Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabikideee oyleeee
Aayyy yinee nefretini kusucakk bak az kaldii az kaldii
Eniste beyy senii cokk seviyoo amaaaa deme oyleee

Yok yokk sinirli değilim çok şükür, son 30 deyip bekliyorum, ama 30 günden sonra ne yaparım bak orasını hiç bilmiyorum
Seviyor sevmesine de amaa gıcık iştee
Kaç keredir konuştuğumuzda soruyor, ağlamıyorsun dimi ?
Her seferinde de hayır ağlamıyorum diyorum..
En son konuştuğumuzda yine sordu, ağlamıyorum dedim, niye ağlamıyorsun ağlasana biraz deyip gülüyor, dalga geçiyor ya benle, gıcık iştee
Sulugöz olunca böyle oluyor işte, ağlamasan da diline düşüyorsunn

Ayyy sennn minnossun istee seenn ayy sana kiyamiyo istee baksanaaa benimm gibi aglakk olma sendee dur durrr bende aglamaya baslayinca benimki basliyo gulmeyee yaaa ne agliyon yine sen gozyaslari ucunda bekliyo kizin ya diyo Istanbuldan donerken havaalaninda asker yolcu ediyolardi bende gordum Allahim orda kiz agliyo ben agliyorum ucagi kaciracaz ben orda durmusum agliyorum benim ki artik diyo ya ben senle ne yapacam bilmiyorum diyoo

Valla artık çok geçç ben de bayağı ağlak biriyim
Bak mesajlaşıyoruz, birşey yazıyor ben ağladım demeden tamam artık sil gözünün yaşını ağlama diyorr
Biliyor artık nasıl sulugöz olduğumu

Sen benden beter çıktın amaa
Ne olacak halimiz bilmiyorum, her an herşeye ağlamaya hazırız maşaAllah

Ayy dur sakin gozlerini doldurmaa hee suan aglamaya musait degilimm
Amaa napiyimm ben cokk hasassim hele ona karsi asiri hasassim bi yerine bise olsun icim ciz ediyo sanki annesiyim gonderirken annesi aglamadi ben kendimi oldurdum
Aglamak yokk bu ay sonu seninlee birlikte guluceezzz insallaaah Allahin iziniyleee kuzucummm

tam kavuşmuşken ayrılmak zor gelecek galiba okul nedeniyle uzak ilişki yaşadık okul bitti geldi nişan oldu derken yine ayrılık gözüküyor

Biz de aslında yaklaşık öyle birşey yaşadık ama askerlik bambaşka ayrılık...
Çok anlamlı ve de çok güzel bence
Zor tamam kabul ediyorum ama herkese nasip olmuyor bu..
Aradaki bağlılık güçleniyor..
Hem erkeklere askerlik şart, çok şey öğreniyorlar..
Sağ salim gidip dönsün inşaAllah..
Zaman su gibi akıp geçsin ikiniz için de..

Amin inşallah ne gibi değişiklikler oluyor

Yok yok ağlamıyorum, yorgunum ağlayacak halim yokk
Anlıyorum, ben de öyleyim çünkü..
Dediğin gibi bir yerine birşey olsun çok kötü olurum, kaç kere soruyorum nasıl oldun diye, bıktırıyorum sonunda
Allahtan benim kv de ben gibi, kadın ağlayıp geziyor gittiğinden berii, benden çok ağlamıştır herhaldee

İnşaAllah canım benim, bir bitse de bu sefer de mutluluktan ağlasamm Yine ağlamak, yine ağlamakkk

O aglarsaa ben daha cok aglarimm onlara her gittigimde bi agitim oluyo zaten odasina hic giremiyorumm hala kokusu orda sankii bitirincede benim aglicagim kesiinn yaaa tutamamm
Aglakk minoosss asker yarenleriii

Canım ben gün içindw hep yazıyorum o yazamasa bile okuyor ara ara cevap atıyor bence sende yaz moral olur yazmayı bırakırsan kendini yalnız hissedebilir. Bugünlerin geçeceğini herşeyin geçici olduğunu hatırlat. Acemiliğini hatırlat bir ay nasıl geçti bu zamanlarda geçicek diye...
Sabır sabır sabır...
Başka çaremiz yok

Amin inşallah ne gibi değişiklikler oluyor

Yani aslında herkeste farklı değişiklikler oluyor.. Bazıları iyi olurken bazıları tam aksine değişebiliyor..
Ama çoğu kişiden iyi yönde değiştiğini duydum..
Benimki mesela biraz sinirliydi izne geldiğinde daha sakin olmuştu..
Ailesine, bana bağlılığı daha da artmış..
Hani erkekler biraz geç büyür derler ya işte askerlik onların büyüme, akıllanma yeri oluyor
Çok şeyin kıymetini orada anlıyorlar..

Kizlar simdide sey yazmis 2 hafta disimizi sıkalim hersey guzel olucak ben dikkat cekmiyim yazmis. 6 dan sonra rahat rahat konsuruz yazmis. 2 hafta sonra ne demek gorev mi belli oluyo neye göre dagilim yapiliyo

Evet canım görevleri belli oluyor. Komutan veriyor görevi. Her komutan farklı bildiğim kadarıyla ama mesleğine yakın bir durum varsa onu veriyor ya da ilgi alanlarına göre de olabilir. Rastgele de seçebilir o kısım belli değil yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…