Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Size ne oldu dicem de ben de sizden farksızım aslında
Ne garip, ortada birşey yokken mutsuzum, oysaki dün nasıl mutlu ve huzurluydum
Askerim de iyi çok şükür akşam mesaj yazmış, benim derdim ne peki

Kesin niye mesaj yazdı niye aramadı diye üzülmüşsündür

Kesin niye mesaj yazdı niye aramadı diye üzülmüşsündür

Yok canım alışkınım artık, pek konuşamıyoruz, mesaj yazıyor işte fırsat buldukca..
En az haftada bir ya da 10 günde bir duyuyorum sesini.. Daha dün konuştuk, bana bir süre sesini duymak yok anlaşılan..
Gerçi pazara az kaldı biraz umutluyum..

Ben çünkü böyle duygusal yoğunluk yaşadığım zaman böyle hissediyorum herşey batıyor. Yemek yemeğr gidiyor benle konuşmuyor diye üzülüyorum ama ne yapsın aç mı kalsın yani. O an işte çok dolu olduğumdan alınıyorum çok. Sonra sakinleştiriyorum iyi ya çok şükür diyorum ona yansıtmadan geçiriyorum. Bizde sadece hafta sonu konuşabiliyoruz. Ah canım valla mesajada razıyız haber alalım da.

Aynı senin gibiyim ben de.. Son günlerde zaten alınganlığım üstümde, en ufak hareketi bile batacak durumdayım..
Ama bu sefer öyle değil, nasıl desem o benim herşeyim, beni tamamlayan diğer yanım.. O olmadan yalnız hissediyorum kendimi.. Kimsenin umurumda değilmişim gibi, beni tek önemseyen, mutlu olmamı isteyen tek insan oymuş gibi yaşadım o hayatımda olduğundan beri..
Şimdi yine yalnızlığım ağır basıyor, başımı omzuna yaslasam herşey geçecek gibi de işte mümkün değil maalesef..

İnan bunu ben mi yazdın diye kontrol ettim. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Çevrem insan dolu ama anlayan yok. Hiç bu kadar yalnız çaresiz hissetmemiştim.

İnan bunu ben mi yazdın diye kontrol ettim. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Çevrem insan dolu ama anlayan yok. Hiç bu kadar yalnız çaresiz hissetmemiştim.

İşte aynen durum bu :)
Geçecek canım ya, biraz daha sabredelim geçecek inşaAllah..
Belki yorgunuz, yalnızız ama dayanmak zorundayız..

İşte aynen durum bu :)
Geçecek canım ya, biraz daha sabredelim geçecek inşaAllah..
Belki yorgunuz, yalnızız ama dayanmak zorundayız..

90lar bitti bileeee :)
Bir de ben 70lerden kurtulsamm, geçmek bilmiyor bitrürlüü...

Aynen öyle canım bu zamana kadar geldik çok şükür bundan sonrada dayanacağız. Bitti 70ler 1 güncük kaldı dayan canım. Bende bir plakalara gelsem ah nasıl güzel geçecek zaman.

Aynen öyle canım bu zamana kadar geldik çok şükür bundan sonrada dayanacağız. Bitti 70ler 1 güncük kaldı dayan canım. Bende bir plakalara gelsem ah nasıl güzel geçecek zaman.

İnşaAllah canım..
Senin de birşey kalmadı zaten. aşağı yukarı 1 hafta sonra plakalardasın inşaAllah..

Çok şükürr çoookkkk...
Atlatacağız hepsini Allahın izni ile..

Evet ben de bugün son 70teyim :) Ve de son 10 hafta :)

Ayy çok şükür ya şu yılbaşı bir gelse hemen geçicek gibi hissediyorum. Hayırlısıyla sağ salim gelsinler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…