Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ins canımm olsun üzülme gelir gecer canım kameralı telefon yasak diye biliyorum ben. o yüzden gitmeden bizde tuslu bi telefon aldık onu kullanıyo bakalım ins bi sorun olmaz.. safak kac sizin tatlım?

Yine iyi sade telefon da olsa kullanabiliyor, bizde hepsi yasak
Çok şükür 55 oldu..

Canım benim ya ne güzel o mutlu, o mutlu oldukca sen de mutlusun, geris kalan zaman da su gibi geçecek inşaAllah..
Allah onları korusun, başka ne olsa üstesinden geliriz :)

Al benden de o kadarrr..
İçim şişti yeminle, ne yapsam rahat olamıyorum..
Gözlerim kapanıyor git uyusana derdin ne diyorum artık kendime :))

Bende gerçekten öyleyim önümüzdeki hafta full sınavım var uykumu almam lazım ama yok yani uyuyamıyorum...

ohoo canım safagı yiyip bitirmissiniz :) hadi Allah kavustursun az kalms biraz sabredersin artık canım

Öyle çok şükür, az kaldı..
Ama 1 gün habersiz kalmaya dayanamazken tam 55 gün dayanmak zorundayım.
Bilmiyorum belki haber alamadıkları için ailesi sık-sık gider yanına..
Öyle olursa ara sıra rahat nefes alırım hiç değilse..
Şimdi sabırsızlıkla önümüzdeki haftasonunu bekliyorum, yanına gidecekler..

Ben de gitmek istiyorum yanına, bana izin vermiyorlar, benim hayatımdaki erkeklerin bana garezi ne onu anlamıyorumm Babam burdan izin vermiyor, o biri ordan gelmesin diyor, bende bu şans varken kp de götürmez beni

anladım canım zor tabi Allah sabır versin

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bizim safağımız karanlık ins bi gün hepimiz safak dogan günes der o mutlulugu yasarız... Allah hepimizi askerine kavustursun...

Attığım mesaj iletilmemiş bu seferde tribe girdim birşey oldumu neden iletilmiyor diye aradım kapalı telefon eteklerim tutuştu hemen... akşam bidaha denedim aradım bu sefer açıktı konuştuk. askerdeki bi erkeğin düşüncesi o kadar değişik ki şoke oldum. dün dağ filmini izledim nasıl ağladım yeni serisi çok fena olmuş.. Tek temennim şu günlerin geçmesi psikolojik sorun yaşamaktan korkuyorum çünkü.. çok iğrenç bi durum..

Sevdiğimi gönderdim kızlar çok kötüyüm artık sağ salim bitirsin gelsiinn dünden belli beni sakinlestirmek icin saatlerce konuştu yüreğim Allaha emanet dualarinizi eksik etmeyin kizlar nolur bizim oralar cok karışık dualarinizi esirgemeyinn

Ben de gitmek istiyorum yanına, bana izin vermiyorlar, benim hayatımdaki erkeklerin bana garezi ne onu anlamıyorumm Babam burdan izin vermiyor, o biri ordan gelmesin diyor, bende bu şans varken kp de götürmez beni
Canını sıkma kavusmaniz daha güzel olur. Ben gördüm suan oyle zorlamiyorum ki eminn ol oylesi daha iyi güzelim tamam kolay degil ama mecburuzz. Bence senin ki bi yerlerdenn bulup biseyler yapip sana mesaj aticaktir içime oyle doguyo ve hisserim kuvvetlidir benim. Canini sıkma biraz daha sabir Allahatan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…