- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Yaaa varyaa su minnosulari gormek icin aksami hemen ediyorummmMutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 131
yezdaasya - 48
daisy rain - 48
shuuuu - 68
Asker esi amine - 140
K KRALTAC - 234
Dahlia_ - 31
burda ol zatenatlatırsın inşallaj kuzum Allah şifa versin
aldırma canım sen kimseye strese sokma kendi kendini güzelce heyecanını yaşa
Haklısın canım beynim kalbimi avutmaya çalışıyor ama kalbime söz geçiremiyorum
Kizlar ne guzel motive ediyosunuz birbirinizi. Bu siteyi zaten cok seviyodum ama bu konu ne iyi olmus. Acemilik cok rahat gecti bizim dün dediğim gibi görüntülü bile aradi beni 1 2 kez. Simdi askercell bile olsa mesaj atabiliyomusuz. Az once yazdim mesaj seni çok seviyorum kendine dikkat et sen cevap verme gibi bisey yazdım iyim yazmis sadece. Sizce o aramadan yazmadan aramasammi yazmasam mi?? Konustugunuzda nasil motive ediyosuz ay ben cok.kötü oluyorum biticek bekliyorum sabir diyorum baska söylicek bisey bulamıyorum22 nisanda gelirse bizimde 142 gun kaldi
Ya senii yeriimmmamannn dur bayilmaaaa dahaaa onun ozleyin biraz benii laflarinin hesabini sorucan minnoss dur
Yaaa varyaa su minnosulari gormek icin aksami hemen ediyorummmdun sevdicegime dedim kizlarimm safagimizi rengarenk yaptilar dediimm ohh diyo bulmussun yine bi minnoss diyoo
Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 131
yezdaasya - 48
daisy rain - 48
shuuuu - 68
Asker esi amine - 140
K KRALTAC - 234
nazlihilton - 142
Dahlia_ - 31
Bu dünkü liste,nazlihilton u eklemek için tekrar yazdım..
nazlihilton canım doğru mu yazdım yoksa bugün 141 mi ?
Evet yaa cok guzel oluyoooNe güzel işte bir günü daha bitirmiş oluyorsun böylece
İyi enişte demiyor herkesi kendine benzetmişsin, minnoş yapmışsınn
Evet oyle simdi gorevi belli olur gorevine gore kogusu komutani belli olurr cunku bazi komutanlar o kadar aksi oluyo kii gicik gider cocugun askerligi yanar o orda ne yapmasii gerektigini biliyodur sen yine mesaj atmak istersen at kesin sessizdedir telefonu o sana musait oldugunda illa ki donucektir. cunku telefonu yakalarlarsa ceza veriyolar terhis tarihi uzar o yuzden dikkat etmesi lazimm seninde sabretmen lazim canim acemilikle usta birlik cok farkli hersey duzene girer zamanlaa Allahin iziniyle iyi olsunlar
Dogru canım 142 ellerine saglik cok sagol hayirlisiyla hepsi bitiricek inşallah
Biliyorumm biliyorumm durdugunu kuzucumm az dahaa sabirrrBiliyor musun Sedam hep o düşünceler ayakta tutuyor beni yoksa bayıldım bayılacağım
Evet yaa cok guzel oluyooo
Hahaha demez olurmuu diyooo herkess minnoss zaten diyoo
Amin, canım çok sağol
Haklısın valla aldırmıyorum ama sanki herkes üzerime geliyormuş gibi hissediyorum o yüzden biraz sıkıldım, yoksa kimse umurumda değil, istedikleri kadar konuşsunlar :))
Anlıyorum canım, sabrederek bitireceğiz başka yolu yok..
Kızlar da söylemiş zaten buraya daha sık gel diye, benim aylarım burda geçti iyi ki gelmişim, kızları tanımışım diyorum... Yoksa inan başka tek teselli verenim yok.. Hep kızlarla konuşup rahat oluyorum..
Canım benim yeni gitmiş daha, biraz zamana bırak, o oraya alışsın, sen gittiğini kabullen..
Biraz sonra zaten sık sık arar, sesini duydukca zaman daha çabuk geçiyor sanki..
Gerçi ben de konuşma özürlüyüm, ben onu değil de sürekli o beni motive etti
Biliyor anında bırakıyorum kendimi, hemen içime kapanıyorum, ağlarım üzülürüm diye o gülüp beni de güldürmeye çalışıyor
Sıkma canını herşey yerine oturuyor zamanla, yeter ki dualarını eksik etme ve de sabret
Ne zaman ihtiyacin olursa biz hep burdayiizz canimm benim icini az da olsa rahatlattiysam ne mutlu banaaCanim cok sagol cevaplarin icin..hayirlisiyla gelsin askerlerimiz baska bisey istemiyorum
Heehhe kendisideee minnoossssOlsun olsunn minnoş iyidirr
Haklisin canim sabredicez hepimizgelsinlerde hayirlisiyla bekleriz
Heehhe kendisideee minnoossss
Hahaha macolar ondan hele askerde tam maco oluyolarr amaa beni ilgilendirmezz erkeklerde minnoss olabiliyoooGerçi erkekler pek minnoşluğu sevmezz amaa
Benimkine minnoş bile değil ya tatlısın dediğimde bile erkek tatlı mı olurmuş diyorr
Hahaha macolar ondan hele askerde tam maco oluyolarr amaa beni ilgilendirmezz erkeklerde minnoss olabiliyooobenim kii hersey oluyo zaten minigimm boncugummm minnossum
Tabikideee oyleeeeAynen dediğin gibii bizi hiiiççç ilgilendirmez, biz istediğimizi söylerizzzz
Minnoş da olur başka birşey de
Ama şu an için adı gıcıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?