Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Himm anladim guzelim biraz sans isi amaa insallaaah erken gelirr

Kızlar sözlüm önümüzde ki yaz askere gidecek şimdiden kafama takmaya başladım, üzülüyorum buraya girip okuyorum yazdıklarınızı sonradan moralim düzeliyor. Yakındır bende buralara gelip şafak saymaya başlayacağım :) Rabbim tüm askerlerimizi korusun sağ salim gelmeyi nasip etsin inşallah :)

Hoşgeldin :)
İnşaAllah canım, hepsi sağsalim evlerine dönsünler..

Ne yalan söyleyeyim belki de 1 sene kadar içim içimi yemişti..
Ama gidince hiç beklediğin ya da tahmin ettiğin gibi olmuyor..
Çok yüksek bir yerden atlayıp yere çakılmış gibi oluyorsun..
O yüzden hiç şimdiden canını sıkma..
Hiç teselli edici değil biliyorum ama gidince zaten zor günler geçireceksin, şimdiden yorma kendini, sonrasına gücün kalmaz..
Aklım olsaydı o zaman ben de aynısını yapardım..
Yaklaşık 1 sene gitmeden önce, 1 seneyi de şu an yaşıyorum ve artık bitmiş durumdayım..
Şimdi ne kadar rahat olursan ikiniz için de o kadar iyi olur..
Hem sen şimdiden kendini yormamış olursun, hem o da seni iyi gördüğü için daha rahat gider..
Ne güzel birlikte zaman geçirin, günlerin tadını çıkarın, hiç kafana takmamaya çalış..
İnan bana üzülmek hiçbir işe yaramıyor..

Haklısın gece uyuyamayınca vücudun dengesi bozuluyor. Başımda ağrıyor o zamanlar ama işte uyuyamıyorsun

Sağol kuzum benim her zaman burdayım

Bende kendimi hatırlıyorum gitmeden kafamda binbir soru vardı. Hepsine zamanla cevap buldum. Sende içini ferah tut hepsi bir gün geride kalıyor. Sağ sağlim gidip gelsin inşallah

Dualarım iyi bir yerde olması eminim ki dediğin gibi yüksek bir yerden yere çakılmış gibi hissedeceğim belki de daha fazlasını hissedeceğim şuan sürekli iletişim halindeyiz görüşemezsek telefonda konuşuyoruz o zamnlar iletişim problemi olacak şuan alıştım ona sesine her zaman yanımda olamasa da varlığı sanki hep yanımdaymış gibi o zamanlarda alışmak biraz zor olacak gibi ama bakalım güçlü durmaya çalışıyorum onu üzmemek için kendini kötü hissetmemesi için. Bize nasıl zorsa eminim onlara çok daha zordur

Bende kendimi hatırlıyorum gitmeden kafamda binbir soru vardı. Hepsine zamanla cevap buldum. Sende içini ferah tut hepsi bir gün geride kalıyor. Sağ sağlim gidip gelsin inşallah
inşallah daisy rain hepimizin sevdicekleri sağ salim gelsin inşallah

Yaa canim bende bende gidecegini duydugum an boyleydim nolcak nasil yapicam diye kurdum da kurdum amaa cok sukur bi an once gittim vee zaman geciyo darisi butun herkesin basina sag salim gidip gelirler insallaah.
O zamana kadar zamanlariniz cok guzel gecer insallaah dolu dolu gecirin dolu dolu

inşallah canım dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz günlerimizi malum 1 sene kadar olmayacak yanımda

inşallah canım dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz günlerimizi malum 1 sene kadar olmayacak yanımda
Ayy canim benim oyle dusunme sonra hic ayrilmicaksiniz sadece 1 senee. Cok zor yaninda olamamasi bu zamanlar bi iyiyim mesajinin bile o kadar cok onemini anliyosun ki cok zorluklar cekiyoruz ama zamanlarimiz geciyo. Ben hep soylerim kizlarada soylerimm yolun sonu aydinlik onun icin sabredelimm :)
Biz elimizden geldigince sana yardimci oluruzz burda minik bi aileyiz biz

Evet takip ediyorum zaten özellikle bu topiği canım :) teşekkür ederim çok sağolun Rabbim sabrımızı arttırsın yolun sonu güzel, yolun sonu aydınlık, mutluluk bizi bekliyor

Amin...
Hepimiz teker teker kavuşalım inşallah

Evet takip ediyorum zaten özellikle bu topiği canım :) teşekkür ederim çok sağolun Rabbim sabrımızı arttırsın yolun sonu güzel, yolun sonu aydınlık, mutluluk bizi bekliyor
Sagol canim benimm Allah razi olsunn.
Senin sevdiceginde bi an once gider ve kavusursunuz sizde insallaahh

[QUOTE="seaside23, post: 48874105, member: 752596"]Dualarım iyi bir yerde olması eminim ki dediğin gibi yüksek bir yerden yere çakılmış gibi hissedeceğim belki de daha fazlasını hissedeceğim şuan sürekli iletişim halindeyiz görüşemezsek telefonda konuşuyoruz o zamnlar iletişim problemi olacak şuan alıştım ona sesine her zaman yanımda olamasa da varlığı sanki hep yanımdaymış gibi o zamanlarda alışmak biraz zor olacak gibi ama bakalım güçlü durmaya çalışıyorum onu üzmemek için kendini kötü hissetmemesi için. Bize nasıl zorsa eminim onlara çok daha zordur [/QUOTE]

Kötü şeyler düşünme, kendini sıkma, geçmiyor diye diye kaç şafak bittii, sizinki de bitecek Allahın izni ile..
Sabrınız bol olsun.. Sen dualarını eksik etme inan bana hepsi geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…