Uzakta olaydı eyiydi be nilümÖzel mesaj atcam birazdan bak
Kızlarrr bir de sizin de fikirlerinizi almak istiyorumm
Simdi biz cok hevesliyz hemen evlenelm istiyorz nişanlıcımla tabi en erken kpss den dolayi agustos sonu falan ama bi yandan da isimiz tam oturmams olur mantikli olalm sonra rahat edelm falan diye dusunuyoz 2015 ilkbahari beklesek mi diyorz yani iki arada kaldk..
Bi yanimiz yeter hasret diyo beraber de halledersinz diyo bi yanimiz az sabret sonra rahat et diyo :))
Sizceee??
zamanı geldiğinde o da olur inşallah yavrum hayırlısıyla
bence bir an evvel evlenin gitsin canımhasretlik çeken biri ancak böyle cevap verir şaka bir yana hilalim ama gerçekten maddi anlamda aman aman bi zorluk çekmeyecekseniz. özelde de kendi alanınızda iş bulup çalışabilecekseniz daha fazla hasret kalmaya ne gerek var. iş olacaksa öyle de olur olmayacaksa böyle de olmaz. çok şükür başınızı sokabileceğiniz bir eviniz var, aileleriniz de destekçiniz. ben o beraber de halledersiniz diyen yanının tarafındayım
Anladm canm ya sizin icn calisiyor da seni telde bari teselli ediyosa bence de cok takma aksiyse gene takma tabi ama kiz o zman ona :)
Hahaha ay ilahi sen kizim yaa ama cok zit gitme canm ya arada Yakup kalir olan da senin evin huzuruna olur :/
:) ben erkekte severm gobis :) senin de alman lazm biraz dogru ben sana yollaym birazini :))
Simdi biz cok hevesliyz hemen evlenelm istiyorz nişanlıcımla tabi en erken kpss den dolayi agustos sonu falan ama bi yandan da isimiz tam oturmams olur mantikli olalm sonra rahat edelm falan diye dusunuyoz 2015 ilkbahari beklesek mi diyorz yani iki arada kaldk..
Bi yanimiz yeter hasret diyo beraber de halledersinz diyo bi yanimiz az sabret sonra rahat et diyo :))
Sizceee??
Ne tesellisi edecek be öküz o öküz
Yakup arada kalmaz yavrum, annesi sırf oğlunun başının etini yemeyeyim diye birşey demiyor artık
Erkekte de, karı da da göbişi severimYolla hiloşum yolla, yoksa gelinliğin için pammuukk tıkcaz
Hiç beklemeyin, uzun süreli nişanlı kalan biri olarak yanıt vericem buna kuzum.. Evlenmeden önce 'ha olur mu?' 'ha olmazsa?' gibi soruları barındıran bi dönem şahsen.. Sevgililiğin cicim ayları gibi, nişanlılığında cicim ayları oluyor zamanla anlarsın zaten bebeğim.O yüzden uzatmamaya bakın
Yan yanayken halletmek varken, neden mesafelerle halledesiniz ki? Mantığı falan at bi kenarıya.. 'Yeter hasret' diyen tarafınızı dinleyin yavrum
Sizceee??
Hilalcik cik bencede evlenin yavrum beraberken halledebileciğiniz şeylerse hiç beklemeyin
Biz sevenlerin bir an önce kavuşmasından yanayız
Canm Nilum yaa yerim kiz seni sagol canm arkadasimm biz hasret cekenler olarak hep ayni kafayiz :))
Haklisn kesinlikle canm ya ben de boyle dusunuyorm cogu zaman aman aman bi sorun olmaz sadece belki istikrarli islerimiz olmaz degismemiz gerekir filan.. Ama birbirimize daha da kenetlenir diye dusunuyorm ben de)
Haftaya Zaferimle bi konusalm bunlari ailece onlar gelmeden daha iyi olacaksagol tekrar bacimm
Canm y abu başlıkta bana evlenmeyn diycek de pek çıkmaz zaten sanmıyorum gerçi şu an düşündm dezaten yeternce bekleyip bunalmışız daha neyi beklicez di mi di mii.. inşallah canm yaa bakalm Zafer ne düşünüyo son olarak, maddi olarak kendini yetersiz hissedip stres yapsın da istemiyorum derdm bu, yoksa bir şekilde geçiniriz çok şükür..
Sizceee??
