Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Maalesef öyle canım..
Bitecek inşaAllah..

Valla şöyle kesintisiz 1 aylık uyku istiyorum, çok mu

Sevdigim fotograf atti fotografi gordugumden belli gozyaslarim durmuyo kizlar

Kuzum niye üzülüyorsun bak gördün onu için rahatlasın. Ben sevdiğimi aylardır görmedim sadece bir kez fotoğraf atabildi. Bende görmek isterdim. Çok özlüyorsun biliyorum ama az daha sabır çok az kaldı...

Sureklide goruyodum canim ama son zamanlarda cok aglak oldum stresim falan had safada surekli kavgada cikariyorum boylee bi tuhaf oldum ben bile igrendim kendimdenn az daha sabir zaten guzelik az dahaa Rabbim hepimize kolaylik versiin

Sureklide goruyodum canim ama son zamanlarda cok aglak oldum stresim falan had safada surekli kavgada cikariyorum boylee bi tuhaf oldum ben bile igrendim kendimdenn az daha sabir zaten guzelik az dahaa Rabbim hepimize kolaylik versiin

Elden bir şey gelse keşke...
Çok normal stresli bir dönemdesin. Askerin seni anlar yanında olur hayat arkadaşlığı bunu gerektirir sen merak etme. Bu zor günlerin tek faydası ilişkilerimizi güçlendirmesi.
Allah hepimize sabır versin

aynı ben valla kendimi gördüm şu an, kavga et sonra kendinden nefret et niye böyleyim diye. 2 gündür mahfoldum. baya ağladım sonra konuştuk ne yapacağız biz böyle? var mı bir çözümün delircem ben yoksa..

Hayir canim surekli atar ama bu cok baska yanii uniformalari falan surekli atar oyle amaa ay bi aglak oldum ben sorma hemen gozlerim doluyo boyle falan durumlar fenaa

Anlıyorum canım, bazen özlemenin dayanılmaz bir noktasına geliyoruz, değil resim aklımıza geldiği an ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimizden
Ama dayanacağız canım, elbet bitecek, geçecek bu zor günler..
Sonrası hepimiz için çok çok güzel olucak inşaAllah

Elinden geldiğince sakin olmaya çalış canım..
Böyle kavga, küslük sizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz..
Ben de öyleyim şu an, bazen diyorum iyi ki konuşmuyoruz yoksa hergün bir olayy...
En son 15 gün önce mesaj yazmıştım o bile trip, öfke barındırıyordu..
Allah sonumuzu hayırlı etsin..

Amin canımm
konuşup hallettik çok şükür. bu 2 oldu işte (kavgamız) elimden geldiğince alttan almaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor..
haber alamamak çok kötü ama valla her gün konuşmakta sıkıntı canım. sürekli aynı şeyler, aynı sorular.. bitse de kurtulsak artık..

Aynen canım bu zamanlar bizi daha cok guclendiriyo ama işte benim sınav yaklaştıkca ben strese giriyorum askerim bana çok yardımcı oluyo ama işte sınava kadar hep ağlak gecicek ama o kesiin
Rabbim hepimize gönül rahatlığı versin kuzum

Çözümü sadece zaman güzeliim ama mesafe olunca böyle oluyo aradaa ama geçiyo gecice kendini azda olsa toparlamaya calıs canım hos diyen ben ama sınavdan sonra düzelecem yanii birbirinizi üzmeyiin

Evet güzelim bazen bişey oluyo yeri belli oluyo ben hala uzakta olduguna alısamadım alışamıcam da sanırımm o yuzden guzel günler olmasa sonunda bitmiştik gerçekten Rabbim hepimizin içini rahatlatsıınn

Çözümü sadece zaman güzeliim ama mesafe olunca böyle oluyo aradaa ama geçiyo gecice kendini azda olsa toparlamaya calıs canım hos diyen ben ama sınavdan sonra düzelecem yanii birbirinizi üzmeyiin

çabuk geçsin diye dua edip duruyorum canım inşallah düzelirsin en kısa zamanda.. kararlıyım gelene kadar kavga yok bize! sizde aynı şekilde üzmeyin canım

Evet güzelim bazen bişey oluyo yeri belli oluyo ben hala uzakta olduguna alısamadım alışamıcam da sanırımm o yuzden guzel günler olmasa sonunda bitmiştik gerçekten Rabbim hepimizin içini rahatlatsıınn

Amin canım..
Alışmicaksın tabi ki de.. Alışmak istemiyoruz çünkü
Yeri belli oluyor dedin ya içim gitti
Aylardır büyük bir boşlukta yaşıyoruz, çoğu gitti azı kaldı canım, Allah sabrımızı daha da artırsın, sonlara yakaştıkca yorgunluk artıyor, dayanmak eskisinden daha zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…