Aynen canım senin çok çok az kalmış türk plakalarına
Evet canım bugün son, yarın 81 Düzce inşaAllah
Amin canımmcanımm çok sevindim senin adınainşallah çok güzel geçer günleriniz
son üç haneli rakam da yazılır :))
şafak 100bitiyoorr sevdiğim ?
teşekkür ederim tatlım
ben çok heycanlıyım :)) 99 u nasıl bekledim ya imkansız geliyordu başlarda, çok şükür geçip gitti günlerbundan sonra da su gibi aksın
önceki gün konuştuğumuz gibi duaya başladık zaten gerisi de gelicek :)İnşaAllah canım benimmm..
Herşey çok güzel olucak inşaAllah.. dua ve sabretmesini bilelim yeter ki..
önceki gün konuştuğumuz gibi duaya başladık zaten gerisi de gelicek :)
Bende buraya ilk 365 i yazdığımı biliyorum yaaa diyodum gecmezz bu günler. Herkes diyodu nasıl geçer bu gün bitmezz diyodu. Rabbime şükürler olsun ki geldik 182 yee1 ay sonra 150 olucazz Allah'ın izniylee sabriylaa İnşAllahh. Rabbimm hepimizee dayanma gücü versiinn
Tükenme sennn güçlü dur oda güçlü olsuunn canim benimmAminn canımmm...
Tükenip tükenip toparlanıyorum resmen
Bir iyi bir kötü oluyorum, güya bugün sesini duydum, sonuç: daha çok özledim
Biraz daha sabır ver Allahım..
Tükenme sennn güçlü dur oda güçlü olsuunn canim benimm
Sesini duymussun bak ne güzel hic duyamasaydın ya ne günlerden geçmişindir çok şükür bu gününe günümüzekolay değil özlem ama dayan
Rabbim sana hem şifâ, hem gönlüne ferahlık versiin.
Bu karanlık yolun sonu aydınlık Allah'ın iziniyleee
Iyi yapiyosunn caniimm. Bende öyle yapiyorumm bazen iyi oluyoo :)Allah razı olsun canım benim.. Amin inşaAllah..Allah güç versin hepimize..
Baktım uyuyamıyorum hemen gelip teselliyi burada arıyorum :) alışmışım :)
Allah Şafi ismiyle şifa versin canım, geçmiş olsun.. iyileş hepsini yaparsın inşallah :)İnşaAllah canım..
Ben başlayamadım henüz, günlük dualarım var tabi onlara devam ama İnşiraha başlayacaktım hasta oldum hiç halim yok
Ama daha önce söylemiştim 80 günü kaldığında 40 günlük duaya başlayacağım, o bitince yine 40 günlük başlarım geldiğinde biter diye.. Son günleri daha çok dualarla geçirmek istiyorum.. Allah şifa versin 2 güne toparlanıp daha çok okuyayım inşaAllah..
öyle böyle geçiyor da özlem çok ağır basıyorBende buraya ilk 365 i yazdığımı biliyorum yaaa diyodum gecmezz bu günler. Herkes diyodu nasıl geçer bu gün bitmezz diyodu. Rabbime şükürler olsun ki geldik 182 yee1 ay sonra 150 olucazz Allah'ın izniylee sabriylaa İnşAllahh. Rabbimm hepimizee dayanma gücü versiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?