışırım özelde inş kazanırsam ta[bidüz memurluktan giricem bölümümde atama az...
iyi cnm aramız alıştı sayılır oda :))) inş kazanırsınn nilücüm kalbim ve dualarım seninle..öğretmenlerimiz kesinlikle açıkta kalmamalı!!![/B][/B]
çelik evcilik hehe sevdim bunuoyy oyy süper valla bir de uzakta olaydı :26:
hadı gözün aydın serabımbu arada okudum da askerinin babası belediye başkan adayıymış, hayırlısı olsun inşallah...
hakkımızda hayırlısı olsun canım, inşallah atanırız hepimiz debegüş, hiloş, sen, ben... ayy ne güzel olur, bayram olur buralar :106: sizin aranız maşallah zaten hep güzeldi hep de güzel devam eder inşallah desteğin için de çok teşekkürler
Saol Nilüüüm şimdi kavuşma sırası bizde şükür
Evet kuzum aday oldu kayınpeder adayım inşAllah hayırlısı olur kuzum dua et bize
Galiba artık bitiyo
çelik evcilik hehe sevdim bunuoyy oyy süper valla bir de uzakta olaydı :26:
Kizlaarr naberr nasilsinizz bakalmm :***
Deryaaa Fatoss Niluuu Seross Beguuuss Zeynooo :))) daha saymadiklarmmm.. Nasil gidiyor hayatlarrr
Ayyşşş oh ohhBitsin artık be çok durdunuz
Uzakta olaydı eyiydi be nilümÖzel mesaj atcam birazdan bak
HiloşşummmHayat çok pohtan gidiyor, hasret çekmeye tam gaz devam. Sanırım düğün öncesi depresyonuna girdim
Sen nasılsın? Napıyosun bebeğim
Na hasreti o Zeynom gorusemiyo musunuz ??
Hayirli olan hakkinizda ins canm belki de dedign gibi dugun oncesi sendeomudur :)
Ben napim canm eski tempoma dondm baya adliyelerde durusmalarda kosturmaca geciyor hayatbi de yaza yine daha fit olaym dedm ameliyattan sonra falan aldigm kilolari veriyorm
GörüşemiyoruzÇok sıkıldım bu durumdan artık hiloş. Bununda payı var, bu durumda..
Geceleri uyuyamıyorum düşünmekten ya hu! Ne olacak, nasıl olacak.. :18: Düşüncelerimden korkuyorum bazen
Oh oohh koşturmaca başladıysa sıkıntı yok demektirSanki çok kilon var allahım allahım, veriyorsan bari bana ver ya
Hadi ya ayni durum demek uzuldm canm ya annenler falan ne diyor bu duruma ??
He ya cok sukur daha iyi boyle :)
Canm cok yok abarti Ama gobik ericekk o gobis yok muu :))
Annemler ne diyebilir ki.. 'Çalışıyor, sabır!'
Geçen kv rahatsızlanmış, beni aradı gel kızım falan diye. Yok anne, önce oğlun gelmeyi öğrensin dedim
Göbiş severim ben kız ayyşş
Serappp ay ne kadr sevindm cicim ne az kalms safagin senin oylee oh super vallaaa kavusma sirasi sende tabi ki de canm benm)
Ayyşşş oh ohhBitsin artık be çok durdunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?