Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dualarımız bütün askerlerle canım benim Allahım esirgesin hepsini sağ salim tez zamanda gelsinler bize de zaman kolay geçer inşallah

Allah kavuştursun canım benim...
Allah bütün askerleri korusun kollasın inşallah...
İçini ferah tut bitecek bu günler...

Bak ne güzel konuşmuşsun canım içini ferah tut.
Geçer bu günlerde hayırlısıyla....
Askerde çok farklı oluyor psikolojileri onlar zaten böyleyken bizim daha iyi olmamız onları toparlamamız lazım.
Böyle diyorum ama bende kötü oluyorum zaman zaman çok normal bizde taş değiliz yani...
Ne zaman sıkılırsan yaz buraya konuşuruz

dusunmemek ııcın hep calısmak yada gezmek asla tek kalmamak mumkunse aılesıyle konusmak kendınızı kendınızle bas basa bırakmayın. bende buraya ılk gun yazmıstım suan 7. gun oldu su gıbı akıp gectı . aglamadım mı ılk ıkı gun cok agladım sımdı arada msj atıyor o yetıyor bana . mumkun oldugunca kendımızden cok onu anlayıp ona neselı sekılde moral vermemız gerekıyor dıye dusunuyorum artık . hepımız dertlıyız ama daha kotu durumda olanlar var yanı uzun donem sınırda vs olan arkadaslarımıza allah sabırlar versın ınsallah kendım kadar onlarada dua edıyorum . hepınızeee mutlu gunleerr . bende dayanamadım bu arada kıtap ıstemıztı sozlum okumak ıcın carsamba gunune ucak bıletı aldım ızın varmıs gorus ıcın. yanına gıdıp suprız yapıcam cok heyecanlıyım opnu oyle gorecegım ıcın dua edın bır aksılık cıkmasın.. hepınızı optum kızcelerr

Ne güzel düşünmüşsün canım inşallah bir aksilik çıkmadan görürsün. İçin rahatlar en azından.
Dedğim gibi kendini oyalayınca geçiyor. Durup düşüncek zamanın varsa o zaman yanıyoruz işte.
Allah kavuştursun canım

Allah kavuştursun canım benim..
Bir daha geldiğinde hiç ayrılmayacaksınız inşaAllah..
Hepsi Allaha emanet, bize de dua edip beklemek düşüyor..
Rabbim hepsini korusun, sağsalim evlerine dönsünler..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bazen bizde gorusemedigimiz oluyor. Ben o günü zor bitiriyorumm ama benim ki sınırda kafayi yememek mümkün olmuyo

Hergün kötü oluyorum, sonra gelip sizinle konuşunca iyidir inşaAllah deyip rahatlıyorum..
Yine aynı, içim sıkılıyor, hiçbirşey yapamıyorum, düşünemiyorum

Rabbim bu güne kadar korudu sevdiğini, bundan sonra da Ona emanet canım..
Birşey olacağı varsa inan bana heryerde olur, benimki sınırda değil ki, birşey olur korkusu mahvediyor beni..
O yüzden olmaması için dualarımızı eksik etmemeliyiz canım..

dünden beri aklımdasın, ne yaptın diye bakmaya geldim göndermişsin canım Allah sabırnı arttırsın
bir kaç güne alışırsın inşallah, geçirdiğiniz şafakları düşün az kaldı. dualarım sizinle

Haklısın canım..
İzne gelince nasıl gittiğini de gördüm..
Yine aynı şekilde, hatta bu sefer asker olduğu yerde görürsem hiç dayanamam..

İnşaAllah canım ya, tek umudum belki pazarları dışarı çıkar, öyle arar..

Allah kavuştursun canım..
İnşaAllah gidip görürsün..

Amiin canım amiinn tek duamizz o zaten
Sende korkama ben hep derim neyden korkarsan başına gelir gercekten de geliyo o yuzden korkma en kisa zamanda arayacak senii onunda ici rahat degildir emin oll

Canim benimm ya gönderdim bugün zar zor ayrila bildik ama yolumuzu yariladik Rabbime binlerce şükürler olsun kii darısı size olsun kavusmaya insallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…