aynen zaman geçmiyor suan bende ya ins gecer:) aman MASSALLAH canım hel iyi olursinz artk sevndm iyi olmanza:)yaaa bi ara şafak duruyor gibi hissediyorsun 60larda öyle olmuştu bana :) bir de son 1 aydır gün gün saymadım ondan galiba :) bu ara daha iyi gibiyiz, tavrımı belli ettim gelince konuşucaz artık bakalım.
gerçekten de imdat kuzum ama :) bu günlerde fazla duygusalım yanımda istiyorum, çok özledim nefes alamıyomuşum gibi oluyor... keşke 5 aylık bi uykuya yatsam ve o gelince uyansampolis imdat :)) azalms kz
hadi ya kötü olmuş kuzumpardon atarsa 60 olcaz .d kız istimaya gecikti die komutan ceza verms. o esnada gec kalma nedenide baska komitan cagrmisti yanina gitmisti genede verms ceza ters bi komutanms zaten
son durum ne canım?şafak 2şimdi bunu yazınca zaman ne çabuk geçmiş diyorum, 170lerden saydım şu şafağı ya. geçer diyenlere kızıyordum ama geçiyormuş ya
ah ah keske ama moralini yüksek tut bakim skma canini bunada şükür:)gerçekten de imdat kuzum ama :) bu günlerde fazla duygusalım yanımda istiyorum, çok özledim nefes alamıyomuşum gibi oluyor... keşke 5 aylık bi uykuya yatsam ve o gelince uyansam
aynen kuzum neyse bunada şükür ne diyim .dhadi ya kötü olmuş kuzum
Hey allahım komutan a sinir oldum suan cidden bakkeske oyle olsa kuzum bu komutan gaddarms oldu bitti bzmklern kogusndakilere zıtms acimaz yani. sevnmstm 6gun erken gelck die basa dondum kız
hele ben gıcık kaptm komutaninaHey allahım komutan a sinir oldum suan cidden bakneyse canım sağlık olsun
akışına bıraktık şimdilik, telefondan hiçbir şeyi sonuca vardıramıyoruz gelince adam akıllı konuşucaz artıkson durum ne canım?
Şükür tabi kuzum da malum günlerdeyim dokunsalar ağlıcam :))ah ah keske ama moralini yüksek tut bakim skma canini bunada şükür:)
Kesinlikle yüzyüze konuşmak çok başka benim de askerlik boyunca içimde biriktirdigim o kadar çok şey var ki sabrediyorum daha az önce söyledim ona hatta bunları bir bir yazıyorum defterin bi hayli kabardi diye .. kendileri sakaya vursada biz kızlar çok yipraniyoruz ya cidden .. neyse kuzum gelince inşallah her şey hallolur şimdiden gözün aydınakışına bıraktık şimdilik, telefondan hiçbir şeyi sonuca vardıramıyoruz gelince adam akıllı konuşucaz artık
İkinizin hakkında da en hayırlısı olsun canımakışına bıraktık şimdilik, telefondan hiçbir şeyi sonuca vardıramıyoruz gelince adam akıllı konuşucaz artık
amin canım, bazen diyorum bazı şeyleri ben mi abartıyorum diye yakın bir iki arkadaşımla da dertleştim kesinlikle bana hak verdiler. artık görücez bakalım :)Kesinlikle yüzyüze konuşmak çok başka benim de askerlik boyunca içimde biriktirdigim o kadar çok şey var ki sabrediyorum daha az önce söyledim ona hatta bunları bir bir yazıyorum defterin bi hayli kabardi diye .. kendileri sakaya vursada biz kızlar çok yipraniyoruz ya cidden .. neyse kuzum gelince inşallah her şey hallolur şimdiden gözün aydın
amin canım, bazen diyorum bazı şeyleri ben mi abartıyorum diye yakın bir iki arkadaşımla da dertleştim kesinlikle bana hak verdiler. artık görücez bakalım :)
aynenn:) her zaman:) hepimiz için hayırlısı inşallahKadın dayanismasi desenehayırlısı olsun bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?