Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarrr tek rakamlara düştük artık şafak 9 haftaya yokuz Allahım bugünleri de görmek nasip oldu geçmiyor dediğimiz zamanlarda bile geçiyor da zaman sabır diyoruz beklemeye devam ediyoruz işte son dokuz ha gayret askerimmm

Ama sizin izin süresi çok güzelmişş.. Biz de sadece 10 günü var, 6 aydan sonra kullanabiliyor.. Kullanmazsa da sanırım 10 gün erken bitirebilir askerliği..

Allahım bu nasıl bir mutluluktur kim bilirrr
Çok sevindim canım gerçektennn
Darısı bize inşaAllah

Yaa ne güzel bizim izine geldiği zaman sizin bitiyor cok sevindim senin adinaaa Rabbim bizlere de nasip etsin İnşAllah bizde bitmez dedigimizde son 9u yazarizz

Yaa ne güzel bizim izine geldiği zaman sizin bitiyor cok sevindim senin adinaaa Rabbim bizlere de nasip etsin İnşAllah bizde bitmez dedigimizde son 9u yazarizz
İnşallah canım kii kesinlikle öyle olacaktır. ha gayret diye diye bugünlere geldik hepimiz doğan güneşi de görmek nasip olcak inşallah hepimize İzne gelmesi acayip güzel oluyor ama hiç bitmesin gitmesin istiyorsun ama dayanma gücü oluyor hepinize

Ben de 24 gün izin istiyorum bananeeeee
Birşey kalmadı, ha gayret diyorum artık kendime, 288 günü bitirdik, 288 gün kaldığı günü de hatırlıyorum, resmen işkence gibi
Bitmiş sizin hic bise kalmamis canim ya bende o zamanlara gelsem bi ohh cekicemm. Az kaldi gerçekten biraz daha sabır

Amiinn insallah oylee olur canım sabırsızlıkla bekliyorum gelsin artık geçsin zaman senin icinde benim icin de ayrılmak zor olucak yine ama bitecek biliyorumm

Amin canım..
Ne diyorsunn ben 100-den indiğimden beri heyecandan ölecek gibiyim, şu an seni düşünemiyorum bilee... :)

Sorma valla düşünmeden duramıyorum artık böyle düşündükçe sabırsızlanıyorum bir an önce gelsin diye. bu sefer bitmek bilmiyor. Ben pazarları sayarak ona güç vermeye çalışırdım bak 10 pazar kaldı 5 pazar 2 pazar derken haftaya burdasın diyebilmek inanılmaz değişik bir duygu sanki hiç bitmeyecekmiş gibi gelen askerliğin bitiyor olduğuna hala inanamıyorum aslında. Hayırlısıyla sağ salim gelsinler de

Bitmiş sizin hic bise kalmamis canim ya bende o zamanlara gelsem bi ohh cekicemm. Az kaldi gerçekten biraz daha sabır

Öyle canım, biraz daha hızlı geçmesi için neler yapmazdımmmm..
Sen de geleceksin bu sayılara inşaAllah, hepimiz aynı yoldan geçtik, aynı günleri bekledik, aynı hasreti yaşıyoruz..
Kavuşmanın mutluluğunu da paylaşacağız Allahın izni ile

Evet öyle güzelimm inşallah baya günü bitirdim 6 ayimiz bitti 6 ayimiz kaldi oda geçer inşallah sağ salim gecerr inşallah iyi olsunlarda önemli degil hasretlik geçer. Yeter ki onlar iyi olsun..

Maşallah canım benim şu 9güncük bile olsa inşallah kısacık su gibi geçer zor da olsa geçiyor zaman böyle böyle bizde göreceğiz o günleri

Ben de 10 hafta kalmasını bekliyordum, az kaldı 3 gün sonra sadece 10 haftamız kalmış olacak.. Büyük bir mutlulukla ona da söyleyeceğim inşaAllah Böyle böyle güç vereceğiz bir birimize...
Hiç bitmeyecekmiş duygusu nasıl ağır yaşamayan bilemez gerçekten, düşündükce nefes alamııyordum sanki..
Rabbime çok şükür geçti gitti o günler.. Bir de kavuşma günü gelse artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…