Şırnak enn sevdiğiiimmm
70lerin bitmesine az kaldı çok şükürrrr
Şaka gibi geliyor bazen.
Şu önümüzdeki aylarda çabuk geçer inşallah...
Bazen çok bunalıyorum bazen de çok çabuk geçiyor muş gibi geliyor...
Ne garip bir duyguymuş bu ...
Yaaa amiin insallaaah canım insallaah Şırnak yazdigimda hepinizin anicam hepimizdeeeSana da sıra gelecekkk :))
Şırnak yazdığın günü göreceğiz Allahın izni ile
İnşaAllah canımmm...
Eminim hepimiz için öyledir..
Nedense ben şu son günlerin nasıl geçtiğini hatırlamıyorum :/
Garip ama çabuk geçti mi geçmedi mi farkında değilim :/
Bak ne güzel konuşmuşsun canım içini ferah tut.
Geçer bu günlerde hayırlısıyla....
Askerde çok farklı oluyor psikolojileri onlar zaten böyleyken bizim daha iyi olmamız onları toparlamamız lazım.
Böyle diyorum ama bende kötü oluyorum zaman zaman çok normal bizde taş değiliz yani...
Ne zaman sıkılırsan yaz buraya konuşuruz
Yaaa amiin insallaaah canım insallaah Şırnak yazdigimda hepinizin anicam hepimizdeeesiraa benim memleketimii yazmayaaa ssizee 01 Adanaaaa
Keşke bizde askere gitseydik çok istediğimizi şuan onlara veriyoruz alttan alma aşk böceği şeklinde canım canıım :)) inşallah önümüzdeki yıl bu zamanlar bunları okuyup gülerim :)
Canımın icisin kuzumm bunu söylemen bile yeterr. Rabbim askerlerinizin tırnağina tas degirmesin inşallahAynen canım benim sıra sende...
Unutma bizim bitse bile seninle birlikte yine sayacağız .
Canımın icisin kuzumm bunu söylemen bile yeterr. Rabbim askerlerinizin tırnağina tas degirmesin inşallah
Yaaa amiin insallaaah canım insallaah Şırnak yazdigimda hepinizin anicam hepimizdeeesiraa benim memleketimii yazmayaaa ssizee 01 Adanaaaa
Son 1,2 hafta benim içinde öyle çok hızlı geçti çok şükür..
Şu önümüzdeki 1 2ay daha öyle geçse keşke...
Bazen kendi kendime seviniyorum az kaldı diye Ama bazen de of geçmiyor diyorum.
Aynen ben de öyleyim..
Başladım şimdiden kasım ne zaman bitecek demeye :))
Gerçekten aynıyızzzz:))
İnşallah canım biz de senin doğan güneş'ine diktik gözümüzü bekliyoruzŞırnak yazdığım günü hatırladım, sanki dündü ama 18 gün geçmiş üzerinden :)
Sizin 55 yazdığınız günü de görürüm inşaAllah
inşallah canımmCanim benimm ya gönderdim bugün zar zor ayrila bildik ama yolumuzu yariladik Rabbime binlerce şükürler olsun kiidarısı size olsun kavusmaya insallaah
Sen ne yapıyorsun canım ?
Bütün günün burda mı geçiyor, ne zaman yazsam cevap yazıyorsunn
İnşallah canım biz de senin doğan güneş'ine diktik gözümüzü bekliyoruz
Haha gerçekten hep burdayım :))
Okulum akşam benim gündüzleri oyalanıyorum mecbur. Aslında şuan ders çalışmam lazım ama çok sıkıldım artık şu hafta hemen bitsin istiyorum...
Dur hafta daha yeni başladı, böyle söyleyip sıkma canını :)
Gerçi benim de işime geliyor böyle düşünmek
Ama düşününce de off daha pazartesi ne zaman haftasonu gelecek diye diye içimi karartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?