ne demek yavrummm, her zaman yanındayızama kesinlikle öyle çok daha zor olacaksa mantığı devreye sokmakta fayda var, zaferle de konuş bakalım o biz kızlar gibi duygusal yaklaşmayacaktır :26:
aynen canım, yanlış yerde sordun sen bunu
Hiloşummm ,kızlar demişssin begüş de demişsin yerim seniii
Biz valla bi iyi bi kötü bazı konular açılıyo resmen birbirimizi yiyoruz ama şu an iyiyiz...Bizde evlenmeyi çok istiyoruz artık 5 seneyi geçti yani bi noktadan sonra artık olmalı diosun daha ne beklicem der gibi ama öyle olmuo işte sizin de iş durumu var heralde bence kendinizi garantiye almadan evlenmeyin en azından nişanlının sabit Allahtan bi mani olmadıkça daimi bir işi olsn girsin 2 ay geçsin falan sonra evlenin sen evlendikten sonra iş bulsanda olur ama erkeğin garantiye alması lazım normalde evi geçindirmekle yükümlü olan kişi erkek ama artık hayat şartlarında gençken çalışılıyo tabi ama sen şehir değiştircen bunu da göz önüne alırsak öncelikle Zaferin işi garanti olsun ....Çünkü evlenipte sıkıntı çekmek daha zor belki çekmiceksiniz o da ayrı mevzu ama ben benimkinede diyorum kendimiz ayaklarımız üstünde biz artık durabiliyoruz diyebiliosak evlenelim diyorum...Bence puzzleda eksik şeyler varsa eğer biraz zamandan bişi çıkmaz siz zaten daha yeni nişanlısınız çok uzun bir zaman olmadı ,hakkınızda hayırlısı kardeşim ...Allah tez zaman hepimize erkek arkadaşlarımıza helalinden iş çıkartsın kamu ya da özel yuvamızı kuralım sonra zaten idare ederiz
Kizlaarr naberr nasilsinizz bakalmm :***
Deryaaa Fatoss Niluuu Seross Beguuuss Zeynooo :))) daha saymadiklarmmm.. Nasil gidiyor hayatlarrr
merhaba Hilooşben iyiym valla hafiften heyecan var tabi haftaya bugün eşim olcak Onur ayakkabımı aldım takı falan bakcam bi eksik kalmadı sayılır
sen neler yapıyon kilolar gidiyo herhalyaza hazırlık başladı mı
Sizceee??
Merhabaaa Fatoss) canm ne az kaldi ya guzel bi duygu hem de degisik olmaliii Allah hayirli etsin canm benmm..
Kilolar gidiyo canm kafaya koyunca gider bende :)) yaza hazirlAnip bi yandan napsak diye dusunup bi yandan kosturup duruyoz napalm canm bz de)
canm hiçbişeyn garantisi yok ki birlikte beklemek daha mantıklı bence sen antalyaya gitceğin için kpss beklicen ya orda çalışcan ki iş bulmak için belli bi süre gececek kpss olana kadar Zaferin iyi kötü bi işi var eviniz olcakonun maaşıyla geçinirisiniz en azından birlikte olmak o zamanı birlikte geçirmek en güseli bence sonra zaten herşey yoluna girer
Onur da işini en başta benimseyemdi napsak beklesek mi dedik çıkcam falan diodu çünkü ama şimdi seviyo işini bayada yol kattettik ki evleniyoz :)) yani zamanı ertelemeyin canm Allah bi kapı açıyo girdiğimz yolda yardım ediyo
amin canm amin darısı başına inşallah hayırlısıyla
herşey istediğiniz gibi olur inşallah canm ağustos olcaksa bi an önce karar vermelisiniz ama düğün salonu balayı otel falan yer olmuyo bizimde tarih net değil yerler dolmaya başlamış benm tayin kesinleşince tarihi ayarlıcaz salon balayı kesinleşmesi için
Sizceee??
Canım bence beklemek birsürü sorunlar ortaya çıkarıyor daha çok yıpranıyor insan daha farklı sorunlar çıkıyor ortaya ben senin yerinde olsam bu kadar beklemişim evlenirdim ki şahsen bizimde böyle bir sorunumuz var bizim nişan işi eylüle kaldı evlilik tarihini hiç düşünemez oldum sevdiğinle beraber herşeyin üstesinden geleceğinize inanıyorum ben hakkınızda hayırlısı olsun yinede.
Hadi yaa bak sen şu Yakup'aa teselliden anlamazzz...
Anladım canm kv pek sevilmiyor belliALlah sana sıkıntı çıkarmasın da herkes kendi evnde mutlu olsn canm, karışmasınlar da her şeye inş..
Hhaha ilahi, kilo al kız biraz deli
Canm haklısın aslında işte bz de bazen arada kalıyorz normalde pek çok hücremz bunu istiyor, belki nişanlı değildik ama sonuçta 2 seneyi geçti hep ayrılık hep hasret.. insan bıkıyor cidden de, hele ki nişan uzayınca sorun çıkabilir haklısn şimdi bile eskisi kadar rahat görüşemez oldk aslına bakarsan, tamam sık gidipgeliyoz bz ama aileler de var artık her sefernde onları da gönüllemek gerekiyor, derken birbirimize daha az vakit ayırabiliyorz.. o yüzden başka şehirlere kaçamak yapmaya başladık
Öküz öküz ama affettirmeyi biliyo kendisini
Deme öyle deme kv bitanedir
Kilo alamıyorum ya, hele yakup yanımdayken acıkmıyom iştahımı kapatıyo
İşte nişanlılık bu yavrum, sevgililk dönemiyle bi olmuyor ki.. Benim laflarımı kullandın ya, pür dikkat okudum yazını hiloş. Sevgililik dönemi daha rahattı ya, hani diyorlar ya nişanlanınca daha rahat görüşüyorsun falan yok öyle birşey arkadaş
Evlenin hemencecik, seloşa dediğim gibi ayağımı sürüycem
Hadi ya yavrum benm napsak da kilo versek sana :)))
Nisanlaninca gidip gelmek daha kolay olsa da basbasa vakit daha az oluyor kesinlikle neyse ki kv mi seviyorm Allahim bozmasn ama sadece kv degil ki annesi falan komsulari bile gormek istiyo sevmedigimden degil ama Zaferimle zaten az vakit geciriyoz yani artk bikana kadr goruselm istiyormm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?