Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende buraya ilk 365 i yazdığımı biliyorum yaaa diyodum gecmezz bu günler. Herkes diyodu nasıl geçer bu gün bitmezz diyodu. Rabbime şükürler olsun ki geldik 182 yee 1 ay sonra 150 olucazz Allah'ın izniylee sabriylaa İnşAllahh. Rabbimm hepimizee dayanma gücü versiinn

önceki gün konuştuğumuz gibi duaya başladık zaten gerisi de gelicek :)

İnşaAllah canım..
Ben başlayamadım henüz, günlük dualarım var tabi onlara devam ama İnşiraha başlayacaktım hasta oldum hiç halim yok
Ama daha önce söylemiştim 80 günü kaldığında 40 günlük duaya başlayacağım, o bitince yine 40 günlük başlarım geldiğinde biter diye.. Son günleri daha çok dualarla geçirmek istiyorum.. Allah şifa versin 2 güne toparlanıp daha çok okuyayım inşaAllah..

Aminn canımmm...
Tükenip tükenip toparlanıyorum resmen
Bir iyi bir kötü oluyorum, güya bugün sesini duydum, sonuç: daha çok özledim
Biraz daha sabır ver Allahım..

Aminn canımmm...
Tükenip tükenip toparlanıyorum resmen
Bir iyi bir kötü oluyorum, güya bugün sesini duydum, sonuç: daha çok özledim
Biraz daha sabır ver Allahım..
Tükenme sennn güçlü dur oda güçlü olsuunn canim benimm
Sesini duymussun bak ne güzel hic duyamasaydın ya ne günlerden geçmişindir çok şükür bu gününe günümüze kolay değil özlem ama dayan
Rabbim sana hem şifâ, hem gönlüne ferahlık versiin.
Bu karanlık yolun sonu aydınlık Allah'ın iziniyleee

Allah razı olsun canım benim.. Amin inşaAllah.. Allah güç versin hepimize..
Baktım uyuyamıyorum hemen gelip teselliyi burada arıyorum :) alışmışım :)

Allah Şafi ismiyle şifa versin canım, geçmiş olsun.. iyileş hepsini yaparsın inşallah :)

cuma günleri sela ile ezan arası bazı dualar var onları okuyacağım bende aklımda o var.

öyle böyle geçiyor da özlem çok ağır basıyor çok şükür ki sen 29 unda görcen sevdiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…