- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Ay 99u gorursekk tamamdir ya 100u gorursek diyodumm simdide 99uBirşey değil o çabucak bitecek inşaAllah
48 gün sonra sen plakalarda olmicaksın ama 99 heyecanı olucakk
Himm anladim guzelim biraz sans isi amaa insallaaah erken gelirrCanım bizde tarihler genel olarak belli zaten..
Ocak, nisan, temmuz ve ekim aylarının 1-inden 10-na kadar askere alım oluyor aynı şekilde de terhis..
Sadece kalıyor ayın kaçı geleceği.. 1-i de olabilir 5-i de 10-u da10 gün içinde olacak yani..
Ay 99u gorursekk tamamdir ya 100u gorursek diyodumm simdide 99u
Himm anladim guzelim biraz sans isi amaa insallaaah erken gelirr
Kızlar sözlüm önümüzde ki yaz askere gidecek şimdiden kafama takmaya başladım, üzülüyorumburaya girip okuyorum yazdıklarınızı sonradan moralim düzeliyor. Yakındır bende buralara gelip şafak saymaya başlayacağım :) Rabbim tüm askerlerimizi korusun sağ salim gelmeyi nasip etsin inşallah :)
Aminnn...
Ben de aynı durumdayımmm, delircem sonunda ama bu sefer uyuyamamaktan
Ocaktan temmuza kadar geceler uyuyamadım, hava aydınlanmadan değil gözümü kapatmak başımı yastığa koyamıyordum.. Bu süre içersinde belki 3-5 gece o da 1-2 saat uyumuşumdur..
Çok yorgun düştü sonunda bedenim.. Gece uyumamak çok kötü birşey aslında.. Vücudun alması gerekenler var ve onları sadece gece uykudayken alabiliyormuş.. Uyumayınca zayıf düşüyor haliyle..
Şimdi yine durumum öyle ama bu sefer gece saat 3-4 gibi uyuyabiliyorum..
Ondan sonra uzun süre kendime gelememiştim, şimdi yine aynısı olacak diye korkmuyor değilim..
Midem bulanıyor uykusuzluktan artık ama uyuyamıyorum
Sen merak etme kovmayız senii, hem bak herkez uyudu konuşuyoruz işte :))
Bu saatte başka kiminle konuşabiliriz kii.
Kızlar sözlüm önümüzde ki yaz askere gidecek şimdiden kafama takmaya başladım, üzülüyorumburaya girip okuyorum yazdıklarınızı sonradan moralim düzeliyor. Yakındır bende buralara gelip şafak saymaya başlayacağım :) Rabbim tüm askerlerimizi korusun sağ salim gelmeyi nasip etsin inşallah :)
Hoşgeldin :)
İnşaAllah canım, hepsi sağsalim evlerine dönsünler..
Ne yalan söyleyeyim belki de 1 sene kadar içim içimi yemişti..
Ama gidince hiç beklediğin ya da tahmin ettiğin gibi olmuyor..
Çok yüksek bir yerden atlayıp yere çakılmış gibi oluyorsun..
O yüzden hiç şimdiden canını sıkma..
Hiç teselli edici değil biliyorum ama gidince zaten zor günler geçireceksin, şimdiden yorma kendini, sonrasına gücün kalmaz..
Aklım olsaydı o zaman ben de aynısını yapardım..
Yaklaşık 1 sene gitmeden önce, 1 seneyi de şu an yaşıyorum ve artık bitmiş durumdayım..
Şimdi ne kadar rahat olursan ikiniz için de o kadar iyi olur..
Hem sen şimdiden kendini yormamış olursun, hem o da seni iyi gördüğü için daha rahat gider..
Ne güzel birlikte zaman geçirin, günlerin tadını çıkarın, hiç kafana takmamaya çalış..
İnan bana üzülmek hiçbir işe yaramıyor..
inşallahBende kendimi hatırlıyorum gitmeden kafamda binbir soru vardı. Hepsine zamanla cevap buldum. Sende içini ferah tut hepsi bir gün geride kalıyor. Sağ sağlim gidip gelsin inşallah
Yaa canim bende bende gidecegini duydugum an boyleydim nolcak nasil yapicam diye kurdum da kurdum amaa cok sukur bi an once gittim vee zaman geciyoKızlar sözlüm önümüzde ki yaz askere gidecek şimdiden kafama takmaya başladım, üzülüyorumburaya girip okuyorum yazdıklarınızı sonradan moralim düzeliyor. Yakındır bende buralara gelip şafak saymaya başlayacağım :) Rabbim tüm askerlerimizi korusun sağ salim gelmeyi nasip etsin inşallah :)
Az kaldii cokk az 2017 hepimizee cok iyi geliceek insallahh cok iyii ben inaniyorumm hepimizin kavusma yili 2017. bereketiylee mutlulukla gelir insallaahBir an önce bitse bu sene :))
Bencee gelirr hemen kotu dusunmeee kuzum benimm cok az kaldii ben bilee heycanliyimm senin adinaaaaaAynen öyle canımm..
İnşaAllah 1-i gelir, 2-sine kadar beklemeye bile halim yok :)
inşallah canım dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz günlerimizi malum 1 sene kadar olmayacak yanımdaYaa canim bende bende gidecegini duydugum an boyleydim nolcak nasil yapicam diye kurdum da kurdum amaa cok sukur bi an once gittim vee zaman geciyodarisi butun herkesin basina sag salim gidip gelirler insallaah.
O zamana kadar zamanlariniz cok guzel gecer insallaah dolu dolu gecirin dolu dolu
Ayy canim benim oyle dusunme sonra hic ayrilmicaksiniz sadece 1 senee. Cok zor yaninda olamamasi bu zamanlar bi iyiyim mesajinin bile o kadar cok onemini anliyosun ki cok zorluklar cekiyoruz ama zamanlarimiz geciyo. Ben hep soylerim kizlarada soylerimm yolun sonu aydinlik onun icin sabredelimm :)inşallah canım dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz günlerimizi malum 1 sene kadar olmayacak yanımda
Ayy canim benim oyle dusunme sonra hic ayrilmicaksiniz sadece 1 senee. Cok zor yaninda olamamasi bu zamanlar bi iyiyim mesajinin bile o kadar cok onemini anliyosun ki cok zorluklar cekiyoruz ama zamanlarimiz geciyo. Ben hep soylerim kizlarada soylerimm yolun sonu aydinlik onun icin sabredelimm :)
Biz elimizden geldigince sana yardimci oluruzz burda minik bi aileyiz biz
Rabbim tüm asker yarenlerine sabır ve guc versin,askerlerimizide korusun insallah. Herseyin daha bir kiymetli oldugu zamanlardan biride askerlik. Gercekten cok farkli duygular yasadim su bekleme surecinde.
2017 bi gelsinde kavusalim sevdiceklerimize yahu.
Sagol canim benimm Allah razi olsunn.Evet takip ediyorum zaten özellikle bu topiği canım :) teşekkür ederim çok sağolunRabbim sabrımızı arttırsın yolun sonu güzel, yolun sonu aydınlık, mutluluk bizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?