özleyeceğiz bu ara seni deseneolsun sen iyi ol da biz özleriz :)
inşallah seni de arar fırsat bulunca kuzum haber almana iyi olmasına çok sevindim
Kötü birşey yok çok şükür canım ama kendimi çok yalnız hissediyorum
canım buraya daha sık uğrasan bak konuşuyoruz hemen her gün, sıkıntısını alıyor insanın burası. fazla yazdığını görmedim yanılıyor olabilirim tabi dikkat etmediysemKötü birşey yok çok şükür canım ama kendimi çok yalnız hissediyorum
burda ol zatenYok ya buralardayım, benden kurtuluş yokkk
Yarını da atlatsam tamamdır :))
İyi olsun da beni aramasa da olur diyorum artık..
Son günler, sıkıntı artıyor ki hiç azalmıyor..
Bu gün de kimin aklına geldiyse son günleri zor geçer askerin falan gibisinden konuştu, sanki çok iyiyim de bir de böyle sohbetler canımı sıktı..
Haklısın canım beynim kalbimi avutmaya çalışıyor ama kalbime söz geçiremiyorumHoşgeldin canım..
Zor ama dua edip beklemekten başka çaremiz yok
Benim adam izne geldi ya ondan giremedim pek yine kendi kendime kaldımcanım buraya daha sık uğrasan bak konuşuyoruz hemen her gün, sıkıntısını alıyor insanın burası. fazla yazdığını görmedim yanılıyor olabilirim tabi dikkat etmediysem
sabret canım elbet geçecek bugünler. kendini oyalayacak bişeyler bulman lazım. neler yapmaktan hoşlanırsın buna göre ilgi alanı belirle başla bir yerden. Allah sabrını arttırsınBenim adam izne geldi ya ondan giremedim pek yine kendi kendime kaldım
Kötü birşey yok çok şükür canım ama kendimi çok yalnız hissediyorum
Amin canım inşallah film izlemeyi severim ama onu da canım istemiyorsabret canım elbet geçecek bugünler. kendini oyalayacak bişeyler bulman lazım. neler yapmaktan hoşlanırsın buna göre ilgi alanı belirle başla bir yerden. Allah sabrını arttırsın
Amin canım sağolasın iyi ki varsınız kızlarNe zaman canın sıkılırsa burdayız...
Biz kızlarla konuştukça benim moralim düzeliyor.
Allah sabır versin hepimize
Amin canım sağolasın iyi ki varsınız kızlar
Ya senii yeriimmmValla takvime bakıp bakıp bayılmak istiyorum hala inanasım gelmiyorrr
Çok şükür canım benim, habersizlik kadar kötü birşey yok herhalde
Kuzucum moralini bozma ilk gittiklerinde ayni seyleri bizde yasadikk simdi o ortama gore telefonu falan cikarirr komutanlarla tanisir yanii biraz disini sikican ne guzel bak iyiyimde olsa yazmiss. Orda olanlardan bahsetmee hep sen gun iicinde ne yaptigini soyleee guzel seylerden bahset kii ona moral olsunn canim benim ilk zamanlar zor ama alisirsinKizlar ne guzel motive ediyosunuz birbirinizi. Bu siteyi zaten cok seviyodum ama bu konu ne iyi olmus. Acemilik cok rahat gecti bizim dün dediğim gibi görüntülü bile aradi beni 1 2 kez. Simdi askercell bile olsa mesaj atabiliyomusuz. Az once yazdim mesaj seni çok seviyorum kendine dikkat et sen cevap verme gibi bisey yazdım iyim yazmis sadece. Sizce o aramadan yazmadan aramasammi yazmasam mi?? Konustugunuzda nasil motive ediyosuz ay ben cok.kötü oluyorum biticek bekliyorum sabir diyorum baska söylicek bisey bulamıyorum22 nisanda gelirse bizimde 142 gun kaldi
Evet oyle simdi gorevi belli olur gorevine gore kogusu komutani belli olurr cunku bazi komutanlar o kadar aksi oluyo kii gicik gider cocugun askerligi yanar o orda ne yapmasii gerektigini biliyodur sen yine mesaj atmak istersen at kesin sessizdedir telefonu o sana musait oldugunda illa ki donucektir. cunku telefonu yakalarlarsa ceza veriyolar terhis tarihi uzar o yuzden dikkat etmesi lazimm seninde sabretmen lazim canim acemilikle usta birlik cok farkli hersey duzene girer zamanlaa Allahin iziniyle iyi olsunlarKizlar simdide sey yazmis 2 hafta disimizi sıkalim hersey guzel olucak ben dikkat cekmiyim yazmis. 6 dan sonra rahat rahat konsuruz yazmis. 2 hafta sonra ne demek gorev mi belli oluyo neye göre dagilim yapiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?