Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok guzel anlatmissin canim. bakalim sonunda biz ne oluccaz benin sinav yaklastikca benim ki daha zora sokuyo. konusuyoruz aramiz gayet iyi 5dk sonra bi soguk konusuyo boylee zannedersin kavga etmissiz boyle diyorum noluyo bisey yok hersey yolunda bu durum canimi cok sikiyo zaten geldiginde hep aksamlari bi durgunlasiyo boyle biseye bozulmus gibi onu takip etmekten boyle beynim gitti.. simdide ayni sekildee onu takip etmekten yoruldumm.. olabildigince sakinn tutmaya calisiyorumm onu ama olmuyo. diyo simdi iraga girdiler savasa ee bizde irak sinira cok yakin diyo alisamadim artik top sesleri beni rahatsiz ediyo diyo. Su askerlik biticek ama inan bizde biticez bu gidisle. gercekten dedigin dogrru hic bi seyden zevk alamiyorumm oyle karmasik durumlar bu ararlar canim. ne yapmaliyim inan cok sasirdiimm

Canım bizde ben öyleyim, yani senin askerin nasılsa soğuk konuşmalar falan ben de öyleyim
Garip hatta saçma belki ama bir öyle bir böyleyim, sebep yok
O yüzden onun o hali bana hiç yabancı değil..
Sadece ve sadece dua et canım, başka çaremiz yok bizim
Dualar da yetiyor zaten..
Allah askerini de her türlü kazadan, beladan korusun canım..

Bugün konuştuk sonunda çok şükür..
Sesini hiç böyle duymadım sanırım daha önce, çok mutluydu
Ama ben niye iyi olamıyorum ?
Delirdim delireceğim az kaldıı

Gözün aydın canım benim
O an mutlu oluyorsun ama kapatıp aynı şeyleri yaşayacağını bilmek üzüyor insanı sar başa tekrardan...
İnşallah yine duyabilirsin askerinin sesini

Gözün aydın canım benim
O an mutlu oluyorsun ama kapatıp aynı şeyleri yaşayacağını bilmek üzüyor insanı sar başa tekrardan...
İnşallah yine duyabilirsin askerinin sesini

İnşaAllah..
Aynen öyle canım..

Ama son günlerde hiç iyi olamıyorum, sabrım tükenmiş gibi, öyle garip hissediyorum ki nasıl olduğumu anlayamıyorum bile..
Çabuk bitsin diyorum sürekli..
Bitmeyeceğini bildiğim halde..
Bu durumda da iyi olamıyorum..

Ah ah keşke elimden bir şey gelse...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Zamanı kısaltamıyoruz ama böyle konuşarak motive olabiliriz bir tek. Bir de sabır.
Zor olacak ama bitecek canım sonuna geldik çoğu bitti. Gönderdiğin ilk günü düşün nasıl geçicek diyorduk ama bak zor olsada geçti bir dahaki hafta sonu yine bu haftayı hatırlıcaz :))

Aynen öyle canım benim..
Bazen canım istemiyor uzak kalıyorum internetten haliyle burdan da, o zaman daha köü olduğumu anladım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…