Evet öyle güzelimm inşallah baya günü bitirdim 6 ayimiz bitti 6 ayimiz kaldi oda geçer inşallah sağ salim gecerr inşallah iyi olsunlarda önemli degil hasretlik geçer. Yeter ki onlar iyi olsun..
Ben de 10 hafta kalmasını bekliyordum, az kaldı 3 gün sonra sadece 10 haftamız kalmış olacak.. Büyük bir mutlulukla ona da söyleyeceğim inşaAllahBöyle böyle güç vereceğiz bir birimize...
Hiç bitmeyecekmiş duygusu nasıl ağır yaşamayan bilemez gerçekten, düşündükce nefes alamııyordum sanki..
Rabbime çok şükür geçti gitti o günler.. Bir de kavuşma günü gelse artıkkk
Evet canım Allah kısmet ederse Nisanın son haftası gelicekÇok şükür yarısı gitmiş bile..
Nisanda mı gelecek askerin ??
Dahlia_ Huzurkokulu @papazerik
Kızlar konuşmalarınıza yetişemedim ama hepsini okudum şimdi. Zor geçiyor günler ama geçiyor. Telefonda konuşamasakta sık mesajlaşıyoruz. Bunada şükür
Gelmez dediğin gelecekmi ya o günlerde dediğin günler de geliyor canım sen hiiç merak etme senin yeni geldiğin zamanları hatırlıyorum ben bak şimdi ne kadar azaldı, her şey bundan sonra daha güzel olacak inan gerçekleşsin..
Evet canimm mesajlasmak olmasada cok zor geçer günler zatennDahlia_ Huzurkokulu @papazerik
Kızlar konuşmalarınıza yetişemedim ama hepsini okudum şimdi. Zor geçiyor günler ama geçiyor. Telefonda konuşamasakta sık mesajlaşıyoruz. Bunada şükür
Evet canım Allah kısmet ederse Nisanın son haftası gelicek
Canım benim o mesajlar yaşam kaynağı resmen, sesini duymak çok başka ama günlük 1 mesaj yazsın iyi olduğunu bileyim diyor insan...
Zor da olsa geçecek, Rabbim sabrınızı artırsın..
Evet canimm mesajlasmak olmasada cok zor geçer günler zatenn
Evett bitti bitiyo cok şükürrrAz kaldıı canım benimm, ekim bitti bitecek, kış aylarının da günleri kısa, geceleri de uyumaya çalış, gece daha çok acıyor çünkü insanın canı, böyle kendini avuta avuta bir bakmışsın nisan gelmişşş :)
Evett bizde de oyle oluyo bazen canım bugünde öyle oldu ama napalımm iyi olsunlar yeter kiBazen günde 5mesaj atabiliyor aklım çıkıyor geçen koskoca günde
Sesini duyunca daha bir rahatlıyor insan ama mesajada şükür hiç haber alamamaktansa iyi olduğunu bilmek yetiyor.
Aynen öyle canım sabır bu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey. Allah hepimize sabır versin
Bazen günde 5mesaj atabiliyor aklım çıkıyor geçen koskoca günde
Evett bizde de oyle oluyo bazen canım bugünde öyle oldu ama napalımm iyi olsunlar yeter ki
eee ben boş yere delirmedim 2 gün öncee
Her fırsatta yazacaksın işte o kadar diyesim geldi
Merak ediyoruz, bize de yazık ama..
Geldiklerindee güç bizdee zateeennAynen öyke bunların hepsi geçici, bitecek inşallah
Evett bitti bitiyo cok şükürrrsenin doğan güneşi sabırsızlıkla bekliyorum o zaman ben ikili rakamlara düşüncem cok heyecanlıyım o zaman geçicekk işte
Elimden geldiğince uyumaya çalışıyorum ama gönül rahat olmayınca biraz zor oluyo
Geldiklerindee güç bizdee zateeenn
Haha ya çok benziyoruz birbirimize bazen bende patlıyorum sonra kendi kendime sakinleştiriyorum kendimi sabır diyorum az kaldı dayan
Geldiklerindee güç bizdee zateeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?