Vallaha bendeeeeeeeeşafağı 3 gün gemiş gibi düşünüyorum bir bakıyorum 1 gün geçmiş gibi
Çok şükür canım benimm...
Darısı bize
Delirmeyelim de sonunda
Az kaldı sabır sabır diye diye gideceğiz kafadan
Cok guzel anlatmissin canim. bakalim sonunda biz ne oluccaz benin sinav yaklastikca benim ki daha zora sokuyo. konusuyoruz aramiz gayet iyi 5dk sonra bi soguk konusuyo boylee zannedersin kavga etmissiz boyle diyorum noluyo bisey yok hersey yolunda bu durum canimi cok sikiyo
Canım benim yaaa, Allah sabır versin hepimize..
Şaka değil ya tam 1 sene.. Ömrümüzden nasıl geçti baksana..
Biz bu 1 seneyi hiç yaşamamış gibiyiz, hiçbirşeyin tadı yok, canımız sürekli sıkkın, günler bir birinden sıkıntılı..
Ben gerçekten geriye baktığımda neler oldu hatırlamıyorum bile..
Kışta gitti, kış ne zaman bitti, ne zaman yaz geldi, havalar ne ara soğumaya başladı inan hiç farkında değilim..
Özel günler yok, bayram desen hiç yok..
Ne aklımız bizim, ne de kalbimiz..
1 gün konuşmazsak nefes alamadığım insanın aylarca sesini duymadım, sesi geç 1 mesajna hasret kaldım..
Yine aynı şeyleri yaşıyorum, 10 gündür konuşmuyoruz artık ve sonuna kadar böyle geçecek..
Tek tesellim onun iyi olması..
Tamam konuşmayalım, haber almayayım ama iyi olsun..
Az kaldı zaten çok şükür, 1.5 ay nedir ki hemen geçer inşaAllah diyorum..
Allah hepimize güç versin..
Hepimiz ayrı-ayrı zorluklarını yaşıyoruz askerliğin..
Cok guzel anlatmissin canim. bakalim sonunda biz ne oluccaz benin sinav yaklastikca benim ki daha zora sokuyo. konusuyoruz aramiz gayet iyi 5dk sonra bi soguk konusuyo boylee zannedersin kavga etmissiz boyle diyorum noluyo bisey yok hersey yolunda bu durum canimi cok sikiyozaten geldiginde hep aksamlari bi durgunlasiyo boyle biseye bozulmus gibi onu takip etmekten boyle beynim gitti.. simdide ayni sekildee onu takip etmekten yoruldumm.. olabildigince sakinn tutmaya calisiyorumm onu ama olmuyo. diyo simdi iraga girdiler savasa ee bizde irak sinira cok yakin diyo alisamadim artik top sesleri beni rahatsiz ediyo diyo. Su askerlik biticek ama inan bizde biticez bu gidisle. gercekten dedigin dogrru hic bi seyden zevk alamiyorumm oyle karmasik durumlar bu ararlar canim. ne yapmaliyim inan cok sasirdiimm
Bugün konuştuk sonunda çok şükür..
Sesini hiç böyle duymadım sanırım daha önce, çok mutluydu
Ama ben niye iyi olamıyorum ?
Delirdim delireceğim az kaldıı
Gözün aydın canım benim
O an mutlu oluyorsun ama kapatıp aynı şeyleri yaşayacağını bilmek üzüyor insanı sar başa tekrardan...
İnşallah yine duyabilirsin askerinin sesini
İnşaAllah..
Aynen öyle canım..
Ama son günlerde hiç iyi olamıyorum, sabrım tükenmiş gibi, öyle garip hissediyorum ki nasıl olduğumu anlayamıyorum bile..
Çabuk bitsin diyorum sürekli..
Bitmeyeceğini bildiğim halde..
Bu durumda da iyi olamıyorum..
geleceği tarih netleşti şafak 65 Vanbir an önce geçsin zaman
son 84! ayy ben de plakalara geçeceğim inşallah 3 güne:))))
herkese bol sabır :*
amiiin :)Hadi inşallah canım az kaldı.
Allah hepimize sabır versin
Ah ah keşke elimden bir şey gelse...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Zamanı kısaltamıyoruz ama böyle konuşarak motive olabiliriz bir tek. Bir de sabır.
Zor olacak ama bitecek canım sonuna geldik çoğu bitti. Gönderdiğin ilk günü düşün nasıl geçicek diyorduk ama bak zor olsada geçti bir dahaki hafta sonu yine bu haftayı hatırlıcaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?