Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet öyle güzelimm inşallah baya günü bitirdim 6 ayimiz bitti 6 ayimiz kaldi oda geçer inşallah sağ salim gecerr inşallah iyi olsunlarda önemli degil hasretlik geçer. Yeter ki onlar iyi olsun..

Çok şükür yarısı gitmiş bile..
Nisanda mı gelecek askerin ??

Gelmez dediğin gelecekmi ya o günlerde dediğin günler de geliyor canım sen hiiç merak etme senin yeni geldiğin zamanları hatırlıyorum ben bak şimdi ne kadar azaldı, her şey bundan sonra daha güzel olacak inan gerçekleşsin..

Dahlia_ Huzurkokulu @papazerik
Kızlar konuşmalarınıza yetişemedim ama hepsini okudum şimdi. Zor geçiyor günler ama geçiyor. Telefonda konuşamasakta sık mesajlaşıyoruz. Bunada şükür

Canım benim o mesajlar yaşam kaynağı resmen, sesini duymak çok başka ama günlük 1 mesaj yazsın iyi olduğunu bileyim diyor insan...
Zor da olsa geçecek, Rabbim sabrınızı artırsın..

Allah razı olsun canım, motive oldum resmen bugün :)
Senin doğan güneşin çabuk gelsinnn
O gün bizim de şafaklar 9 gün eksilmiş olacak inşaAllah, az değil hani :))

Canım benim o mesajlar yaşam kaynağı resmen, sesini duymak çok başka ama günlük 1 mesaj yazsın iyi olduğunu bileyim diyor insan...
Zor da olsa geçecek, Rabbim sabrınızı artırsın..

Sesini duyunca daha bir rahatlıyor insan ama mesajada şükür hiç haber alamamaktansa iyi olduğunu bilmek yetiyor.
Aynen öyle canım sabır bu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey. Allah hepimize sabır versin

Evett bitti bitiyo cok şükürrr senin doğan güneşi sabırsızlıkla bekliyorum o zaman ben ikili rakamlara düşüncem cok heyecanlıyım o zaman geçicekk işte
Elimden geldiğince uyumaya çalışıyorum ama gönül rahat olmayınca biraz zor oluyo

eee ben boş yere delirmedim 2 gün öncee
Her fırsatta yazacaksın işte o kadar diyesim geldi
Merak ediyoruz, bize de yazık ama..

Haha ya çok benziyoruz birbirimize bazen bende patlıyorum sonra kendi kendime sakinleştiriyorum kendimi sabır diyorum az kaldı dayan

Ben bütün sene böyle avuttum kendimi.. Bir gün tuttum aklımda o gün çabuk gelsin dedim..
Hala da aynı şeyi yapıyorum, kalbm huzursun napim.. Hepimiz aynı durumdayız..

Ben doğan güneş sen 99 yaz mutluluğumuzu paylaşalım inşaAllah canım

Ben 6 ay geceler uyuyamadım, 6 ayda sadece 2-3 gece biraz çok uyumuşumdur, hep sabah namazına yakın uykuya daldım, ya da namazdan sonra.. Bazen güneş doğana kadar uyuyamadığımı bilirim..
Çok zor gerçekten, dediğin gibi gönül rahat değil ki nasıl uyuyalım..

Haha ya çok benziyoruz birbirimize bazen bende patlıyorum sonra kendi kendime sakinleştiriyorum kendimi sabır diyorum az kaldı dayan

eee bizim de patlama noktamız var, sabır sabır nereye kadarr
Ama 9 ay tuttum kendimi, hep kendi kendimi sakinleştirdim, 10. ayda patladım bu zamana kadar hiç böyle birşey yaşamadık.. Yine kendi kendimi sakinleştirdim ama, senin gibi dayan az kaldı dedimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…