Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
151 sevdigime hic doyamadigim zamanlar cok ozluyorum ama cokk bitsin artiik biz bu kadar ayriliga alisik degiliz Sinavima bu sefer sevdigim goturemicek 10 gun kaldi ama kafami toparlayamiyorum
Az daha sabir Rabbim az daha

151 sevdigime hic doyamadigim zamanlar cok ozluyorum ama cokk bitsin artiik biz bu kadar ayriliga alisik degiliz Sinavima bu sefer sevdigim goturemicek 10 gun kaldi ama kafami toparlayamiyorum
daha hırsla çalış kuzum, geleceğiniz için sonuçta bu sınav. topla kafanı bir an önce az zamanın kalmış zaten. Allah yardımcın olsun

Bende senin gibiyim canım allah bize sabır versin... çok az daha sık dişini bugünlerin hepsi geçicek..

daha hırsla çalış kuzum, geleceğiniz için sonuçta bu sınav. topla kafanı bir an önce az zamanın kalmış zaten. Allah yardımcın olsun
Evet guzelimm calismam laziimm oda diyoo ben aklina geliyimm biz aklina gelelimm diyo toparlicam canim insallah bugun bosluga dustum ama toparlicam
Allah razi olsun canim beniim

Amiin canimm Rabbim dayanma gucu versin arada gucum bitiyo gibi hissediyorumm
Bitcek canim bitcek inaniyorum ben sende inan sık disinii

Canım benim ya hepimizin oluyor arada gücsüz kaldığımız zamanlar, sanki daha fazla dayanamayacak gibi oluyorsun..
Ama Allah güç veriyor, yarın yeniden kaldığın yerden devam ediyorsun..
Sabrın, gücün daim olsun canım..

Amiin canimm Rabbim dayanma gucu versin arada gucum bitiyo gibi hissediyorumm
Bitcek canim bitcek inaniyorum ben sende inan sık disinii

Bende senin gibi zaman zaman düşüyorum. Birde askerimden haber alamayınca iyice düşüyorum. Sabır diyorum hep allahım sen dayanma gücü ver hepimize

Sıfırlı rakamları seviyorum, umutverici nedense :)
50 de bitti çok şükür, yarın son günü inşaAllah..
Darısı başınıza, çabucak 50 hatta daha az yazdığınız günler gelir inşaAllah

Sıfırlı rakamları seviyorum, umutverici nedense :)
50 de bitti çok şükür, yarın son günü inşaAllah..
Darısı başınıza, çabucak 50 hatta daha az yazdığınız günler gelir inşaAllah

Ah ah gözümüzü kapatsakta geldikleri günü görebilsek keşke...
İnşallah canım benim inşallah bu şafaklar bizi bitirmeden biz bitireceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…