ins canımm olsun üzülme gelir gecer canım kameralı telefon yasak diye biliyorum ben. o yüzden gitmeden bizde tuslu bi telefon aldık onu kullanıyo bakalım ins bi sorun olmaz.. safak kac sizin tatlım?
Kesinlikle oylee canim benimm neyseki düğünde falan baya kafa dagitti o yuzden cok mutluyum elimden geldigince onu mutlu etmeye çalıştım. Minik minik suprizler yaptım şimdi diye niye bilmiyorum ama icimde cok degisik bi rahatlik var diyo severim yaa :) Çook özliceeemmm
Hatırlayacağız :))
Ya benimde uykum var ama uyuyamıyorum off
Al benden de o kadarrr..
İçim şişti yeminle, ne yapsam rahat olamıyorum..
Gözlerim kapanıyor git uyusana derdin ne diyorum artık kendime :))
Bende gerçekten öyleyim önümüzdeki hafta full sınavım var uykumu almam lazım ama yok yani uyuyamıyorum...
ohoo canım safagı yiyip bitirmissiniz :) hadi Allah kavustursun az kalms biraz sabredersin artık canımYine iyi sade telefon da olsa kullanabiliyor, bizde hepsi yasak
Çok şükür 55 oldu..
Allah zihin açıklığı versin, yardımcı olsun canım..
Şöyle boş bir kafa istiyorumAncak öyle uyuyabilirim gibii..
ohoo canım safagı yiyip bitirmissiniz :) hadi Allah kavustursun az kalms biraz sabredersin artık canım
Ay al bendende o kadar ama ocağa kadar bize boş kafa cıssss
Aynen aynen canım benimmm
Gerçi ben uzun süre rahat, boş kafa beklemiyorum kendimden :))
Ama en kötüsü ocağa kadar olanı :))
O zaman da kendimize düşünmek için uğraşlar ararız o kadar alıştık ki şafak saymalara kavuşma anını beklemelere
Bizde bu kafa varkenn aynen öyle yaparız canım
Alışmışız düşünmeye
anladım canım zor tabi Allah sabır versinÖyle çok şükür, az kaldı..
Ama 1 gün habersiz kalmaya dayanamazken tam 55 gün dayanmak zorundayım.
Bilmiyorum belki haber alamadıkları için ailesi sık-sık gider yanına..
Öyle olursa ara sıra rahat nefes alırım hiç değilse..
Şimdi sabırsızlıkla önümüzdeki haftasonunu bekliyorum, yanına gidecekler..
anladım canım zor tabi Allah sabır versin
amiiinnn insallahh..Amin canım.. Hepimize inşaAllah..
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bizim safağımız karanlıkins bi gün hepimiz safak dogan günes der o mutlulugu yasarız... Allah hepimizi askerine kavustursun...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bazen bizde gorusemedigimiz oluyor. Ben o günü zor bitiriyorumm ama benim ki sınırda kafayi yememek mümkün olmuyo
Haklısın canım..
Çok şükür Rabbime kötü haber yok, dualarımla Allaha emanet ettim..
Canını sıkma kavusmaniz daha güzel olur. Ben gördüm suan oyle zorlamiyorum ki eminn ol oylesi daha iyi güzelim tamam kolay degil ama mecburuzz. Bence senin ki bi yerlerdenn bulup biseyler yapip sana mesaj aticaktir içime oyle doguyo ve hisserim kuvvetlidir benim. Canini sıkma biraz daha sabir Allahatan..Ben de gitmek istiyorum yanına, bana izin vermiyorlar, benim hayatımdaki erkeklerin bana garezi ne onu anlamıyorummBabam burdan izin vermiyor, o biri ordan gelmesin diyor, bende bu şans varken kp de götürmez beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?