son 84! ayy ben de plakalara geçeceğim inşallah 3 güne:))))
herkese bol sabır :*
geleceği tarih netleşti şafak 65 Vanbir an önce geçsin zaman
Oyy az kaldi canim benim az kaldi geliyorumm plakalara dogru sen askerini kucakladiginda bende plakalarda olucam Allahin iziniyle aramizda yuz guncuk var :)İnşaAllah canımmm, plakalara gelen biri daha, ne mutluuu
Sıra HuzurKokulu da :)
Canim benim tershis tarhinin belli olmasi lazimm
Gözün aydın canım, valla büyük birşey bence..
Bizimki 1 ocakta bitse bile gelemez diye korkuyorum açıkcası
Yeni yılda tatil oluyor ya ocağın 5-inde bitiyor, giderken de 2-si gidecekti ama 5-ine aldılar, 5-i gitti..
Yine 1-i bırakmazlarsa 5-ine kadar nasıl dayanıcam ya benn
İnşallah canımAynı gün kavuşacağız kısmetse
Ay bebisin babasina kavusmasina cok az kaldi kii inan cok sevindim canim beniimm. Az daha sabiirrrson 84! ayy ben de plakalara geçeceğim inşallah 3 güne:))))
canım bana burda işin bitince bir dakika tutmuyorlar işlemleri halledip seni gönderiyorlar dedi. bende dedim ne güzelmiş :)
Yeni yılda tatil oluyor ya ocağın 5-inde bitiyor, giderken de 2-si gidecekti ama 5-ine aldılar, 5-i gitti..
nasıl mutlu bir anson 84! ayy ben de plakalara geçeceğim inşallah 3 güne:))))
canım bana burda işin bitince bir dakika tutmuyorlar işlemleri halledip seni gönderiyorlar dedi. bende dedim ne güzelmiş :)
size yeni yıl denk gelmesi kötü olmuş belki bizde de böyledir bilemiyorum ama içini ferah tut bence 1 ocakta gelecekbiz böyle dua edelim
Oyy az kaldi canim benim az kaldi geliyorumm plakalara dogru sen askerini kucakladiginda bende plakalarda olucam Allahin iziniyle aramizda yuz guncuk var :)
Canim benim tershis tarhinin belli olmasi lazimmama sizin askerlik biraz degisik oldugu icin olmamistir belki
Bırakırlar canım benim sen merak etme iyi düşünelim iyi olsun...
Şafak 64 - Uşak
60'larda bitiyor çok şükür
İnşaAllah canımm..
Hele şu 47 günü bitirelim de :)
Kasımı da yarıladık çok şükür... Daha dündü sanki kasımın başında çabucak gitmen dileği ile falan gibi şeyler yazmıştım14 gün gitti bile..
Bu ayı yine iyi atlatırım da, hergün arkadaşlarımlayım öyle böyle günler geçiyor..
Aralıkta maalesef bu pek görüşemeyeceğiz, pek gidecek yerimde yok evdeyim yani, nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorum şimdiden
Hele de son günler canımı sıkar da sıkar yaniii..
ooo 4 gün nedir kii, 5-i geçince bir rahatlama geliyor :)))
47 sıkıcı mesela, 44 olunca heyecan artıyor bitecek diye
Ben ufaktan deliriyorum sanırım, baksana nelerden teselli bulmaya başladım
Bir şekilde oyalarız seni kuzum merak etme. Film izlersin burdan bize yazarsın, kitap okursun. Çıkabilirsen dışarı çıkarsın geçecek merak etme.
Bir diyorum hemen geçti bir diyorum geçmiyor bizim dengeler yine gidik
Gerçekten öyle bak o -5'i geçince bitti diyorum bu sayıda ama 6 ve 7 soğuk rakamlar-0 dan -9 a düşmekte güzel ama 6,7,8 en gıcığı sanırım. Haha
Zaman yine buralarda geçecek sanırım :)
İlk zamanlar aklıma geldi, geceli gündüzlü kk-daydım
Hele akşamlar 9-10 gibi oturuyordum bilgisayar başına bir de sabah namazında ya bitiyordu ya da ara veriyordum
Sonra güneş doğana kadar devam.. Allah yaşatmasın bir daha öyle günler..
Sana da öyle geliyorsa demek ki delirmedim benn
Allah yaşatmasın ya çok zor öylesi hiç mi hiç geçmiyor. Bu aralar uyku problemim var benimde o yüzden bende hep buradayım. Herkes uyuyor buradan başka konuşacağım kişi yok. Beni kovacaksınız yakında kızım bi git yazma artık diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?