Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa bi ara şafak duruyor gibi hissediyorsun 60larda öyle olmuştu bana :) bir de son 1 aydır gün gün saymadım ondan galiba :) bu ara daha iyi gibiyiz, tavrımı belli ettim gelince konuşucaz artık bakalım.
aynen zaman geçmiyor suan bende ya ins gecer:) aman MASSALLAH canım hel iyi olursinz artk sevndm iyi olmanza:)

polis imdat :)) azalms kz
gerçekten de imdat kuzum ama :) bu günlerde fazla duygusalım yanımda istiyorum, çok özledim nefes alamıyomuşum gibi oluyor... keşke 5 aylık bi uykuya yatsam ve o gelince uyansam

gerçekten de imdat kuzum ama :) bu günlerde fazla duygusalım yanımda istiyorum, çok özledim nefes alamıyomuşum gibi oluyor... keşke 5 aylık bi uykuya yatsam ve o gelince uyansam
ah ah keske ama moralini yüksek tut bakim skma canini bunada şükür:)

akışına bıraktık şimdilik, telefondan hiçbir şeyi sonuca vardıramıyoruz gelince adam akıllı konuşucaz artık
Kesinlikle yüzyüze konuşmak çok başka benim de askerlik boyunca içimde biriktirdigim o kadar çok şey var ki sabrediyorum daha az önce söyledim ona hatta bunları bir bir yazıyorum defterin bi hayli kabardi diye .. kendileri sakaya vursada biz kızlar çok yipraniyoruz ya cidden .. neyse kuzum gelince inşallah her şey hallolur şimdiden gözün aydın

amin canım, bazen diyorum bazı şeyleri ben mi abartıyorum diye yakın bir iki arkadaşımla da dertleştim kesinlikle bana hak verdiler. artık görücez bakalım :)

Ş a f a k

1 3 6

Şafak atarsa 56 .. Allahım son 56 gün kazasiz belasız geçsin inşallah .. off morallerim çok bozuk sabahtan beri aramadi mesaj atmadiii az önce arkadaşı instagramda haber paylasmis onların bağlı olduğu ilçeye saldirmislar ve sevdicegm den hala ses yok dün de karakol a aydınlatma atmislardi Allahım sen koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…