Ah ah gözümüzü kapatsakta geldikleri günü görebilsek keşke...
İnşallah canım benim inşallah bu şafaklar bizi bitirmeden biz bitireceğiz.
Ahh keşkee...
Çok yoruldum gerçektenn..
Sırtımda sürekli taş taşıyormuşum gibi hissediyorum..
Eskiden beden olarak yorgun değildim ama artık bedenim de çöküyor sanki..
Allah güç versin...
Amin...
Seni öyle iyi anlıyorum ki hatta bugün askerime aynı şeyi yazdım ruhum tamamda bedenimde artık kaldırmıyor...
Uyku düzenim bozuldu, yeme düzenim yine öyle. Sanki hiç bir şey yolunda gitmiyormuş gibi.
Ne yapacağımızı şaşırdık artık
İnan aynen ben de öyleyim..
Bir de habersizlik tüketiyor beni..
Bugün annesini görünce aradı mı diye sordum hayır dedi.. Tam çöküyordum ki babasını aramış beni aramadı dedi..
Kadına beni ne süründürüyorsun aramış işte diyesim geldi ama daha yumşak konuştum tabi :)
O kendi sesini duymadıkca iyi olmuyor, yani herkesi arasa annesini aramasa, sesini duymasa annesi için aramamış gibi oluyor..
Ama benim için farketmiyor ya, 1 tane harf bile yazsa rahatlıyorum hemen..
Çok özledim ama elimden birşey gelmiyor, sesini bile duyamıyorum
Yine de şükredeyim tabi, en azından ara sıra haber alıyorum..
Ah bu kaynanalar:)
Onları aradığında sende yanında olursun da sende sesini duyarsın inşallah.
Bizde telefonda konuşamıyoruz ama mesajlaşıyorduk normalde iki gündür oda yok iki mesaj yazıyor okadar. Bunada şükür diyorum ama bazen o kadar desteğini istiyorum ama yok. Zor geçen günler geldi yine...
Son bir yazsam buraya keşke...
Ne göz yaşlarımız bu mesafelere çözüm ne de kederimiz. Bizim ilacımız sabır ve zaman
İnşaAllah canım ya..
Doğum günümde de annesi yanımda olduğu zaman arayabilirsem ararmış demişti ama arayamadı..
Şükür canım her halimize..
Böyle sanki zor geçen günler hepimiz için aynı anda geliyor..
Toplu kastı mı var bize anlayamadım :))
Aynen öyle canım, keşke bir çaremiz olsa ama yok maalesef...
Otur ve bekle diyor..
Belki bundan sonra denk gelir allahtan ümit kesilmez
Allahtan siz kızlar varsınız konuşuylruzıda rahatlıyoruz.
İyi ki varsınız
Öyle canım benim..
Destek olmak için burdayız..
Sonuna kadar da devam edeceğiz inşaAllah..
Haber alamak cok kotu yaa oyle bise olmasin ben kafayi yerim oyle olurr saBende senin gibi zaman zaman düşüyorum. Birde askerimden haber alamayınca iyice düşüyorum. Sabır diyorum hep allahım sen dayanma gücü ver hepimize
Haber alamak cok kotu yaa oyle bise olmasin ben kafayi yerim oyle olurr saVallaha Şırnağa giderimm oyle olursa hic savas falan dinlemem ben Rabbim hepimizee dayanma gucu versiin az kaldii
Kesinlikle devam edeceğiz
Hafta sonu geldi bak geçen hafta bu hafta geçse hemen diyorduk
Dahlia_ sende benim gibi uzun donem oluncaa insan yorulyo canim. bi adami orda idare etmekte cok zor. Senin ki daha zor konusamamak haber alamamak.
Cok sukur ben gittigimden belli hic oyle bisey yasamadim her sabah uyandiginda gunaydin yazar aksam biraz gec arar ama mutlakaa arar. Ben onun sesini duymadan rahatlayamam ya cidden Rabbim sana kolaylik versin asil askerlik senin sevdiginin askerligi. Bizim safak azaldikca bu telefon olayi daha da rahatliyo.
Simdi kogusunda artik cekmeye basladi ama biraz buldukca bunuyo boylee sapitiyo arada. Oraya gidip telefonu kafasina vurasim geliyoo
Gercekten Rabbim sana guc versin az kaldii yolun sonunaa. canim bol bol gorursun o zaman
Gerçekten yaa, zaman geçiyor da işte sıkıntı günlerin bitmemesinde..
Baksana bir haftayı da geride bıraktık çok şükür..
Bugün babası, dayısı ve bilmediğim bir kaç kişi yanına gittiler. daha doğrusu yeni yola çıktılar sayılır :)
Ben istediklerimi gönderemedim maalesef, biraz sıkıntılı günler geçirdim o yüzden..
Ama olsun, annesi neler yapmıştır şimdi :))
Olsun canım benim gelince herşeyi yaparsın. Az kaldı çok az... bundan sonra gelicek hemencicik inşallah.
Gerçekten bak gün bitmiyor ama geçen hafta bu haftada bitsin dediğim sanki aylar çnce gibi geliyor haha dengem bozuldu
İnşaAllah
Akıl mı kaldı bizde canımmm
Ben artık kaç gün kaldığını bile şaşırıyorum bazen
Bir hafta daha eksildi, bir 9-a daha geldik çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?