Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olumlu düşün canım belki telefonlar çekmiyordur. .. Rabbim hepsini korusun sağsalim kavuşun inşAllah

Olumlu düşün canım belki telefonlar çekmiyordur. .. Rabbim hepsini korusun sağsalim kavuşun inşAllah

Inşallah bebeğim milyon tane şey geldi aklıma ama anlam veremedim .. şimdi uyandım heyecanlı heyecanlı telefon a baktım ama yook

An itibariyle şafak falan kalmadı arkadaşlar

Darısı, hayırlısıyla tüm bekleyenlerin başına.
Hep söyledikleri, ve kızdığım şey 'zaman geçiyor'du, ama geçiyormuş hakikaten. Şu son 1 aydır falan gün gün saymadım, kendimi başka şeylerle daha çok oyaladım daha bir kolay geçti sanki. Burada birbirimize çok destek oluyoruz, kimseye anlatamadıklarımı burada geldim anlattım 5,5 aydır. Allah hepinizden razı olsun :)

Veda yazısı gibi oldu ama daha buralardayım merak etmeyin. Allah askerlerimize de onları bekleyenlere de güç, kuvvet, sabır versin, hepinizin hayırlı haberlerini almak dileğiyle

Bize de mutluluklar dilemek kalıyor gözünüz aydın kuzum Allah başka ayrılık vermesin

Damlacimm iyiyim balimm çok şükür ne olsun vakit geçsin diye ne yapsam diye düşünüp duruyorum sen nasılsın ? Dün sen gelsin aklima hatta Allah Allah dedim her gün ugrardi
ALLAH iglik versin kuzum:) bende ne olsun ayni leske zaman gecoreck bisey bulsak sa aklmada gelmio benim:) kuzum hergin gelyorm da burya pek yazilmioyr takim edemedim:)

İçim acıyor. O kadar şehidimiz varken burada böyle oturduğum için bile suçlu hissediyorum kendimi.. Onu orda ölümle burun buruna düşününce kalbim sıkısıyor.
Korkuyorum çok korkuyorum elimden dua etmekten başka bisey gelmiyor. Allah ıma emanet olsun askerim. Allah tüm askerlerimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…