Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burda ol zaten atlatırsın inşallaj kuzum Allah şifa versin

aldırma canım sen kimseye strese sokma kendi kendini güzelce heyecanını yaşa

Amin, canım çok sağol
Haklısın valla aldırmıyorum ama sanki herkes üzerime geliyormuş gibi hissediyorum o yüzden biraz sıkıldım, yoksa kimse umurumda değil, istedikleri kadar konuşsunlar :))

Haklısın canım beynim kalbimi avutmaya çalışıyor ama kalbime söz geçiremiyorum

Anlıyorum canım, sabrederek bitireceğiz başka yolu yok..
Kızlar da söylemiş zaten buraya daha sık gel diye, benim aylarım burda geçti iyi ki gelmişim, kızları tanımışım diyorum... Yoksa inan başka tek teselli verenim yok.. Hep kızlarla konuşup rahat oluyorum..

Canım benim yeni gitmiş daha, biraz zamana bırak, o oraya alışsın, sen gittiğini kabullen..
Biraz sonra zaten sık sık arar, sesini duydukca zaman daha çabuk geçiyor sanki..
Gerçi ben de konuşma özürlüyüm, ben onu değil de sürekli o beni motive etti
Biliyor anında bırakıyorum kendimi, hemen içime kapanıyorum, ağlarım üzülürüm diye o gülüp beni de güldürmeye çalışıyor
Sıkma canını herşey yerine oturuyor zamanla, yeter ki dualarını eksik etme ve de sabret

Yaaa varyaa su minnosulari gormek icin aksami hemen ediyorummm dun sevdicegime dedim kizlarimm safagimizi rengarenk yaptilar dediimm ohh diyo bulmussun yine bi minnoss diyoo

Ne güzel işte bir günü daha bitirmiş oluyorsun böylece
İyi enişte demiyor herkesi kendine benzetmişsin, minnoş yapmışsınn

Canim cok sagol cevaplarin icin..hayirlisiyla gelsin askerlerimiz baska bisey istemiyorum

Haklisin canim sabredicez hepimiz gelsinlerde hayirlisiyla bekleriz

Haklisin canim sabredicez hepimiz gelsinlerde hayirlisiyla bekleriz

Ne kadar kötü olursan, ne kadar özlersen özle ama o iyi olsun düşüncesi hep ayakta tutuyor insanı..
Kendini önemsemiyorsun, o iyi olsun yeter diye diye geçiyor günler..
Dualarımız onlarla, Rabbim hepsini korusun, sağsalim evlerine döndürsün..

Gerçi erkekler pek minnoşluğu sevmezz amaa
Benimkine minnoş bile değil ya tatlısın dediğimde bile erkek tatlı mı olurmuş diyorr
Hahaha macolar ondan hele askerde tam maco oluyolarr amaa beni ilgilendirmezz erkeklerde minnoss olabiliyooo benim kii hersey oluyo zaten minigimm boncugummm minnossum

Hahaha macolar ondan hele askerde tam maco oluyolarr amaa beni ilgilendirmezz erkeklerde minnoss olabiliyooo benim kii hersey oluyo zaten minigimm boncugummm minnossum

Aynen dediğin gibii bizi hiiiççç ilgilendirmez, biz istediğimizi söylerizzzz
Minnoş da olur başka birşey de
Ama şu an için adı gıcıkkk

Aynen dediğin gibii bizi hiiiççç ilgilendirmez, biz istediğimizi söylerizzzz
Minnoş da olur başka birşey de
Ama şu an için adı gıcıkkk
Tabikideee oyleeee
Aayyy yinee nefretini kusucakk bak az kaldii az kaldii
Eniste beyy senii cokk seviyoo amaaaa deme oyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…