Yaaa canım benimm minik dünyaya hoşgelmiş İnsallah sağlıklıdır :) babasının gelmesine az kalmış sağlıkla büyüsün İnsallaah cok koklaa minigi bizim icin cookkkMerhaba kızlarrr bebişime kavuştumm iyi dilekleriniz için dualarınız için çok teşekkür ederim askerim geldi, 20 gün kaldı, yarın gidiyor geri.. şafağımızz 95
Merhaba kızlarrr bebişime kavuştumm iyi dilekleriniz için dualarınız için çok teşekkür ederim askerim geldi, 20 gün kaldı, yarın gidiyor geri.. şafağımızz 95
Merhaba kızlarrr bebişime kavuştumm iyi dilekleriniz için dualarınız için çok teşekkür ederim askerim geldi, 20 gün kaldı, yarın gidiyor geri.. şafağımızz 95
Yaaa canım benimm minik dünyaya hoşgelmiş İnsallah sağlıklıdır :) babasının gelmesine az kalmış sağlıkla büyüsün İnsallaah cok koklaa minigi bizim icin cookkk
Ay hayırlı olsun canım benim. Tüylerim diken diken oldu okurken. Sağ salim gitsin gelsin inşallah askerinde. Allah analı babalı büyütsün bebişinizi
nihhik teşekkür ederiiiz:) eşim gidiyor ama artık yalnız değilim.. darısı başınızaa:)) neredeyse gözüm artık eşimi bile görmeyecek şu an.. kalan şu son 3 ayım daha hızlı geçecek inşallah:) şu an evimizdeyim ama eşim gittiğinde annemlere geçeceğiz bebişkoyla. gene buradayım:) öpüyorum hepinizi çok çokkkkMerhaba canım benimmm..
Biz de seni merak ediyorduk :)
Hayırlı olsun, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim..
Bir an önce zaman geçsin de babası da sağsalim evine dönsün, aileniz tamamlansın inşaAllah
nihhik teşekkür ederiiiz:) eşim gidiyor ama artık yalnız değilim.. darısı başınızaa:)) neredeyse gözüm artık eşimi bile görmeyecek şu an.. kalan şu son 3 ayım daha hızlı geçecek inşallah:) şu an evimizdeyim ama eşim gittiğinde annemlere geçeceğiz bebişkoyla. gene buradayım:) öpüyorum hepinizi çok çokkkk
Ya nefes almak bazen öyle zor ki nasıl dayanıcam ben gene ağlıyorum
Ya nefes almak bazen öyle zor ki nasıl dayanıcam ben gene ağlıyorum
canım gözün aydın. sağlıkla, mutlulukla büyütün bebeğinizi İnşallahMerhaba kızlarrr bebişime kavuştumm iyi dilekleriniz için dualarınız için çok teşekkür ederim askerim geldi, 20 gün kaldı, yarın gidiyor geri.. şafağımızz 95
Ya nefes almak bazen öyle zor ki nasıl dayanıcam ben gene ağlıyorum[/QUOT
ağlamaaa yaaa((
İnşallah canım sanki çok uzun bir zaman mis ya daha bir hafta oldu ve zaman geçmiyoAhh keşke elimizden bişey gelse canım. Ancak derdini paylaşabiliriz. Öyle zor ki seni bizden kimse iyi anlayamaz. Sabret canım sabret güzel günler gelecek...
Tamam canım okuycam inşallah zaman çabuk geçerBu halde olan birisine ne desem boş biliyorum..
Keşke elimden birşey gelse yardım edebilsem sana..
O kadar çok nefessiz kaldım ki, şimdi de öyleyim nefes alamıyorum sanki, boğuluyorum..
İnşirah oku canım, Rabbim yüreğine ferahlık versin..
İnşallah canım sanki çok uzun bir zaman mis ya daha bir hafta oldu ve zaman geçmiyo
Zaten tek dayanma gücüm bu gelince güzel günler beraber olucaz diyerek sabır etmeye çalışıyorumHaklısın ama geçici bu dönem öyle düşün. Bitecek er ya da geç. Böyle zor günler sizi birbirinize daha çok bağlar geldiğinde herşeyin değeri daha iyi bilinir. İyi düşün iyi olsun güzelim. Sıkıldığın da yaz dertleşelim. Güzel şeylerden konuşalım. Dönünce herşeyin güzek olacağından bahsedelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?