Az kaldii cokk az 2017 hepimizee cok iyi geliceek insallahh cok iyii ben inaniyorumm hepimizin kavusma yili 2017. bereketiylee mutlulukla gelir insallaah
Bencee gelirr hemen kotu dusunmeee kuzum benimm cok az kaldii ben bilee heycanliyimm senin adinaaaaa
Rabbim tüm asker yarenlerine sabır ve guc versin,askerlerimizide korusun insallah. Herseyin daha bir kiymetli oldugu zamanlardan biride askerlik. Gercekten cok farkli duygular yasadim su bekleme surecinde.
2017 bi gelsinde kavusalim sevdiceklerimize yahu.
Amin...
Hepimiz teker teker kavuşalım inşallah
Sagol canim benimm Allah razi olsunn.
Senin sevdiceginde bi an once gider ve kavusursunuz sizde insallaahh
Kötü şeyler düşünme, kendini sıkma, geçmiyor diye diye kaç şafak bittii, sizinki de bitecek Allahın izni ile..
Sabrınız bol olsun.. Sen dualarını eksik etme inan bana hepsi geçiyor..
Ediyorumm etmez olurmuyum insanin 1 gune bile tahammulu yokk cok iyi anliyorumm canim benimmÖyle gerçekten, çabucak gelsin o zaman :)
7 sevdiğim rakam, Rabbim güzel şeyler yaşatsın bize bu sene
Canımsın yaa
İnşaAllah gelir.. Bu kadar zaman sonra 1-2 gün bile nasıl ağır geliyor tahmin edersin halimi..
Rabbim tüm asker yarenlerine sabır ve guc versin,askerlerimizide korusun insallah. Herseyin daha bir kiymetli oldugu zamanlardan biride askerlik. Gercekten cok farkli duygular yasadim su bekleme surecinde.
2017 bi gelsinde kavusalim sevdiceklerimize yahu.
Şafak 63 - Şanlıurfa
Şafaklar bir bir atıyor...
Çok şükür
özlemekten nefesim kesiliyor bazen..
Şafak 63 Şanlıurfa
atarsa 62 Tunceli.
59-a ne kaldı şunun şurasında :)
azaldıkça sabırsızlanıyorum.. sordum şafak sıkıştırıyor diyorlarmış bu duruma :)59-a ne kaldı şunun şurasında :)
Çok şükür kuzu
Hemen geçse keşke zamann...
Şafak azaldıkça hiç geçmiyor sanki...
azaldıkça sabırsızlanıyorum.. sordum şafak sıkıştırıyor diyorlarmış bu duruma :)
düşünmekten delireceğim artık ne yapsam diye, Allah sabrımızı arttırsınBen de sizin durumunuzdayım
Nefesi bile zor alıyorum artık..
Aylardır 40lardayım gibi.. 30lar hayal resmen..
düşünmekten delireceğim artık ne yapsam diye, Allah sabrımızı arttırsın
45 hayal bize de..
Seni 100lerden kurtulmuş görelim artıkkkk..
başka çare yok sabredeceğiz gerçekten de canım. bende tükendim.. sanki aylardır taş taşıyorum sırtımda öyle bir yük
Napalım canım mecbur sabredeceğizAma tükenmiş hissediyorum kendimi..
Yine bu ayı bir şekilde atlatırım, hergün dışarı çıkıyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum..
Havalar iyice soğudu artık şimdiki gibi görüşemeyeceğiz.. Hepsi evli, bazıları çocuklu, hamile.. Onlar için de soğuk havalarda dışarı çıkmak zor tabi.. Ben şimdiden kalan 30 günün derdini çekiyorum..
1 aylık uyusam mıı napsamm
Aynen güzelim benimde çok canımı sıkıyoSeni 100lerden kurtulmuş görelim artıkkkk..
Her rakam canımı sıkıyor, bitsin hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?