- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Zaten tek dayanma gücüm bu gelince güzel günler beraber olucaz diyerek sabır etmeye çalışıyorum
Bazen yapamıyorum o an çok kötü oluyorumAynen öyle canım güzel şeyleri düşün herşey güzel olacak...
Sadece biraz sabırr...
Hepimiz öyleyiz canım.Bazen yapamıyorum o an çok kötü oluyorum
Saat 21 30 gibi aradı açtım telefondan tuhaf ses geliyodu tekrar arar diye kapattım Allah beni bildiği gibi yapsın deli olucam sesini her şeyini özledim Allahım yardım et banaHepimiz öyleyiz canım.
Haklısın bende böyle söylüyorum ama benimde kötü zamanlarım oluyor insanız düşe kalka aşacağız inşallah ...
Saat 21 30 gibi aradı açtım telefondan tuhaf ses geliyodu tekrar arar diye kapattım Allah beni bildiği gibi yapsın deli olucam sesini her şeyini özledim Allahım yardım et bana
Canim sen yine iyisin ben bazen her aradigimda havan mermisi sesleri geliyor. kafayi yemeyip napayim. saat 10da birligine teslim olmak icin kirpiye binip yola cikti ve hala telefonu cekmiyo napayimSaat 21 30 gibi aradı açtım telefondan tuhaf ses geliyodu tekrar arar diye kapattım Allah beni bildiği gibi yapsın deli olucam sesini her şeyini özledim Allahım yardım et bana
154bi daha ki sabrimiz bebisimizi beklemek olucak insallahh Rabbim kismet ederse. Umutsuzluga dusmeyin kizlar zaman geciyor gunler bitiyo Allahin iziniyle
Kendimi ve askerimi avutma seklim :) napalim boyle daha cabuk motive oluyoruz onada cok iyi geliyo.Ne güzel bekleyiş olur dimi ama
Rabbim o güzel günleri yaşamayı da nasip etsin inşaAllah
Kendimi ve askerimi avutma seklim :) napalim boyle daha cabuk motive oluyoruz onada cok iyi geliyo.
Amiin insallah Rabbim once isteyen herkese sonra bizlere nasip etsin guzelim :)
Eh işte kuzu şöyle böyle...Hayırlı geceler kızlar..
Nasılsınız ?
Eh işte kuzu şöyle böyle...
Sen nasılsın ?
Aynısını yazmama gerek yok sanırım, yazını kopyalasam da olur yaniSenin gibiii...
Habersiz nasıl olabilirsem öyleyim işte canım
Ah ah...
Ne olacak böyle...
Bitecek bu günler inşallah...
Sabrımız hiç tükenmesin
☆ Şafak 70 - Karaman ☆
Yetmişler güle güle
İnşallah canım hepimizeCanim sen yine iyisin ben bazen her aradigimda havan mermisi sesleri geliyor. kafayi yemeyip napayim. saat 10da birligine teslim olmak icin kirpiye binip yola cikti ve hala telefonu cekmiyo napayimmeraktan kuduruyorum ama elimden hic bisey gelmiyor. Rabbime emanet etmekten baska hic bisey yapiyorum..
Cunku Rabbimden baska guvenecegim kimse yok..
O yuzden kendini sıkıntıya girdirip yipratma bol bol duâ ile herseyin ustesinden gelecegine inan.
Rabbim gönül rahatlığı versin..
70-in son günü
Haftalarda geri sayım başladı, son 10 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?