Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben de sana yazacaktım sesin çıkmıyor iyi misin diye :)
Nasılsın canım ?

Çok şükür kavuşmaya az kalmışşş
Iyiyim cok şükür güzelim bu aralar derse biraz ağırlık verdim bide sevdicek geliyo hazırlıklar derken yogundum.
Sizler napiyosunuzz nasılsınızzz
Safaklar azaldikcaa mutluluklar çoğalıyorrrr

Iyiyim cok şükür güzelim bu aralar derse biraz ağırlık verdim bide sevdicek geliyo hazırlıklar derken yogundum.
Sizler napiyosunuzz nasılsınızzz
Safaklar azaldikcaa mutluluklar çoğalıyorrrr

İyi ol da canım gerisi mühim değil, herşey de hallolur Allahın izniyle..

Aynı bildiğin gibi devam ediyoruz :) Sabır, sabırr :)

İyi ol da canım gerisi mühim değil, herşey de hallolur Allahın izniyle..

Aynı bildiğin gibi devam ediyoruz :) Sabır, sabırr :)
Allah Razı olsun canımm. Çok şükür bugunumuze binlerce kez şükür zaman geçiyoo.
Evett sabır Rabbim sabırların en büyüğünü versin bizleree

Dahlia_ Sizin azeri şivesi ne kadar güzel ya çok seviyorum. Allah kısmet ederse görmeyede gelicem oralarii :)
Amaa sende şive yok sanırım canimm

İnşaAllah canım, ben de Türkiyeye gelmek istiyorum, şimdi pek mümkün görünmüyor ama ilerde kısmet olur inşaAllah :)
Yok canım konuşunca ben de aynen duydukların gibi konuşuyorum :))

İnşaAllah canım, ben de Türkiyeye gelmek istiyorum, şimdi pek mümkün görünmüyor ama ilerde kısmet olur inşaAllah :)
Yok canım konuşunca ben de aynen duydukların gibi konuşuyorum :))
Şimdi Türkiye cok karışık zaten ilerde bencede askerinle gel her yerii gezin :)
Yaa çok tatlış yaa siz azerilerin yazısı falanda farklı oluyo ya o yuzden dedim acaba bi tarafında Türklük falan vardir diye düşündüm :)

İnşaAllah kısmet olursa tabi gelmek isterim :)

Yok canım hiç türklük yok :) Forumun kurallarında vardı sanırım yani başka dilde yerine göre yazılabilir yoksa yasak..

Himm anladımmm aynen oyle oluyo genelde. Peki başka bildiğin dil falan varmii

Yok canım maalesef. Yarım yamalak ingilizcem vardı zamanla unuttum onu da :)
Nişanlım diyor öğrenirsin diye, kendisi öğretecek galiba :))
Belki de en kolay yolu olur evin içinde konuşarak öğrenmek..
Kursa da gidebilirim aslında, yani mutlaka öğrenmek istiyorum..
Ama kursa gidecek olursam farsça ve arapça öğrenirim :) En çok onları bilmek istiyorum..

Evet ingilizce en önemlisi aslında yuzde yüz ingilizcesi olan cabuk is buluyo yada farkli bi dil bilen. Bencede sürekli konusulursa çabuk ogrenilir. Ama hevesli olduğun dil hangisiyse zaman kaybetmeden ona git çabuk ogrenirsin çünküü :)

Aynen öyle canım..
Bu bir kaç ayı atlatayım, kafam hiçbirşey almıyor çünkü, sonra Allah izin verirse öğrenmek istiyorum ben de :)

Sen ne okuyorsun ?

Aynen öyle canım..
Bu bir kaç ayı atlatayım, kafam hiçbirşey almıyor çünkü, sonra Allah izin verirse öğrenmek istiyorum ben de :)

Sen ne okuyorsun ?
Anladimm canım aynen oyle olur. Bende şu sınavları atlatayim düşünüyorum biseyler :)
Yok güzelim büro sekreteriydim memurluk sınavım var o yüzden ayrıldım şimdilik bakalım sınavın durumuna göre devam edicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…