Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ne oldu çok özel değilse çözüm üretelim?
saol tatlımmm cözülecek birsey değil canım ya bu yastan sonrada insanlar değişmiyecegine göre böyle hayatımızın sonuna kadar idare edicem artık ypck bsym yok.. sürekli sorunlar cıkıyor ailesiyle ilgili.. inan herseylerine kosuyorum kendi ailemden ayırmıyorum ama iyiliklten anlamıyolar onu anladım hersey baslarda güzel iş ciddi oldugu zaman insanların yüzü ortaya cıkıyor. ben zaten hergün ağlamaktan bittim bide haber alamıyorum usras dur işte nolsun baska. sadece ben değil burdaki bütün arkadaslara diyorum iş ne kadar ciddi olursa insanları o zaman tanırsın hani derler ya içine girmeyince kmseyi tanıyamazsın diye heh.. tamda öyle.. anladım ki iyi olan değil kötü olan seviliyomus ama kimse umrumda değil benim suan tek derdim askerim gelsin evimizi barkımızı kuralım evimizde huzurlu oturalım

Boş ver canım herşeyi, herkesi..
Sevdiğin adam yanında olsun, sana destek olsun gerisi boş, herşeyin üstesinden gelirsiniz Allahın izniyle..

Zor olacak ama sabret canım. Dediğin gibi yapacak bir şey yok sende seni üzmelerine izin verme saygını koru. Zamanla herşey geçer askerin de gelsin yoluna koyarsınız herşeyi...

bende haber alamıyorum suan cok zor bi durum canım

Sorma canım ya yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şimdi askerlik bitene kadar haber alamicam..
Bu nasıl birşey artık gücüm yetmiyor inan..

Sen inşaAllah en kısa zamanda haber alırsın canım benim..
İlk başlarda böyle olması çok normal, sıkma canını..

Ben yine dert yanıcam ama çok kötüyüm ya..
Habersiz geçen 3. gün bugün ama şimdiden tükendim ben..
Nasıl dayanıcamm, iyi olduğunu bilmeden zaman geçmiyor sanki

Ah kuzum bende sana yazıcaktım sesin çıkmıyor diye. Geçicek sen hiç merak etme bak şafaklar atıyor tek tek 55oldun 5'ler bitti bile.
Allah sabır versin hepimize...

Ah kuzum bende sana yazıcaktım sesin çıkmıyor diye. Geçicek sen hiç merak etme bak şafaklar atıyor tek tek 55oldun 5'ler bitti bile.
Allah sabır versin hepimize...

Amin canımmm...
Hiç değilse bu hafta çabuk bitsin, ailesi yanına gitsin, ondan sonrası için biraz gücüm olsun hiç değilse..

cok zor tabii benim askerimin hattı kırıldı 4-5 gündür haberlesemiyoruz canım ama ona hat aldm yarın göndericem ins yakalatmadan sokarsak hattı haber alrım canım benim saol sen niye haber alamıyosun tatlım?

Amin canımmm...
Hiç değilse bu hafta çabuk bitsin, ailesi yanına gitsin, ondan sonrası için biraz gücüm olsun hiç değilse..

Bitecek sen hiç merak etme bu günleri anacağız o zaman. İnşallah çabuk biter bu hafta bende çok istiyorum hemen geçsin şu bir kaç hafta.

cok zor tabii benim askerimin hattı kırıldı 4-5 gündür haberlesemiyoruz canım ama ona hat aldm yarın göndericem ins yakalatmadan sokarsak hattı haber alrım canım benim saol sen niye haber alamıyosun tatlım?

İnşaAllah sorun olmaz da konuşabilirsiniz canım..

Telefon yasak, eskiden yakalandığı zaman ya elinden alınırdı ya da kırarlardı..
Şimdi cezası varmış, askerliği yakmasın diye telefon kullanmicak artık

ins canımm olsun üzülme gelir gecer canım kameralı telefon yasak diye biliyorum ben. o yüzden gitmeden bizde tuslu bi telefon aldık onu kullanıyo bakalım ins bi sorun olmaz.. safak kac sizin tatlım?

Aynen öyle canım benimmm..
Hem daha başında olmadığı bilmek bile yetiyor ya daha ne olsun :)
Kesinlikle oylee canim benimm neyseki düğünde falan baya kafa dagitti o yuzden cok mutluyum elimden geldigince onu mutlu etmeye çalıştım. Minik minik suprizler yaptım şimdi diye niye bilmiyorum ama icimde cok degisik bi rahatlik var diyo severim yaa :) Çook özliceeemmm

anladım canım bende kötü demedim haklısın bende öyle düsünüyorum ama kimse noldugunu ne ettiğini bilemez tabi. herkes iyi olsa keske inan neleri var nelerle ugrasıyosun tahmin edemezsin
Tabii canım cok haklısın aslinda. Herkesin başında farkli insanlar kimse bizim gibi olmuyo malesef bizim düşündüğümüz gibi dusunmuyolar

Ben yine dert yanıcam ama çok kötüyüm ya..
Habersiz geçen 3. gün bugün ama şimdiden tükendim ben..
Nasıl dayanıcamm, iyi olduğunu bilmeden zaman geçmiyor sanki
Canim beniimm iyidirr merak etmee kötü bisey olsaaydi illa ki duyardin soylerlerdi ama iyidirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…