Alıntı yapmayı beceremedim herkesten, teşekkür ederim hepimizin çabucak geçsin inşallah ama bizim şansımıza yaşadığım yerde yapıyo askerliğini. Günler güzel geçiyor o yüzden :) Bu arada herkesin şafakları azalmışHuzurkokulu senin askerin düğün için izne gelecekti geldi mi ?
Daha gelmedi güzelim ay sonu inşallah 9 gun sonra gelicek Allah kısmet ederseeeAlıntı yapmayı beceremedim herkesten, teşekkür ederim hepimizin çabucak geçsin inşallah ama bizim şansımıza yaşadığım yerde yapıyo askerliğini. Günler güzel geçiyor o yüzden :) Bu arada herkesin şafakları azalmışHuzurkokulu senin askerin düğün için izne gelecekti geldi mi ?
Arada oluyo oyle istee azcik oda seni idare etsinn :)Aynen canım, o anlayışlı da ben odunluk yapıyorum işte, saçma sapan şeyler diyorum o da ne olduğunu anlamıyor garibim
Askerliği beraber yapmak konusunda da çok haklısın, hepimizin işi zor valla..
Heheh benim sevdicekde düğün icin geliyo canım onu soyluyoo :)Offf ne güzeldir aynı yerde olmakkk, 5-6 saatlik mesafemiz var ya bizimm
Düğün için izn gelecek olan benimkiydi canım :) Ağustosta geldi
Aa azıcık kalmış çok sevindim :) şafak da baya azalmıştır sizin. Sen dedeydin :)Daha gelmedi güzelim ay sonu inşallah 9 gun sonra gelicek Allah kısmet ederseee
Gerçekten güzel, ama biz çok mesafe çekmiştik bundan önce. Şimdi kısa süre de olsa beraberiz :) Allah hepsini korusun uzak yakın. Seni bilmiyordum düğün için geleceğini :) senin adına da sevindim :)Offf ne güzeldir aynı yerde olmakkk, 5-6 saatlik mesafemiz var ya bizimm
Düğün için izn gelecek olan benimkiydi canım :) Ağustosta geldi
Aa azıcık kalmış çok sevindim :) şafak da baya azalmıştır sizin. Sen dedeydin :)
Evet azaldı ya baya çok şükür 173 oldukk. Seninde azalmis ama yeni gitcegi zamani biliyorumm bak şimdi 200leree düşmüşsünuzz
Heheh benim sevdicekde düğün icin geliyo canım onu soyluyoo :)
Arada oluyo oyle istee azcik oda seni idare etsinn :)
Hemde cok zorr Rabbim büyük sabırlar versin hepimizeee
Evett ya azaldi baya çok şükür 173 olduk.Aa azıcık kalmış çok sevindim :) şafak da baya azalmıştır sizin. Sen dedeydin :)
Gerçekten güzel, ama biz çok mesafe çekmiştik bundan önce. Şimdi kısa süre de olsa beraberiz :) Allah hepsini korusun uzak yakın. Seni bilmiyordum düğün için geleceğini :) senin adına da sevindim :)
Abisinin düğünü var canım Kasimin 5ine onun icin geliyoo :)Ha ben bilmiyordummm :)
Kimin düğünü için geliyor ?
Aa azıcık kalmış çok sevindim :) şafak da baya azalmıştır sizin. Sen dedeydin :)
Gerçekten güzel, ama biz çok mesafe çekmiştik bundan önce. Şimdi kısa süre de olsa beraberiz :) Allah hepsini korusun uzak yakın. Seni bilmiyordum düğün için geleceğini :) senin adına da sevindim :)
Abisinin düğünü var canım Kasimin 5ine onun icin geliyoo :)
Aynen öyle vallaha güzelimm :) 4 aydır görmüyorumAnladım canım..
Bizim için gel yokk, hep düğün, hep birşeylerr
Aynen öyle vallaha güzelimm :) 4 aydır görmüyorumbelki daha erken gelirdi de gidip gelmesi biraz sıkıntı o yüzden gelemiyo sürekli
Ahh ahh... En zoru o zamandı aslında, belirsizliğe girmek. Bi zaman sonra alışıyosun o düzene. Allah kimseye temelli ayrılıklar vermesin. Bu ayrılıklar geçiciEvett ya azaldi baya çok şükür 173 olduk.seninde azalmis ama yeni gitcegi zamani biliyorum bak şimdi 200lere düsmussunuzz
Sabır, insan zaten sabretmeyi kabulleniyo. Ondan sonrası sadece özlem...
Askerlik işte, yapacak pek fazla birşey yok maalesef canım..
İzin sizde de 1 kere sanırım, benimki gittikten sonra gelmek istiyordu yine ama sıkıntılı burda da gelmek, yasak hatta 2. izin yok çünkü..
Başlarına iş almasınlar yeter ki, otursunlar sağsalim yerlerinde, napalım sayılı gün katlanıyoruz bir şekilde..
Sizin orda daha farklıymış 24 gun izini var canım nasil kullanir ona kalmış ama işte Şırnak ta sürekli bunları götürcek araç yok. Zırhlı araçla gidiyolar havalimanina oda Cizre deki durumlara bağlı
Askerlik işte, yapacak pek fazla birşey yok maalesef canım..
İzin sizde de 1 kere sanırım, benimki gittikten sonra gelmek istiyordu yine ama sıkıntılı burda da gelmek, yasak hatta 2. izin yok çünkü..
Başlarına iş almasınlar yeter ki, otursunlar sağsalim yerlerinde, napalım sayılı gün katlanıyoruz bir şekilde..
Aminn canım aminn ilk başlarda gerçekten zor oluyo ama aynen alisiyosun Rabbim sabirimizi eksik etmesin üzerimizdenAhh ahh... En zoru o zamandı aslında, belirsizliğe girmek. Bi zaman sonra alışıyosun o düzene. Allah kimseye temelli ayrılıklar vermesin. Bu ayrılıklar geçici
Onların da ya. Bu askerliğin en iyisi bile berbat.Aminn canım aminn ilk başlarda gerçekten zor oluyo ama aynen alisiyosun Rabbim sabirimizi eksik etmesin üzerimizden
Evet öyle ne rezillikler çekiyorlar bi bilsen..Onların da ya. Bu askerliğin en iyisi bile berbat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?