- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Demekki hepimizin sıkıntısini hissettim bugün ben
Aynen canım benim bende oylee oglen mesaj atti bi bide aksam bana baya moral verdi çok şükür simdi iyiyim. Arada oluyo böyle işte napalimmAynen öyle niye böyle oldu anlamadım bende hiç mutlu olamadım akşam üstü mesajlaştıkta kendime geldim biraz
özledim herhalde ondan canım zaman geçmiyor diye düşünüp duruyorumSende mi Hayırlar olsun İnşAllh canimm
Aynen canım benim bende oylee oglen mesaj atti bi bide aksam bana baya moral verdi çok şükür simdi iyiyim. Arada oluyo böyle işte napalimm
özledim herhalde ondan canım zaman geçmiyor diye düşünüp duruyorum
yemek ye, su iç, ders çalış, kitap oku, bişeyler izle geçmiyooorAh ah al benden de o kadar kaplumbağa hızıyla geçiyor
Aynen oyle canım sevdiğim izine gelicek 8 günü var ama gecmiyo zaman gecmiyoözledim herhalde ondan canım zaman geçmiyor diye düşünüp duruyorum
Amin güzelimm amin Rabbim bi daha böyle uzun ayrılıklar vermesinAynen bir iki gün moralli sonra tepetaklak düşüyoruz. Allah hepimize sabır versin bir daha böyle mesafeyle sınamasın inşallah
sende gelecek diye ne güzel bi heyecan vardır şimdiAynen oyle canım sevdiğim izine gelicek 8 günü var ama gecmiyo zaman gecmiyoyine senin az kaldi ama bizim daha 6 ayimiz var önümüzde kocaman kış var
Evet vallaha gozmu kapatinca sarilcagim zaman gözümün önüne geliyosende gelecek diye ne güzel bi heyecan vardır şimdine giyeceğim diye düşün dur Allah sabrımızı arttırsın canım doğru diyorsun
ayy maşallah ne güzel yaa bol bol özlem giderin canım İstanbul'un tadını çıkarınEvet vallaha gozmu kapatinca sarilcagim zaman gözümün önüne geliyoherşeyiim hazir bi onu bekliyorum zaten ben burdan Istanbula gidicem o da ordan oraya gelicek insallah o beni karşılamış olucak biraz
İnşallaah darısı sizlere olsun en guzelleri olsunnnayy maşallah ne güzel yaa bol bol özlem giderin canım İstanbul'un tadını çıkarın
yemek ye, su iç, ders çalış, kitap oku, bişeyler izle geçmiyooorkonuşurken bişey dedi normalde kavga çıkarmam lazım tek kelime etmedim, yutkundum ayyy delircem
Amin güzelimm amin Rabbim bi daha böyle uzun ayrılıklar vermesin
bende aşırı aşırı gerginim hepimize bişeyler oldu sabır kızlar..
Ay al benden de o kadar canım bütün gün ağladım zırladım
bende de aynısı oldu, şimdi sakinleştim takılmamak lazım.. her zamanda olmuyor aynen gelmeleri lazııımmBazen bende normalde takılmayacağım şeylere takılıyorum. İlk bi sinir tavan yapıyor sonra sakinleştiriyorum kendimi yoksa kavga edicez yani resmen psikolojik savaş. Aklımızı yitirmeden gelseler hemencecik
aminn canımİnşallaah darısı sizlere olsun en guzelleri olsunnn
zorluyor git gide özlem aklıma başka bişey gelmiyoSize ne oldu dicem de ben de sizden farksızım aslında
Ne garip, ortada birşey yokken mutsuzum, oysaki dün nasıl mutlu ve huzurluydum
Askerim de iyi çok şükür akşam mesaj yazmış, benim derdim ne peki
bende de aynısı oldu, şimdi sakinleştim takılmamak lazım.. her zamanda olmuyor aynen gelmeleri lazııımm
zorluyor git gide özlem aklıma başka bişey gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?