aynen kuzum bencede bende pek bsey anlamadm ama suan ölüm gbo geçmiyorAma en hızlı geçen dönem plakalar oldu dmiii ben 100 den sonra pek bişey anlamadım çabuk geçti bebeğim ya
Çok sevindim canımAy evet çok şükür aradım ve açtı meğer hattı kapanmis bi dk falan konusabildim ama içim rahatladi ya buda yeter .. yani nerden aklıma gelsin hat kapandı diye insan korkuyor işte kuzum
izinleri açıldı mı canımAtarsa 189 Mehtap 9
canim nasılsınizinleri açıldı mı canım
iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın ?canim nasılsın
hayirdr kuzum neyn var? bnde ne olsun safak dusmeceiyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın ?
hakkaride olaylar olmuş canım ona moralimiz bozuldu ..hayirdr kuzum neyn var? bnde ne olsun safak dusmece
ALLAH uardnclari olsun hepsinin kuzum yaahakkaride olaylar olmuş canım ona moralimiz bozuldu ..
Bide izinleri açmazlarsa diye korkuyoruz
Canım benimki batıda olduğu için pek fark etmiyor izin olarakizinleri açıldı mı canım
keşke bizimde öyle olsa ne şanslısınızCanım benimki batıda olduğu için pek fark etmiyor izin olarak
Yok kuzum daha açılmamışALLAH uardnclari olsun hepsinin kuzum yaaaysununki gelyormus oiznler aclmsmi tam acaba gelr ya kuzum skma canını.
Olur canım benim nikaha kadar sizede izin çıkmış olurkeşke bizimde öyle olsa ne şanslısınız
ACilir INSALLAH kuzum kasim a kadr uzme kendini dua etYok kuzum daha açılmamışbu ara çok korkuyorum ya olmazsa nikahımız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?