- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
18428inde sevdicegim izine geliyorrrrr onu koklamayı sabırsızliklaaa bekliyorummm
Benim esiminde gelmesine 15 hafta kaldi artik gun saymayi biraktim hafta sayiyorum.. Bende cok korkuyom elden sadece dua etmek allaha siginmak geliyor rabbim hepimizinki ni korusun sag salim kavusalim. Benimde cok ayri dertlerim var kaynanamla bir yasiyoruz ve hic anlasamiyoruz cok mutsuzum kendimi siginti gibi hissediyorum heryerde hic bieyere sigamiyorum bide 6 bucuk ayluk kiz bebegim var onla oyalaniyorum. ara sira sizlerin yazdiklarini okuyorum teselli oluyor bana(
18428inde sevdicegim izine geliyorrrrr onu koklamayı sabırsızliklaaa bekliyorummm
Ne heyecanlı oluyor gelmesi insan sabırsızlanıyor çabucak o gün gelsin. Benim askerimde 29 unda gelecek inşallah artık. Kaç günlüğüne geliyor canım inşallah doya doya hasret giderirsiniz ya onlar olmayınca geçmeyen zaman izne geldiğinde su gibi akıyor sanki her anınız güzel geçsin inşallah.
Hemde cok heycan vericii 4 aydir görmüyorum. O benden daha heyecanlı hemen cabucak gelsiinn. Darısı bitirip gelmeye olsun bu zamanlar gectii diger zamanlarda gecer İnşAllah Allahin izniyleeNe heyecanlı oluyor gelmesi insan sabırsızlanıyor çabucak o gün gelsin. Benim askerimde 29 unda gelecek inşallah artık. Kaç günlüğüne geliyor canım inşallah doya doya hasret giderirsiniz ya onlar olmayınca geçmeyen zaman izne geldiğinde su gibi akıyor sanki her anınız güzel geçsin inşallah.
Hemde cok heycan vericii 4 aydir görmüyorum. O benden daha heyecanlı hemen cabucak gelsiinn. Darısı bitirip gelmeye olsun bu zamanlar gectii diger zamanlarda gecer İnşAllah Allahin izniyleesenin adinada cok sevindimm bu Ekim ayı mutluluk ayi olucak o haldee 10 günlüğune geliyo güzelim az ama napalım tekrar gelirrr
Gözünüz aydın kızlar :)
Ay sonu çabuk gelsin o zaman :)
Siz kavuşun biz de ekim ayını yolcu etmiş olalım
sizin de azalıyor artık yavaş yavaş canım ya.. 360 lardan başladığın günleri hatırlıyorum o günler geçti şükür gerisi de su gibi geçsin inşallah
20 diye bir şey yok artık askerimmm Şafak 19 ... bitse de gelsen..
vanilya35 bugünleri ben de görür müyüm diyordum bakk azalıyor .. :)
Son üçlü sayı güle güleşafak 100
Zaten her an durgun hallerine alıştım vallaha bigun oluyo cok değişmiş hemen kendi uzerime aliniyorum çünkü alışık degilim oyle hallerine. Diyo zaten daha bitmedi zorluklar devam ediyo ama olsun yine buna şükür görücem sarilacaamm inşallah hepimiz icin guzel aylar olurrrAynen öyle canım ekim ayı mutluluk ayı olsun hepimiz için..10 gün az değil ama dolu dolu geçirirsiniz inşallah. İlk bi kaç gün sivil hayata alışmakta zorlanıyor bi de askerlik bitmediği için tam rahat olamıyor o yüzden eğer durgun olursa yadırgama hiç canım. Tabi kişiden kişiye göre değişir. Çabucak gelsin ekim sonu ya
canımm çok sevindim senin adına18428inde sevdicegim izine geliyorrrrr onu koklamayı sabırsızliklaaa bekliyorummm
gözün aydın canım o 19 ne güzel bi sayıdır yaa20 diye bir şey yok artık askerimmm Şafak 19 ... bitse de gelsen..
Cokk Sağol guzeliimm beniimmm darisi size olsun insallahh sizde kavusun bi an onceeeecanımm çok sevindim senin adınainşallah çok güzel geçer günleriniz
Gözün aydın canımm
100 kaldığında ne yapacağımı bilmiyordum, hemen gün geçsin 99 olsun diye nasıl beklemiştim Allah biliyor
20 diye bir şey yok artık askerimmm Şafak 19 ... bitse de gelsen..
Teşekkür ederm canım
Gerçekten şu ikili rakamları görsem rahatlasam diyordum hep. Yarın başlıyoruz inşalşah darısı plakalara
İnşaAllah canım, 99 gördükten sonra plakalara ne kalıyor ki zatenn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?