Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pardon atarsa 60 olcaz .d kız istimaya gecikti die komutan ceza verms. o esnada gec kalma nedenide baska komitan cagrmisti yanina gitmisti genede verms ceza ters bi komutanms zaten
aay allahım yaa .. belki cezayı islemezler kuzum ya bazen lafta oluyor bizim ki kaç kez kavga etti filan öyle dediler ama affetti komutan ..

aay allahım yaa .. belki cezayı islemezler kuzum ya bazen lafta oluyor bizim ki kaç kez kavga etti filan öyle dediler ama affetti komutan ..
keske oyle olsa kuzum bu komutan gaddarms oldu bitti bzmklern kogusndakilere zıtms acimaz yani. sevnmstm 6gun erken gelck die basa dondum kız

şafak 2 şimdi bunu yazınca zaman ne çabuk geçmiş diyorum, 170lerden saydım şu şafağı ya. geçer diyenlere kızıyordum ama geçiyormuş ya
bak bende sana kizacam .d gecmiyor kizz :) az kalms.kuzum INSALLAH barsmssnzdir bu arada

bak bende sana kizacam .d gecmiyor kizz :) az kalms.kuzum INSALLAH barsmssnzdir bu arada
yaaa bi ara şafak duruyor gibi hissediyorsun 60larda öyle olmuştu bana :) bir de son 1 aydır gün gün saymadım ondan galiba :) bu ara daha iyi gibiyiz, tavrımı belli ettim gelince konuşucaz artık bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…