Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O aglarsaa ben daha cok aglarimm onlara her gittigimde bi agitim oluyo zaten odasina hic giremiyorumm hala kokusu orda sankii bitirincede benim aglicagim kesiinn yaaa tutamamm
Aglakk minoosss asker yarenleriii

Zor tabi, zaten her an ağlamak istiyor insan bir de başkası ağlayınca sen daha kötü oluyorsun

Topiğin adını minnoş yarenler olarak değiştirsek mii

Son düzenleme:
Anladım benim biraz fazla duygusal biriyimdir nasıl olacak bakalım bide soruyor ben gidince ağlayacan mı diye ya

benim nişanlımda şubatta gidecek daha şimdiden nasıl geçecek diye düşünüyorum 12 ay ya

Şimdiden allah kavuştursun...
İlk gitmeden kafanda çok soru oluyor nere olacak, nasıl geçicek falan... ama yaşadıkça görüyorsun bir şekilde geçiyor. Sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin allah...

Anladım benim biraz fazla duygusal biriyimdir nasıl olacak bakalım bide soruyor ben gidince ağlayacan mı diye ya

Biz de öyleyiz baksana ağlayıp duruyoruzz, hep bir ağlama muhabbeti

Ağlamadan olmuyor ama, mümkün değil bana göre..
En taş yürekli insan bile asker gönderince ağlar bence..
Ağla ki rahatlayasın, hele başlarda ağlamazsan daha kötü olursun..
Alışacaksın nasılsa, hele bir de düzenli sesini duydun mu tamamdır :) Gerisi kolay, Allah sabrını veriyor..

Canımmmm
Nasılsınn ??

Hemen hemenn geçsin, bitsinnnn

İdare eder kuzum. Yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın? Gitti mi misafirleriniz bakiyim?

Ay kızlar okudum şimdi konuşmalarınızıda @Huzurkokulu ve fatime'm gibi ben de suku gözümaskerim banada canı isteyince ağlıyor der ahaha aynıyız kızlar

Şimdiden allah kavuştursun...
İlk gitmeden kafanda çok soru oluyor nere olacak, nasıl geçicek falan... ama yaşadıkça görüyorsun bir şekilde geçiyor. Sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin allah...
evet ya kafam çok karışık alışacağım galiba sizleri de öyle

evet aynen öyle bakalım şubat gelsinde

Zor tabi, zaten her an ağlamak istiyor insan bir de başkası ağlayınca sen daha kötü oluyorsun

Topiğin adını minnoş yarenler olarak değiştirsek mii
Evett yaa hele askerleee alakalii bise olsun hemen hicc dayanamiyorum
Heheheh ay cok guzel olur ama topigimizz guzell yaa

Hehehhe aglaklarrr grubuuuu hepinizi aglak yaptimm minnoslarr beraber aglicaksak ben aglarimm sorun olmaz yanii hemen hazirimm

Ya canim ben buraya yazdıktan sonra yazdi. Iyimis alismaya calisiyomus ben onu soruyorum o beni soruyo orda bile. ne biliyim cok tuhaf duygu acemilikle anlamadim simdi anlıyorum asker oldugunu sabir sabir arkadasim iyiki dun yazmisim size okuyorum vakit geçiyo sagolun hepiniz allah hepimizi kavustursun tez vakitte.

Gozun aydin canimm sende gel aramizaa hep gercekten kizlarimla vakit o kadar cabuk geciyo kii ne ara 131 oldumm suan anlamiyorum yanii kizlarimm en buyuk yardimcilarr ne zaman isterseenn biz hep buralardayizz birimiz olmasak birimiz mutlaka oluyoruzzz

Vallahi geldim her dakka bakıyorum kim ne yazmis diye

Amin hepimiz tez vakitte kavuşalım
Ne demek canım benim biz hep burdayız istediğin zaman yaz... Başka türlü zaman geçmiyor... ilk zamanlar çok zor benim askerimde çok zorlandı ama iki hafta alışma süresi geçicek sonra alışıyor insan. Sen hep yaz askerine o okudukça moral bulur. Oda zaman buldukça geri döner sana. Döneceği günü hatırlat hep canım. Geçecek bu günler...

Ben de iyi işte yorgunum biraz, sen gibi yuvarlanıyorumm
Gittiler çok şükür kazasız belasız atlattık :) Şimdi de babamın bir kaç misafiri var, ama iş yok en azından ev temiz, sofra hazır, oturdular çay içiyorlar ben de kafamı dinliyorum
Sulugözler takımına hoşgeldin canımmmm
Canı isteyince ağlamak fikri de güzelmiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…