Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canm darısı başına inşallah elbise krem ama belli olmuo burda çanta alırmıyım bilmiyom bi ayakkabı bakayım da pudra düşündüm farklı renk elbiseyide ayakkabıyada gösterr sonuçta saçımıda topuz düşündüm ama bilmiyom hep salıktı çünkü bide toplayaym dedm düğüne daha çok nasılsagelnlk modeline göre bakarım artık onuda şunu bi atlatalım

sen neler yapıon baklm herkes kaçmış burdan

Amin canm ins :)

Mantikli canm pudra bence de sacin da hep aciksa tabi topuz da guzel olur zaten farkli tarz topuzlar yaparsn sorun olmaz canm

İnşallah bacım inşallah Dalga mı geçiyon kız sen benimlee damarıma basma ha
Bak bu tarz birşey tatlım ilk resimdeki gibi çelik ev diye geçiyor nette

Eki Görüntüle 995455

yok yavrum ne dalgası mehmetlerin bahçesi de geniş ondan dedim ne kadara mâl oluyor böyle bir şey? yalnız görsellerdeki gibi olcekse süpermiş kız

kızlaaar nerdesiniz yahu buralara kimse gelmiyo artık herhal sevdiğini alan kaçtı nikah elbisem hakkında fikir istiyorum altına ne renk ayakkabı saçım falan hadi bakalım
Eki Görüntüle 994352

canım çok şıkmış elbisen hiloşun dediği ve senin düşündüğün gibi pudra ayakkabı alabilirsin. bir de eldiven ve şapka kullansan süpper olur

Son düzenleme:
yok yavrum ne dalgası mehmetlerin bahçesi de geniş ondan dedim ne kadara mâl oluyor böyle bir şey? yalnız görsellerdeki gibi olcekse süpermiş kız

Hee o zaman sizde bundan yapın çelik ev'cilik oynarız Hiç sormadım ne kadar mâl olduğunu bebeğim :44:
Evet bu tarz birşey olacak çatısı uzun, iki katlı aşağı tarafında uzun camlar falan Güzelde yakın olması sıkıntı nilüm

aynen kuzum içime sinmedi ne yapıyım kpss ye hazırlanıyrm bnde ama işte bakıyorum eylüle kadar çalışırım özelde inş kazanırsam ta[bi düz memurluktan giricem bölümümde atama az...
iyi cnm aramız alıştı sayılır oda :))) inş kazanırsınn nilücüm kalbim ve dualarım seninle..öğretmenlerimiz kesinlikle açıkta kalmamalı!!!
[/B][/B]

çelik evcilik hehe sevdim bunu oyy oyy süper valla bir de uzakta olaydı :26:

Kızlaaar çıkış tarhi belli oldu 16.04.2014
Galiba artık bitiyo

hadı gözün aydın serabım bu arada okudum da askerinin babası belediye başkan adayıymış, hayırlısı olsun inşallah...

hakkımızda hayırlısı olsun canım, inşallah atanırız hepimiz de begüş, hiloş, sen, ben... ayy ne güzel olur, bayram olur buralar :106: sizin aranız maşallah zaten hep güzeldi hep de güzel devam eder inşallah desteğin için de çok teşekkürler

Saol Nilüüüm şimdi kavuşma sırası bizde şükür

Evet kuzum aday oldu kayınpeder adayım inşAllah hayırlısı olur kuzum dua et bize

Saol Nilüüüm şimdi kavuşma sırası bizde şükür

Evet kuzum aday oldu kayınpeder adayım inşAllah hayırlısı olur kuzum dua et bize

Serappp ay ne kadr sevindm cicim ne az kalms safagin senin oylee oh super vallaaa kavusma sirasi sende tabi ki de canm benm )

Kizlaarr naberr nasilsinizz bakalmm :***

Deryaaa Fatoss Niluuu Seross Beguuuss Zeynooo :))) daha saymadiklarmmm.. Nasil gidiyor hayatlarrr

