İyi ki doğmuşsun canımm iyi ki varsın:) ooo bitirmişsin bile! 52 gün ne ki.. goz açıp kapayıncaya kadar geçecek☆.¸¸.☼ Şafağımız 52 oldu ☼.¸¸.☆ Son 8 Hafta ♡ Çok şükür.. ♡
Ordu☆ Salyan
İyi ki doğmuşsun canımm iyi ki varsın:) ooo bitirmişsin bile! 52 gün ne ki.. goz açıp kapayıncaya kadar geçecek
151sevdigime hic doyamadigim zamanlar cok ozluyorum ama cokk bitsin artiik biz bu kadar ayriliga alisik degiliz Sinavima bu sefer sevdigim goturemicek 10 gun kaldi ama kafami toparlayamiyorum
Az daha sabir Rabbim az daha
Evet canim haklisiin toparlanicam insallahToparlan canım, başka şansın yok maalesef
daha hırsla çalış kuzum, geleceğiniz için sonuçta bu sınav. topla kafanı bir an önce az zamanın kalmış zaten. Allah yardımcın olsun151sevdigime hic doyamadigim zamanlar cok ozluyorum ama cokk bitsin artiik biz bu kadar ayriliga alisik degiliz Sinavima bu sefer sevdigim goturemicek 10 gun kaldi ama kafami toparlayamiyorum
151sevdigime hic doyamadigim zamanlar cok ozluyorum ama cokk bitsin artiik biz bu kadar ayriliga alisik degiliz Sinavima bu sefer sevdigim goturemicek 10 gun kaldi ama kafami toparlayamiyorum
Evet guzelimm calismam laziimm oda diyoo ben aklina geliyimm biz aklina gelelimm diyodaha hırsla çalış kuzum, geleceğiniz için sonuçta bu sınav. topla kafanı bir an önce az zamanın kalmış zaten. Allah yardımcın olsun
Amiin canimm Rabbim dayanma gucu versin arada gucum bitiyo gibi hissediyorummBende senin gibiyim canım allah bize sabır versin... çok az daha sık dişini bugünlerin hepsi geçicek..
Amiin canimm Rabbim dayanma gucu versin arada gucum bitiyo gibi hissediyorumm
Bitcek canim bitcek inaniyorum ben sende inan sık disinii
Amiin canimm Rabbim dayanma gucu versin arada gucum bitiyo gibi hissediyorumm
Bitcek canim bitcek inaniyorum ben sende inan sık disinii
Bende senin gibi zaman zaman düşüyorum. Birde askerimden haber alamayınca iyice düşüyorum. Sabır diyorum hep allahım sen dayanma gücü ver hepimize
Sıfırlı rakamları seviyorum, umutverici nedense :)
50 de bitti çok şükür, yarın son günü inşaAllah..
Darısı başınıza, çabucak 50 hatta daha az yazdığınız günler gelir inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?