Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hehehe evet aynen öyle yapaliimmm doğan güneşte ki mutluluğunu hissediceemm ben emin ol
Bazen uyuyabiliyorum bazen uyuyamiyorum boyle karışık geçiyo herşey hava aydinlaninca ohh diyorum geceler beni korkutuyo hep

Yine de kıyamıyorum bu süreçte zor onlar içinde ama bizde onlardan farksız değiliz ki. Ne yemek geçiyor boğazımdan ne uyku giriyor gözümüze. Azcık sabredip sonra kafa ütülemeye devam

Hehehe evet aynen öyle yapaliimmm doğan güneşte ki mutluluğunu hissediceemm ben emin ol
Bazen uyuyabiliyorum bazen uyuyamiyorum boyle karışık geçiyo herşey hava aydinlaninca ohh diyorum geceler beni korkutuyo hep

İnanıyorum canım benim, ben nasıl Blue 9 gün kaldı yazdığında gerçekten sevindiysem öyle bir birimizin mutluluğunu hissedeceğimize inanıyorum

İşte tam olarak sorun bu, geceler korkutuyor, aynı şeyleri yaşadım, gerçi hala pek iyi olduğum söylenemez, bitmeden de geçmeyecek eminim.. Ama en azından günler azaldıkca rahatlama oluyor, hele bir 7-8. aylara gelin daha rahat olucaksın canım.. Azalan günler heyecan veriyor..

Yine de kıyamıyorum bu süreçte zor onlar içinde ama bizde onlardan farksız değiliz ki. Ne yemek geçiyor boğazımdan ne uyku giriyor gözümüze. Azcık sabredip sonra kafa ütülemeye devam

Bir yanımız kıyamıyor, bir yanımız sinirden çatlıyor, bir yanımız üzgün, bir yanımız heyecanlanıyor.. Böyle garip garip şeyler yaşıyoruz işte
Sabrı bize kalsın, gelince elimizden kimse alamaz artık onları

Aynenn benim sevdicek gelmeyecem diyo şimdiden zaten ama gelicek ama mecburr

Benimki gelmeye can atıyor da bırakmıyorlar

Geçen gün diyor günlerinin tadını çıkar, bensiz günlerininnn
Sanki onsuz keyif yapıyorum burda
Ama o evlenicez beraber yaşayacağız anlamında dedi, bir garip olmadım desem yalan olur

Aynen öyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…