Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
184 28inde sevdicegim izine geliyorrrrr onu koklamayı sabırsızliklaaa bekliyorummm

Ne heyecanlı oluyor gelmesi insan sabırsızlanıyor çabucak o gün gelsin. Benim askerimde 29 unda gelecek inşallah artık. Kaç günlüğüne geliyor canım inşallah doya doya hasret giderirsiniz ya onlar olmayınca geçmeyen zaman izne geldiğinde su gibi akıyor sanki her anınız güzel geçsin inşallah.

Allah yardımcın olsun canım..
Sık sık uğra buraya kafan dağılır hiç değilse..
Kayınvalideyle yaşamak zordur, hatta dünyanın en iyi insanı olsa bile, şimdi siz hem anlaşamıyorsunuz hem eşin yok Rabbim kolaylık versin, kalan günleriniz çabucak geçip gitsin bir an önce eşine, kızın da babasına kavuşsun..

184 28inde sevdicegim izine geliyorrrrr onu koklamayı sabırsızliklaaa bekliyorummm

Gözünüz aydın kızlar :)
Ay sonu çabuk gelsin o zaman :)
Siz kavuşun biz de ekim ayını yolcu etmiş olalım

Hemde cok heycan vericii 4 aydir görmüyorum. O benden daha heyecanlı hemen cabucak gelsiinn. Darısı bitirip gelmeye olsun bu zamanlar gectii diger zamanlarda gecer İnşAllah Allahin izniylee senin adinada cok sevindimm bu Ekim ayı mutluluk ayi olucak o haldee 10 günlüğune geliyo güzelim az ama napalım tekrar gelirrr

Aynen öyle canım ekim ayı mutluluk ayı olsun hepimiz için.. 10 gün az değil ama dolu dolu geçirirsiniz inşallah. İlk bi kaç gün sivil hayata alışmakta zorlanıyor bi de askerlik bitmediği için tam rahat olamıyor o yüzden eğer durgun olursa yadırgama hiç canım. Tabi kişiden kişiye göre değişir. Çabucak gelsin ekim sonu ya

sizin de azalıyor artık yavaş yavaş canım ya.. 360 lardan başladığın günleri hatırlıyorum o günler geçti şükür gerisi de su gibi geçsin inşallah

İnşaAllah canım.. Çok şükür en ağır zamanları atlattık, bundan sonrası ne kadar zor olsa o da şafağın sıkıştırması olur ki ben buna razıyım, ilk başlardaki günleri hatırlamak dahi istemiyorum..
Kaç kere zaman geçmiyor, günler bitmiyor yazmışımdır kim bilir, bitmiyor dediğim günler geçti çok şükür..
Bundan sonrası su gibi geçsin hepimiz için inşaAllah

Zaten her an durgun hallerine alıştım vallaha bigun oluyo cok değişmiş hemen kendi uzerime aliniyorum çünkü alışık degilim oyle hallerine. Diyo zaten daha bitmedi zorluklar devam ediyo ama olsun yine buna şükür görücem sarilacaamm inşallah hepimiz icin guzel aylar olurrr

Gözün aydın canımm
100 kaldığında ne yapacağımı bilmiyordum, hemen gün geçsin 99 olsun diye nasıl beklemiştim Allah biliyor

Teşekkür ederm canım
Gerçekten şu ikili rakamları görsem rahatlasam diyordum hep. Yarın başlıyoruz inşalşah darısı plakalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…