O aglarsaa ben daha cok aglarimm onlara her gittigimde bi agitim oluyo zaten odasina hic giremiyorumm hala kokusu orda sankiibitirincede benim aglicagim kesiinn yaaa tutamamm
Aglakk minoosss asker yarenleriii
Aralığın ilk gününden hepinize kocaman günaydınnnn
Anladım benim biraz fazla duygusal biriyimdir nasıl olacak bakalım bide soruyor ben gidince ağlayacan mı diye yaYani aslında herkeste farklı değişiklikler oluyor.. Bazıları iyi olurken bazıları tam aksine değişebiliyor..
Ama çoğu kişiden iyi yönde değiştiğini duydum..
Benimki mesela biraz sinirliydi izne geldiğinde daha sakin olmuştu..
Ailesine, bana bağlılığı daha da artmış..
Hani erkekler biraz geç büyür derler ya işte askerlik onların büyüme, akıllanma yeri oluyor
Çok şeyin kıymetini orada anlıyorlar..
Günaydın Fatime'm
Gününüz hemen geçsin, şafaklarımız bir eksilsin kızlar
benim nişanlımda şubatta gidecek daha şimdiden nasıl geçecek diye düşünüyorum 12 ay ya
Anladım benim biraz fazla duygusal biriyimdir nasıl olacak bakalım bide soruyor ben gidince ağlayacan mı diye ya
Canımmmm
Nasılsınn ??
Hemen hemenn geçsin, bitsinnnn
evet ya kafam çok karışık alışacağım galiba sizleri de öyleŞimdiden allah kavuştursun...
İlk gitmeden kafanda çok soru oluyor nere olacak, nasıl geçicek falan... ama yaşadıkça görüyorsun bir şekilde geçiyor. Sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin allah...
evet aynen öyle bakalım şubat gelsindeBiz de öyleyiz baksana ağlayıp duruyoruzz, hep bir ağlama muhabbeti
Ağlamadan olmuyor ama, mümkün değil bana göre..
En taş yürekli insan bile asker gönderince ağlar bence..
Ağla ki rahatlayasın, hele başlarda ağlamazsan daha kötü olursun..
Alışacaksın nasılsa, hele bir de düzenli sesini duydun mu tamamdır :) Gerisi kolay, Allah sabrını veriyor..
Evett yaa hele askerleee alakalii bise olsun hemen hicc dayanamiyorumZor tabi, zaten her an ağlamak istiyor insan bir de başkası ağlayınca sen daha kötü oluyorsun
Topiğin adını minnoş yarenler olarak değiştirsek mii
Hehehhe aglaklarrr grubuuuu hepinizi aglak yaptimm minnoslarrİdare eder kuzum. Yuvarlanıp gidiyoruzsen nasılsın? Gitti mi misafirleriniz bakiyim?
Ay kızlar okudum şimdi konuşmalarınızıda @Huzurkokulu ve fatime'm gibi ben de suku gözümaskerim banada canı isteyince ağlıyor der ahaha aynıyız kızlar
Hehehhe aglaklarrr grubuuuu hepinizi aglak yaptimm minnoslarrberaber aglicaksak ben aglarimm sorun olmaz yanii hemen hazirimm
Canım ben gün içindw hep yazıyorum o yazamasa bile okuyor ara ara cevap atıyor bence sende yaz moral olur yazmayı bırakırsan kendini yalnız hissedebilir. Bugünlerin geçeceğini herşeyin geçici olduğunu hatırlat. Acemiliğini hatırlat bir ay nasıl geçti bu zamanlarda geçicek diye...
Sabır sabır sabır...
Başka çaremiz yok
Yaaa severimmHaha
Benim gözüm doldu bile bende hazır ve nazırım minnoş komutanım
Gozun aydin canimm sende gel aramizaa hep gercekten kizlarimla vakit o kadar cabuk geciyo kii ne ara 131 oldumm suan anlamiyorum yanii kizlarimm en buyuk yardimcilarr ne zaman isterseennYa canim ben buraya yazdıktan sonra yazdi. Iyimis alismaya calisiyomus ben onu soruyorum o beni soruyo orda bile. ne biliyim cok tuhaf duygu acemilikle anlamadim simdi anlıyorum asker oldugunu sabir sabir arkadasim iyiki dun yazmisim size okuyorum vakit geçiyo sagolun hepiniz allah hepimizi kavustursun tez vakitte.
Gozun aydin canimm sende gel aramizaa hep gercekten kizlarimla vakit o kadar cabuk geciyo kii ne ara 131 oldumm suan anlamiyorum yanii kizlarimm en buyuk yardimcilarr ne zaman isterseennbiz hep buralardayizz birimiz olmasak birimiz mutlaka oluyoruzzz
O zaman hosgeldinn aramizaaaVallahi geldim her dakka bakıyorum kim ne yazmis diye
Ya canim ben buraya yazdıktan sonra yazdi. Iyimis alismaya calisiyomus ben onu soruyorum o beni soruyo orda bile. ne biliyim cok tuhaf duygu acemilikle anlamadim simdi anlıyorum asker oldugunu sabir sabir arkadasim iyiki dun yazmisim size okuyorum vakit geçiyo sagolun hepiniz allah hepimizi kavustursun tez vakitte.
Yaaa severimm
Ay durr durr suan ben musait degillim aglamayaaa aglayasim gelmiyo aksam aglayalimmdoldurmaa hemeen
İdare eder kuzum. Yuvarlanıp gidiyoruzsen nasılsın? Gitti mi misafirleriniz bakiyim?
Ay kızlar okudum şimdi konuşmalarınızıda @Huzurkokulu ve fatime'm gibi ben de suku gözümaskerim banada canı isteyince ağlıyor der ahaha aynıyız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?