- 6 Ekim 2011
- 343
- 410
- 103
Sizin orda daha farklıymış 24 gun izini var canım nasil kullanir ona kalmış ama işte Şırnak ta sürekli bunları götürcek araç yok. Zırhlı araçla gidiyolar havalimanina oda Cizre deki durumlara bağlıo yüzden gelmesi uzun sürüyo
Aynen güzelim dayandık bu kadarına biraz daha dayanırız ben hep derim bu yol bizim için karanlıksa çıkışı da aydınlık cok inanıyorum ben gecicegine bitecegine
Evet bizde de oyle canım 24 gun kullanmazsa 24 gun erken bitirebiliyoAma sizin izin süresi çok güzelmişş.. Biz de sadece 10 günü var, 6 aydan sonra kullanabiliyor.. Kullanmazsa da sanırım 10 gün erken bitirebilir askerliği..
Kızlarrr tek rakamlara düştük artık şafak 9 haftaya yokuzAllahım bugünleri de görmek nasip oldu geçmiyor dediğimiz zamanlarda bile geçiyor da zaman sabır diyoruz beklemeye devam ediyoruz işte son dokuz ha gayret askerimmm
Yaa çok sevindim. Darısı hepimizin başınaKızlarrr tek rakamlara düştük artık şafak 9 haftaya yokuzAllahım bugünleri de görmek nasip oldu geçmiyor dediğimiz zamanlarda bile geçiyor da zaman sabır diyoruz beklemeye devam ediyoruz işte son dokuz ha gayret askerimmm
Yaa ne güzel bizim izine geldiği zaman sizin bitiyorKızlarrr tek rakamlara düştük artık şafak 9 haftaya yokuzAllahım bugünleri de görmek nasip oldu geçmiyor dediğimiz zamanlarda bile geçiyor da zaman sabır diyoruz beklemeye devam ediyoruz işte son dokuz ha gayret askerimmm
Evet bizde de oyle canım 24 gun kullanmazsa 24 gun erken bitirebiliyo
Allahım bu nasıl bir mutluluktur kim bilirrr
Çok sevindim canım gerçektennn
Darısı bize inşaAllah
Yaa çok sevindim. Darısı hepimizin başına
amiinnn darısı hepinizin başına tüm asker yarenlerinin başına inşallah Allahım .. Çok heyecanlı bir bekleyiş olmaya başladı artık
İnşallah canım kii kesinlikle öyle olacaktır. ha gayret diye diye bugünlere geldik hepimiz doğan güneşi de görmek nasip olcak inşallah hepimizeYaa ne güzel bizim izine geldiği zaman sizin bitiyorcok sevindim senin adinaaa Rabbim bizlere de nasip etsin İnşAllah bizde bitmez dedigimizde son 9u yazarizz
Bitmiş sizin hic bise kalmamis canim ya bende o zamanlara gelsem bi ohh cekicemm. Az kaldi gerçekten biraz daha sabırBen de 24 gün izin istiyorum bananeeeee
Birşey kalmadı, ha gayret diyorum artık kendime, 288 günü bitirdik, 288 gün kaldığı günü de hatırlıyorum, resmen işkence gibi
Amiinn insallah oylee olur canımİnşallah canım kii kesinlikle öyle olacaktır. ha gayret diye diye bugünlere geldik hepimiz doğan güneşi de görmek nasip olcak inşallah hepimizeİzne gelmesi acayip güzel oluyor ama hiç bitmesin gitmesin istiyorsun ama dayanma gücü oluyor hepinize
Amin canım..
Ne diyorsunn ben 100-den indiğimden beri heyecandan ölecek gibiyim, şu an seni düşünemiyorum bilee... :)
Amiinn insallah oylee olur canımsabırsızlıkla bekliyorum gelsin artık geçsin zaman senin icinde benim icin de ayrılmak zor olucak yine ama bitecek biliyorumm
Evet aynen öyle düşünüyorumm zaten canımmmO zman bi daha ayrılmamak üzere gelecek öyle düşününce daha bi moral oluyor insana canım.
Bitmiş sizin hic bise kalmamis canim ya bende o zamanlara gelsem bi ohh cekicemm. Az kaldi gerçekten biraz daha sabır
Evet öyle güzelimm inşallah baya günü bitirdim 6 ayimiz bitti 6 ayimiz kaldi oda geçer inşallah sağ salim gecerr inşallah iyi olsunlarda önemli degil hasretlik geçer. Yeter ki onlar iyi olsun..Öyle canım, biraz daha hızlı geçmesi için neler yapmazdımmmm..
Sen de geleceksin bu sayılara inşaAllah, hepimiz aynı yoldan geçtik, aynı günleri bekledik, aynı hasreti yaşıyoruz..
Kavuşmanın mutluluğunu da paylaşacağız Allahın izni ile
Kızlarrr tek rakamlara düştük artık şafak 9 haftaya yokuzAllahım bugünleri de görmek nasip oldu geçmiyor dediğimiz zamanlarda bile geçiyor da zaman sabır diyoruz beklemeye devam ediyoruz işte son dokuz ha gayret askerimmm
Sorma valla düşünmeden duramıyorum artık böyle düşündükçe sabırsızlanıyorum bir an önce gelsin diye. bu sefer bitmek bilmiyor. Ben pazarları sayarak ona güç vermeye çalışırdım bak 10 pazar kaldı 5 pazar 2 pazar derken haftaya burdasın diyebilmek inanılmaz değişik bir duygu sanki hiç bitmeyecekmiş gibi gelen askerliğin bitiyor olduğuna hala inanamıyorum aslında. Hayırlısıyla sağ salim gelsinler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?