- 4 Kasım 2016
- 65
- 190
- 8
- 34
Dualarımız bütün askerlerle canım benim Allahım esirgesin hepsini sağ salim tez zamanda gelsinler bize de zaman kolay geçer inşallahSevdiğimi gönderdim kızlarçok kötüyüm artık sağ salim bitirsin gelsiinn dünden belli beni sakinlestirmek icin saatlerce konuştu yüreğim Allaha emanet dualarinizi eksik etmeyin kizlar nolur bizim oralar cok karışık dualarinizi esirgemeyinn
Canim benimm Allah razı olsun insallah su geri kalan gunlerimiz kolaycaciikk gecerrDualarımız bütün askerlerle canım benim Allahım esirgesin hepsini sağ salim tez zamanda gelsinler bize de zaman kolay geçer inşallah
Amin canım yaCanim benimm Allah razı olsun insallah su geri kalan gunlerimiz kolaycaciikk gecerr
Sevdiğimi gönderdim kızlarçok kötüyüm artık sağ salim bitirsin gelsiinn dünden belli beni sakinlestirmek icin saatlerce konuştu yüreğim Allaha emanet dualarinizi eksik etmeyin kizlar nolur bizim oralar cok karışık dualarinizi esirgemeyinn
Attığım mesaj iletilmemiş bu seferde tribe girdim birşey oldumu neden iletilmiyor diye aradım kapalı telefon eteklerim tutuştu hemen... akşam bidaha denedim aradım bu sefer açıktı konuştuk. askerdeki bi erkeğin düşüncesi o kadar değişik ki şoke oldum. dün dağ filmini izledim nasıl ağladım yeni serisi çok fena olmuş.. Tek temennim şu günlerin geçmesi psikolojik sorun yaşamaktan korkuyorum çünkü.. çok iğrenç bi durum..
bende öyleyim canım nasıl düzelir bilmiyorum ama bitene kadar böyle devam eder gibi geliyo bana. bide sen evliymissin o daha zor aslnda ama bizde zaten hergün beraberdik evli gibiyiz cok zor zamanlar Allah hepimize sabır versin
dusunmemek ııcın hep calısmak yada gezmek asla tek kalmamak mumkunse aılesıyle konusmak kendınızı kendınızle bas basa bırakmayın. bende buraya ılk gun yazmıstım suan 7. gun oldu su gıbı akıp gectı . aglamadım mı ılk ıkı gun cok agladım sımdı arada msj atıyor o yetıyor bana . mumkun oldugunca kendımızden cok onu anlayıp ona neselı sekılde moral vermemız gerekıyor dıye dusunuyorum artık . hepımız dertlıyız ama daha kotu durumda olanlar var yanı uzun donem sınırda vs olan arkadaslarımıza allah sabırlar versın ınsallah kendım kadar onlarada dua edıyorum . hepınızeee mutlu gunleerr . bende dayanamadım bu arada kıtap ıstemıztı sozlum okumak ıcın carsamba gunune ucak bıletı aldım ızın varmıs gorus ıcın. yanına gıdıp suprız yapıcam cok heyecanlıyım opnu oyle gorecegım ıcın dua edın bır aksılık cıkmasın.. hepınızı optum kızcelerr
Sevdiğimi gönderdim kızlarçok kötüyüm artık sağ salim bitirsin gelsiinn dünden belli beni sakinlestirmek icin saatlerce konuştu yüreğim Allaha emanet dualarinizi eksik etmeyin kizlar nolur bizim oralar cok karışık dualarinizi esirgemeyinn
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bazen bizde gorusemedigimiz oluyor. Ben o günü zor bitiriyorumm ama benim ki sınırda kafayi yememek mümkün olmuyo
dünden beri aklımdasın, ne yaptın diye bakmaya geldim göndermişsin canım Allah sabırnı arttırsınSevdiğimi gönderdim kızlarçok kötüyüm artık sağ salim bitirsin gelsiinn dünden belli beni sakinlestirmek icin saatlerce konuştu yüreğim Allaha emanet dualarinizi eksik etmeyin kizlar nolur bizim oralar cok karışık dualarinizi esirgemeyinn
Canını sıkma kavusmaniz daha güzel olur. Ben gördüm suan oyle zorlamiyorum ki eminn ol oylesi daha iyi güzelim tamam kolay degil ama mecburuzz. Bence senin ki bi yerlerdenn bulup biseyler yapip sana mesaj aticaktir içime oyle doguyo ve hisserim kuvvetlidir benim. Canini sıkma biraz daha sabir Allahatan..
☆ Şafak 72 - Batman ☆
dusunmemek ııcın hep calısmak yada gezmek asla tek kalmamak mumkunse aılesıyle konusmak kendınızı kendınızle bas basa bırakmayın. bende buraya ılk gun yazmıstım suan 7. gun oldu su gıbı akıp gectı . aglamadım mı ılk ıkı gun cok agladım sımdı arada msj atıyor o yetıyor bana . mumkun oldugunca kendımızden cok onu anlayıp ona neselı sekılde moral vermemız gerekıyor dıye dusunuyorum artık . hepımız dertlıyız ama daha kotu durumda olanlar var yanı uzun donem sınırda vs olan arkadaslarımıza allah sabırlar versın ınsallah kendım kadar onlarada dua edıyorum . hepınızeee mutlu gunleerr . bende dayanamadım bu arada kıtap ıstemıztı sozlum okumak ıcın carsamba gunune ucak bıletı aldım ızın varmıs gorus ıcın. yanına gıdıp suprız yapıcam cok heyecanlıyım opnu oyle gorecegım ıcın dua edın bır aksılık cıkmasın.. hepınızı optum kızcelerr
şafak 73 Şırnak az kaldı sevgilim
Amiin canım amiinnAllah kavuştursun canım benim..
Bir daha geldiğinde hiç ayrılmayacaksınız inşaAllah..
Hepsi Allaha emanet, bize de dua edip beklemek düşüyor..
Rabbim hepsini korusun, sağsalim evlerine dönsünler..
Amiin canım amiinntek duamizz o zaten
Sende korkama ben hep derim neyden korkarsan başına gelir gercekten de geliyo o yuzden korkma en kisa zamanda arayacak senii onunda ici rahat degildir emin oll
Hergün kötü oluyorum, sonra gelip sizinle konuşunca iyidir inşaAllah deyip rahatlıyorum..
Yine aynı, içim sıkılıyor, hiçbirşey yapamıyorum, düşünemiyorum
Rabbim bu güne kadar korudu sevdiğini, bundan sonra da Ona emanet canım..
Birşey olacağı varsa inan bana heryerde olur, benimki sınırda değil ki, birşey olur korkusu mahvediyor beni..
O yüzden olmaması için dualarımızı eksik etmemeliyiz canım..
Canim benimm ya gönderdim bugün zar zor ayrila bildik ama yolumuzu yariladik Rabbime binlerce şükürler olsun kiidünden beri aklımdasın, ne yaptın diye bakmaya geldim göndermişsin canım Allah sabırnı arttırsın
bir kaç güne alışırsın inşallah, geçirdiğiniz şafakları düşün az kaldı. dualarım sizinle
Amiin canım amiinntek duamizz o zaten
Sende korkama ben hep derim neyden korkarsan başına gelir gercekten de geliyo o yuzden korkma en kisa zamanda arayacak senii onunda ici rahat degildir emin oll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?