aynen kuzum hayirlisyla INSALLAH:)Gececcek inşallah bebeğim ya bayram falan var derken geçer hem günler de kisaliyoor
kuzumm nasilsn bakalimmçok sağ ol canım darısı isteyen herkese olsun inşAllahiznini bi alabilse inan çok rahatlıycam
aynen kuzum geçiyor bi şekide günler şükür olsun bu günlerimize :)ayy evet kuzum kocacığımı bekliycem artık :) olsun canım ama sizinde az kaldı artık
iyiyim canım çok şükür şafak saymaca sen nasılsın :)kuzumm nasilsn bakalimm
ALLAH iglik versn kuzum bnde iyiym şükür aynen safak dusmece ayni:)iyiyim canım çok şükür şafak saymaca sen nasılsın :)
polis imdat :)) azalms kz155şükürler olsun geçiyor zaman :)
50 lere düştün mü kuzumALLAH iglik versn kuzum bnde iyiym şükür aynen safak dusmece ayni:)
yarn 59 kuzum normalde 55tim ceza yedi 59 olduk malsef50 lere düştün mü kuzum
a neden yedi kuzumyarn 59 kuzum normalde 55tim ceza yedi 59 olduk malsef
pardon atarsa 60 olcaz .d kız istimaya gecikti die komutan ceza verms. o esnada gec kalma nedenide baska komitan cagrmisti yanina gitmisti genede verms ceza ters bi komutanms zatena neden yedi kuzum
aay allahım yaa .. belki cezayı islemezler kuzum ya bazen lafta oluyor bizim ki kaç kez kavga etti filan öyle dediler ama affetti komutan ..pardon atarsa 60 olcaz .d kız istimaya gecikti die komutan ceza verms. o esnada gec kalma nedenide baska komitan cagrmisti yanina gitmisti genede verms ceza ters bi komutanms zaten
keske oyle olsa kuzum bu komutan gaddarms oldu bitti bzmklern kogusndakilere zıtms acimaz yani. sevnmstm 6gun erken gelck die basa dondum kızaay allahım yaa .. belki cezayı islemezler kuzum ya bazen lafta oluyor bizim ki kaç kez kavga etti filan öyle dediler ama affetti komutan ..
bak bende sana kizacam .d gecmiyor kizz :) az kalms.kuzum INSALLAH barsmssnzdir bu aradaşafak 2şimdi bunu yazınca zaman ne çabuk geçmiş diyorum, 170lerden saydım şu şafağı ya. geçer diyenlere kızıyordum ama geçiyormuş ya
yaaa bi ara şafak duruyor gibi hissediyorsun 60larda öyle olmuştu bana :) bir de son 1 aydır gün gün saymadım ondan galiba :) bu ara daha iyi gibiyiz, tavrımı belli ettim gelince konuşucaz artık bakalım.bak bende sana kizacam .d gecmiyor kizz :) az kalms.kuzum INSALLAH barsmssnzdir bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?