Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen öyle niye böyle oldu anlamadım bende hiç mutlu olamadım akşam üstü mesajlaştıkta kendime geldim biraz
Aynen canım benim bende oylee oglen mesaj atti bi bide aksam bana baya moral verdi çok şükür simdi iyiyim. Arada oluyo böyle işte napalimm

Aynen canım benim bende oylee oglen mesaj atti bi bide aksam bana baya moral verdi çok şükür simdi iyiyim. Arada oluyo böyle işte napalimm

Aynen bir iki gün moralli sonra tepetaklak düşüyoruz. Allah hepimize sabır versin bir daha böyle mesafeyle sınamasın inşallah

Aynen oyle canım sevdiğim izine gelicek 8 günü var ama gecmiyo zaman gecmiyo yine senin az kaldi ama bizim daha 6 ayimiz var önümüzde kocaman kış var
sende gelecek diye ne güzel bi heyecan vardır şimdi ne giyeceğim diye düşün dur Allah sabrımızı arttırsın canım doğru diyorsun

sende gelecek diye ne güzel bi heyecan vardır şimdi ne giyeceğim diye düşün dur Allah sabrımızı arttırsın canım doğru diyorsun
Evet vallaha gozmu kapatinca sarilcagim zaman gözümün önüne geliyo herşeyiim hazir bi onu bekliyorum zaten ben burdan Istanbula gidicem o da ordan oraya gelicek insallah o beni karşılamış olucak biraz

Evet vallaha gozmu kapatinca sarilcagim zaman gözümün önüne geliyo herşeyiim hazir bi onu bekliyorum zaten ben burdan Istanbula gidicem o da ordan oraya gelicek insallah o beni karşılamış olucak biraz
ayy maşallah ne güzel yaa bol bol özlem giderin canım İstanbul'un tadını çıkarın

yemek ye, su iç, ders çalış, kitap oku, bişeyler izle geçmiyooor konuşurken bişey dedi normalde kavga çıkarmam lazım tek kelime etmedim, yutkundum ayyy delircem

Bazen bende normalde takılmayacağım şeylere takılıyorum. İlk bi sinir tavan yapıyor sonra sakinleştiriyorum kendimi yoksa kavga edicez yani resmen psikolojik savaş. Aklımızı yitirmeden gelseler hemencecik

bende aşırı aşırı gerginim hepimize bişeyler oldu sabır kızlar..

Ay al benden de o kadar canım bütün gün ağladım zırladım

Size ne oldu dicem de ben de sizden farksızım aslında
Ne garip, ortada birşey yokken mutsuzum, oysaki dün nasıl mutlu ve huzurluydum
Askerim de iyi çok şükür akşam mesaj yazmış, benim derdim ne peki

Bazen bende normalde takılmayacağım şeylere takılıyorum. İlk bi sinir tavan yapıyor sonra sakinleştiriyorum kendimi yoksa kavga edicez yani resmen psikolojik savaş. Aklımızı yitirmeden gelseler hemencecik
bende de aynısı oldu, şimdi sakinleştim takılmamak lazım.. her zamanda olmuyor aynen gelmeleri lazııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…