- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Kızlaaarrr. Ben gırım dönüyorum sımdı askerimin yanından .. lik kez gördüm orda onu cok heyecanlıydım belkıde ıkk kez bunkfar anlamlı sıcak sarıldık( ama dönüş cok zormuş cok acıymış vedalaşmak ordan çıkarken Güclü gözükmeye çalışmak cok zormuş . Bu vakit nasıl geçecek kızlar . Ben nasıl onsuz burda durucam (
Canim benim Allah kavustursun. bende pazartesi gunu gonderdim seni cok iyi anliyorum cok zor ama sabir zaman geciyo cok sukur iyi gunlerinizi dusun herseyin ustesinden gelirsin insallahKızlaaarrr. Ben gırım dönüyorum sımdı askerimin yanından .. lik kez gördüm orda onu cok heyecanlıydım belkıde ıkk kez bunkfar anlamlı sıcak sarıldık( ama dönüş cok zormuş cok acıymış vedalaşmak ordan çıkarken Güclü gözükmeye çalışmak cok zormuş . Bu vakit nasıl geçecek kızlar . Ben nasıl onsuz burda durucam (
Yanlis hatirlamiyorsam eger bugun minikk azeriimizDahlia_ canimin dogum gunuu.
Iyikii varsiin senn guzelliimm Askerinlee nice guzel yillarin olsun insallaahhh tuum dileklerin kabul olsun en en icten dileklerimm once askerinden haber alman sonraa sag saglimm kavusmaann
(Tabii bugunu yanlis anlamadiysamm)
ya canimm benim inan cok sevindiimm bugunun sana en buyuk hediyesii
Ya ama utandım ben şimdii
Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun, sağsalim askerine kavuştursun inşaAllah
Haber aldım çok şükür, kaldı ikincisi
Nasıl aramış, kimden aramış bilmiyorum ama annesini aramış unutmadığımı, arayamadığımı söyle demiş..
Bana bu bile yeter ya, kendisi iyiymiş daha ne isterim..
Dahlia_ Burdan kutlarız demiştik canım :) Nice yaşların olsun canım sağlıkla, mutlulukla, en önemlisi sevdiceğinle
Kader ortağımız canımmmDahlia_
Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sana istediğin bütün güzellikleri sunsun inşallah... Sevdiceğin olmadan son doğum günlerin olsun... İyi ki doğdun
ya canimm benim inan cok sevindiimm bugunun sana en buyuk hediyesii
ama sana demistim ben bi sekilde ulasicak diyee
Az kaldii az daha sabir sonra kavuscaksiin icinden gecirdigin tum dileklerin kabul olur insallahh
İyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız..
Nasıl teşekkür etsem, ne desem bilemedim gerçekten..
Halimi, durumumu tahmin edebiliyorsunuz herhalde, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü..
Hiç kutlama falan yapmak gelmedi içimden, hiçbirşey de yapmadım zaten..
Sadece böyle tebrik alıyorum işte :)
Ve de çok mutlu oldum..
İçim buruk tabi, 4 yıl sonra ilk defa sevdiğimden uzağım bugün..
Garip, komik mesajları dahi yok bu sene..
Ama olsun, bu son büyük engelimizdi, inşaAllah bitecek, bir daha ondan bu kadar uzak hiçbir özel gün yaşatmasın Rabbim.. Hep yanımda olsun, yanımızda olsunlar..
Hepinizin tek tek kavuştuk yazdığınız günü görürüm inşaAllah, nasıl rahat olucam o zaman anlatamam..
Sabrımız bol, Allah yardımcımız olsun..
Bende bir ay sonra aynı şeyleri yaşacağım... yalnız geçen bir doğum günü... ama inan ne bir heyecanım var ne o günün bir ay sonra olduğunun bile farkında değilim. Sevdiğim insan yanımda olamayacak ya benim için herhangi bir günden farkı yok. O yüzden senin de hangi duygular yaşadığını çok iyi biliyorum...
Az kaldı kuzum bütün hepsinin acısını çıkarıcaksını. Sen 10,5 ayı geride bırakmış insansın kaldı 1,5 ay 10küsürün yanımda 1 nedir ki... haberde aldın için rahatladı. Hafta sonu gelse diyorduk bak kaldı iki gün çok şükür
İnşallah gönlüne göre olur herşey...Aynen öyle canım benim...
Yarım kaldık bu sene ama olsun, bundan sonra ayrılmayalım inşaAllah..
Çok haklısın, ama sonları da hiç kolay değilmiş canım..
10 ayın ağırlığı var ya üzerimde o yüzden kalan günler dağ gibi duruyor gözümün önünde..
Az kaldı diye diye bitircem galiba :)
Şimdi de bir mucize olsun istiyorum.. Yanına gitmek istiyorum :) Çok zor tabi ama biliyorum Allah izin verirse geride kalanların ne söylediğinin bir önemi yok..
Allah izin versin diye dua ediyorum şimdi, gidip geldikten sonra dayanmak daha zor olucak eminim, hele ondan orada ayrılmakk.. Ama yine de istiyorum..
Sadece 1 defa olan birşey.. Bir daha asker olmayacak sonuçta.. Onu orada görmek çok başka bir güzel olsa gerek..
İnşallah gönlüne göre olur herşey...
Her ne kadar ayrılmak zor olsada bekleyeceğiniz süre çok az hemen bitecek oda inşallah bittiğin gün bizde bu günleri anacağız tekrar tekrar:))
İnşallah gidebilirsin. Gidemezsende sıkma canı sevdiğin sana gelecek
Amin canım benim
İnşaAllah canımm..
Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim
Bitirelim sağlıkla inşaAllah, sonrası çok kolay olacakmış gibi geliyor :)
Çok güzel anacağız bu günlerimizi.. Hasret dolu ne de olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?