Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geleceği tarih netleşti şafak 65 Van bir an önce geçsin zaman

Gözün aydın canım, valla büyük birşey bence..
Bizimki 1 ocakta bitse bile gelemez diye korkuyorum açıkcası
Yeni yılda tatil oluyor ya ocağın 5-inde bitiyor, giderken de 2-si gidecekti ama 5-ine aldılar, 5-i gitti..
Yine 1-i bırakmazlarsa 5-ine kadar nasıl dayanıcam ya benn

Canim benim tershis tarhinin belli olmasi lazimm ama sizin askerlik biraz degisik oldugu icin olmamistir belki

canım bana burda işin bitince bir dakika tutmuyorlar işlemleri halledip seni gönderiyorlar dedi. bende dedim ne güzelmiş :)
size yeni yıl denk gelmesi kötü olmuş belki bizde de böyledir bilemiyorum ama içini ferah tut bence 1 ocakta gelecek biz böyle dua edelim

İnşaAllah canım..
Gelmezse yıkar oraları eminimm

Canim benim tershis tarhinin belli olmasi lazimm ama sizin askerlik biraz degisik oldugu icin olmamistir belki

Canım bizde tarihler genel olarak belli zaten..

Ocak, nisan, temmuz ve ekim aylarının 1-inden 10-na kadar askere alım oluyor aynı şekilde de terhis..
Sadece kalıyor ayın kaçı geleceği.. 1-i de olabilir 5-i de 10-u da 10 gün içinde olacak yani..

Bırakırlar canım benim sen merak etme iyi düşünelim iyi olsun...

Bırakırlar canım benim sen merak etme iyi düşünelim iyi olsun...

İnşaAllah canımm..
Hele şu 47 günü bitirelim de :)
Kasımı da yarıladık çok şükür... Daha dündü sanki kasımın başında çabucak gitmen dileği ile falan gibi şeyler yazmıştım 14 gün gitti bile..
Bu ayı yine iyi atlatırım da, hergün arkadaşlarımlayım öyle böyle günler geçiyor..
Aralıkta maalesef bu pek görüşemeyeceğiz, pek gidecek yerimde yok evdeyim yani, nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorum şimdiden
Hele de son günler canımı sıkar da sıkar yaniii..

Bir şekilde oyalarız seni kuzum merak etme. Film izlersin burdan bize yazarsın, kitap okursun. Çıkabilirsen dışarı çıkarsın geçecek merak etme.
Bir diyorum hemen geçti bir diyorum geçmiyor bizim dengeler yine gidik

ooo 4 gün nedir kii, 5-i geçince bir rahatlama geliyor :)))
47 sıkıcı mesela, 44 olunca heyecan artıyor bitecek diye
Ben ufaktan deliriyorum sanırım, baksana nelerden teselli bulmaya başladım

Gerçekten öyle bak o -5'i geçince bitti diyorum bu sayıda ama 6 ve 7 soğuk rakamlar -0 dan -9 a düşmekte güzel ama 6,7,8 en gıcığı sanırım. Haha

Zaman yine buralarda geçecek sanırım :)
İlk zamanlar aklıma geldi, geceli gündüzlü kk-daydım
Hele akşamlar 9-10 gibi oturuyordum bilgisayar başına bir de sabah namazında ya bitiyordu ya da ara veriyordum
Sonra güneş doğana kadar devam.. Allah yaşatmasın bir daha öyle günler..

Sana da öyle geliyorsa demek ki delirmedim benn

Allah yaşatmasın ya çok zor öylesi hiç mi hiç geçmiyor. Bu aralar uyku problemim var benimde o yüzden bende hep buradayım. Herkes uyuyor buradan başka konuşacağım kişi yok. Beni kovacaksınız yakında kızım bi git yazma artık diye

Aminnn...

Ben de aynı durumdayımmm, delircem sonunda ama bu sefer uyuyamamaktan
Ocaktan temmuza kadar geceler uyuyamadım, hava aydınlanmadan değil gözümü kapatmak başımı yastığa koyamıyordum.. Bu süre içersinde belki 3-5 gece o da 1-2 saat uyumuşumdur..
Çok yorgun düştü sonunda bedenim.. Gece uyumamak çok kötü birşey aslında.. Vücudun alması gerekenler var ve onları sadece gece uykudayken alabiliyormuş.. Uyumayınca zayıf düşüyor haliyle..
Şimdi yine durumum öyle ama bu sefer gece saat 3-4 gibi uyuyabiliyorum..
Ondan sonra uzun süre kendime gelememiştim, şimdi yine aynısı olacak diye korkmuyor değilim..
Midem bulanıyor uykusuzluktan artık ama uyuyamıyorum

Sen merak etme kovmayız senii, hem bak herkez uyudu konuşuyoruz işte :))
Bu saatte başka kiminle konuşabiliriz kii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…