başka çare yok sabredeceğiz gerçekten de canım. bende tükendim.. sanki aylardır taş taşıyorum sırtımda öyle bir yükartık evde kalmamaya dikkat ediyorum dışarı çıkınca bir şekilde geçiyor gün.. kar kış demeden çıkar gezerim artık uyku çok güzel olurdu bunca yorgunluğun üstüne demi
Aynen güzelim benimde çok canımı sıkıyoama 200leri bitirdim buda bitcek inşallah ben inanıyorum sabır sabıırrr
Sevdigim fotograf atti fotografi gordugumden belli gozyaslarim durmuyo kizlar
Sevdigim fotograf atti fotografi gordugumden belli gozyaslarim durmuyo kizlar
Hayir canim surekli atar ama bu cok baska yanii uniformalari falan surekli atar oyle amaa ay bi aglak oldum ben sorma hemen gozlerim doluyo boyle falan durumlar fenaaİlk defa mı atdı canım ?
Öyleyse çok normal, ben de öyle olmuştum
Sureklide goruyodum canim ama son zamanlarda cok aglak oldum stresim falan had safada surekli kavgada cikariyorum boylee bi tuhaf oldum ben bile igrendim kendimdennKuzum niye üzülüyorsun bak gördün onu için rahatlasın. Ben sevdiğimi aylardır görmedim sadece bir kez fotoğraf atabildi. Bende görmek isterdim. Çok özlüyorsun biliyorum ama az daha sabır çok az kaldı...
Sureklide goruyodum canim ama son zamanlarda cok aglak oldum stresim falan had safada surekli kavgada cikariyorum boylee bi tuhaf oldum ben bile igrendim kendimdennaz daha sabir zaten guzelik az dahaa Rabbim hepimize kolaylik versiin
Sureklide goruyodum canim ama son zamanlarda cok aglak oldum stresim falan had safada surekli kavgada cikariyorum boylee bi tuhaf oldum ben bile igrendim kendimdennaz daha sabir zaten guzelik az dahaa Rabbim hepimize kolaylik versiin
Hayir canim surekli atar ama bu cok baska yanii uniformalari falan surekli atar oyle amaa ay bi aglak oldum ben sorma hemen gozlerim doluyo boyle falan durumlar fenaa
aynı ben valla kendimi gördüm şu an, kavga et sonra kendinden nefret et niye böyleyim diye. 2 gündür mahfoldum. baya ağladım sonra konuştuk ne yapacağız biz böyle? var mı bir çözümün delircem ben yoksa..
Amin canımm
Elinden geldiğince sakin olmaya çalış canım..
Böyle kavga, küslük sizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz..
Ben de öyleyim şu an, bazen diyorum iyi ki konuşmuyoruz yoksa hergün bir olayy...
En son 15 gün önce mesaj yazmıştım o bile trip, öfke barındırıyordu..
Allah sonumuzu hayırlı etsin..
Aynen canım bu zamanlar bizi daha cok guclendiriyoElden bir şey gelse keşke...
Çok normal stresli bir dönemdesin. Askerin seni anlar yanında olur hayat arkadaşlığı bunu gerektirir sen merak etme. Bu zor günlerin tek faydası ilişkilerimizi güçlendirmesi.
Allah hepimize sabır versin
Çözümü sadece zaman güzeliimaynı ben valla kendimi gördüm şu an, kavga et sonra kendinden nefret et niye böyleyim diye. 2 gündür mahfoldum. baya ağladım sonra konuştuk ne yapacağız biz böyle? var mı bir çözümün delircem ben yoksa..
Evet güzelim bazen bişey oluyo yeri belli oluyo ben hala uzakta olduguna alısamadım alışamıcam da sanırımm o yuzdenAnlıyorum canım, bazen özlemenin dayanılmaz bir noktasına geliyoruz, değil resim aklımıza geldiği an ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimizden
Ama dayanacağız canım, elbet bitecek, geçecek bu zor günler..
Sonrası hepimiz için çok çok güzel olucak inşaAllah
Çözümü sadece zaman güzeliimama mesafe olunca böyle oluyo aradaa ama geçiyo gecice kendini azda olsa toparlamaya calıs canım hos diyen ben ama sınavdan sonra düzelecem yanii birbirinizi üzmeyiin
Evet güzelim bazen bişey oluyo yeri belli oluyo ben hala uzakta olduguna alısamadım alışamıcam da sanırımm o yuzdenguzel günler olmasa sonunda bitmiştik gerçekten Rabbim hepimizin içini rahatlatsıınn
çabuk geçsin diye dua edip duruyorum canıminşallah düzelirsin en kısa zamanda.. kararlıyım gelene kadar kavga yok bize! sizde aynı şekilde üzmeyin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?