- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Hehehe evet aynen öyle yapaliimmm doğan güneşte ki mutluluğunu hissediceemm ben emin olBen bütün sene böyle avuttum kendimi.. Bir gün tuttum aklımda o gün çabuk gelsin dedim..
Hala da aynı şeyi yapıyorum, kalbm huzursun napim.. Hepimiz aynı durumdayız..
Ben doğan güneş sen 99 yaz mutluluğumuzu paylaşalım inşaAllah canım
Ben 6 ay geceler uyuyamadım, 6 ayda sadece 2-3 gece biraz çok uyumuşumdur, hep sabah namazına yakın uykuya daldım, ya da namazdan sonra.. Bazen güneş doğana kadar uyuyamadığımı bilirim..
Çok zor gerçekten, dediğin gibi gönül rahat değil ki nasıl uyuyalım..
Aynenn benim sevdicek gelmeyecem diyo şimdiden zaten ama gelicek ama mecburrBunları duymasınlar valla gelmekten vazgeçerlerr
eee bizim de patlama noktamız var, sabır sabır nereye kadarr
Ama 9 ay tuttum kendimi, hep kendi kendimi sakinleştirdim, 10. ayda patladımbu zamana kadar hiç böyle birşey yaşamadık.. Yine kendi kendimi sakinleştirdim ama, senin gibi dayan az kaldı dedimm :))
Cikaricaz inşallah inşallahHaha aynen öyle geçen sürenin hepsinin acısını çıkarıcaz
Hehehe evet aynen öyle yapaliimmm doğan güneşte ki mutluluğunu hissediceemm ben emin ol
Bazen uyuyabiliyorum bazen uyuyamiyorum boyle karışık geçiyo herşey hava aydinlaninca ohh diyorum geceler beni korkutuyo hep
Yine de kıyamıyorum bu süreçte zor onlar içinde ama bizde onlardan farksız değiliz ki. Ne yemek geçiyor boğazımdan ne uyku giriyor gözümüze. Azcık sabredip sonra kafa ütülemeye devam
Aynenn benim sevdicek gelmeyecem diyo şimdiden zaten ama gelicek ama mecburr
Bir yanımız kıyamıyor, bir yanımız sinirden çatlıyor, bir yanımız üzgün, bir yanımız heyecanlanıyor.. Böyle garip garip şeyler yaşıyoruz işte
Sabrı bize kalsın, gelince elimizden kimse alamaz artık onları
Allah hayra çıkarsın canım, İnşirah oku ferahlarsın İnşallahKızlar bugün yüreğimde anlayamadığımm bir sıkıntı Allah hayırlar eylesinn
Allah hayır eylesin canımmm.. Yezda da söylemiş İnşirah oku, Rabbim ferahlık versin..Kızlar bugün yüreğimde anlayamadığımm bir sıkıntı Allah hayırlar eylesinn
Okudum güzelim birazda askerimle konuştum iyiyim biraz dahaAllah hayra çıkarsın canım, İnşirah oku ferahlarsın İnşallah
Sende mi Hayırlar olsun İnşAllh canimmbende aşırı aşırı gerginim hepimize bişeyler oldu sabır kızlar..
Okudum canim benim askerimde biraz motive etti iyiyim biraz daha çok şükürAllah hayır eylesin canımmm.. Yezda da söylemiş İnşirah oku, Rabbim ferahlık versin..
Kızlar bugün yüreğimde anlayamadığımm bir sıkıntı Allah hayırlar eylesinn
Demekki hepimizin sıkıntısini hissettim bugün benAy al benden de o kadar canım bütün gün ağladım zırladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?