Kızlaaar çıkış tarhi belli oldu 16.04.2014
Galiba artık bitiyo

Ayyşşş oh ohh Bitsin artık be çok durdunuz

çelik evcilik hehe sevdim bunu oyy oyy süper valla bir de uzakta olaydı :26:

Uzakta olaydı eyiydi be nilüm Özel mesaj atcam birazdan bak

Kizlaarr naberr nasilsinizz bakalmm :***

Deryaaa Fatoss Niluuu Seross Beguuuss Zeynooo :))) daha saymadiklarmmm.. Nasil gidiyor hayatlarrr

Hiloşşummm Hayat çok pohtan gidiyor, hasret çekmeye tam gaz devam. Sanırım düğün öncesi depresyonuna girdim
Sen nasılsın? Napıyosun bebeğim

Na hasreti o Zeynom gorusemiyo musunuz ??
Hayirli olan hakkinizda ins canm belki de dedign gibi dugun oncesi sendeomudur :)
Ben napim canm eski tempoma dondm baya adliyelerde durusmalarda kosturmaca geciyor hayat bi de yaza yine daha fit olaym dedm ameliyattan sonra falan aldigm kilolari veriyorm

Görüşemiyoruz Çok sıkıldım bu durumdan artık hiloş. Bununda payı var, bu durumda..
Geceleri uyuyamıyorum düşünmekten ya hu! Ne olacak, nasıl olacak.. :18: Düşüncelerimden korkuyorum bazen
Oh oohh koşturmaca başladıysa sıkıntı yok demektir Sanki çok kilon var allahım allahım, veriyorsan bari bana ver ya

Hadi ya ayni durum demek uzuldm canm ya annenler falan ne diyor bu duruma ??

He ya cok sukur daha iyi boyle :)

Canm cok yok abarti Ama gobik ericekk o gobis yok muu :))

Hadi ya ayni durum demek uzuldm canm ya annenler falan ne diyor bu duruma ??

He ya cok sukur daha iyi boyle :)

Canm cok yok abarti Ama gobik ericekk o gobis yok muu :))

Annemler ne diyebilir ki.. 'Çalışıyor, sabır!'
Geçen kv rahatsızlanmış, beni aradı gel kızım falan diye. Yok anne, önce oğlun gelmeyi öğrensin dedim
Göbiş severim ben kız ayyşş

Annemler ne diyebilir ki.. 'Çalışıyor, sabır!'
Geçen kv rahatsızlanmış, beni aradı gel kızım falan diye. Yok anne, önce oğlun gelmeyi öğrensin dedim
Göbiş severim ben kız ayyşş

Anladm canm ya sizin icn calisiyor da seni telde bari teselli ediyosa bence de cok takma aksiyse gene takma tabi ama kiz o zman ona :)

Hahaha ay ilahi sen kizim yaa ama cok zit gitme canm ya arada Yakup kalir olan da senin evin huzuruna olur :/

:) ben erkekte severm gobis :) senin de alman lazm biraz dogru ben sana yollaym birazini :))

Kızlarrr bir de sizin de fikirlerinizi almak istiyorumm

Simdi biz cok hevesliyz hemen evlenelm istiyorz nişanlıcımla tabi en erken kpss den dolayi agustos sonu falan ama bi yandan da isimiz tam oturmams olur mantikli olalm sonra rahat edelm falan diye dusunuyoz 2015 ilkbahari beklesek mi diyorz yani iki arada kaldk..

Bi yanimiz yeter hasret diyo beraber de halledersinz diyo bi yanimiz az sabret sonra rahat et diyo :))

Sizceee??

Serappp ay ne kadr sevindm cicim ne az kalms safagin senin oylee oh super vallaaa kavusma sirasi sende tabi ki de canm benm )

Şükür Hiloşum artık bende sevinebiliyoruuum Geldiği günü de bir görsem daha ne isterim kiii

Ayyşşş oh ohh Bitsin artık be çok durdunuz

Bana kalsa bugün bitsin de işte daha bekliyoz
Buralara geldik ya buna da şükür canikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…