ALLLAH kavustursun canım benim ALLAH hepsini korusun. INSALLAH doguya çıkmaz ama heryer karsti malesef bu lanetler yüzünden. RABBIM korusun hepsini. 88 bsey kalmmis az sık dişiniŞafak 88 ama icimiz buruk.. yarim 3 ay sonra gelecek kardesime daha cok varkardesimin usta birligi de belli olmadı hala , suan ıspartada.. kızlar acemligi ıspartada yapıp usta birligi batıya yada kıbrısa cıkan var mı cok korkuyoruz
100ler bityor cnm uzme kendini hepsi iyi olsunda baska bsey istemeyiz.
Aynen öyle canım Allah kolaylık versin inşallah hepsine100ler bityor cnm uzme kendini hepsi iyi olsunda baska bsey istemeyiz.
inşAllah canımOlur canım benim nikaha kadar sizede izin çıkmış olur
çok üzülüyoruz canım artık yaklaştıkçaACilir INSALLAH kuzum kasim a kadr uzme kendini dua et
AMINN canm gorunmuyrsn sende buralarda pekAynen öyle canım Allah kolaylık versin inşallah hepsine
kuzum benim INSALLAH izin acilir da gelir o zamana ya inan cok istiyorum senin adina da cok sevnmstm ALLAH gonlunzdekini gerceklestrsn balimmm INSALLAHçok üzülüyoruz canım artık yaklaştıkçabizim için çok özel bi gün , o gün bizim yıldönümümüz ..bilerek o tarihe almıştık
Bakıyorum arada canım yazmıyorum pekAMINN canm gorunmuyrsn sende buralarda pek
inşAllah kuzum sağ ol güzel dileklerin içinkuzum benim INSALLAH izin acilir da gelir o zamana ya inan cok istiyorum senin adina da cok sevnmstm ALLAH gonlunzdekini gerceklestrsn balimmm INSALLAH
İnşallah tatlım sen bol bol dua ett ...inşAllah canım
ne demek kuzum icimden geçenlerinşAllah kuzum sağ ol güzel dileklerin için
AMIN kuzum Amin RABBIM hepsini korusun INSALLAH sevdcklermzde hemen gelirler saglikli seklde INSALLAHO kadar zor ki her gün diken üstünde durmak, o kadar zor ki telefon ekranında ondan gelecek bir çağrıyı beklemek.. Allahım sen bizleri askerimizi polisimizi koru.. sen hepsini bekleyenlerine kavuştur..
Şafak atarsa 52! Sağ salim gel sevdigim..
Naslsn canimmİnşallah tatlım sen bol bol dua ett ...
Insallahhh bebegiimmAMIN kuzum Amin RABBIM hepsini korusun INSALLAH sevdcklermzde hemen gelirler saglikli seklde INSALLAH
AMIN kacakk nerelerdesin ozledim seniŞafak 49Allahımmm sen tüm askerlerimizi ve polislerimizi koru yarabbim
izinler açılmııış canımAtarsa 186 Mehtap 5 ..Rabbim yardimcimiz olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?