Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minik kuş biz hep burdayız yanındayız senin az kaldı bitiyor canım benim ne günler geçti hem bir düşün. kavuşacaksın sevdiğine hatırlamayacaksın bile bu günlerini

Biliyorum canım benim iyi ki varsınız
Hatta ilk düşündüm hiç gelmiyim buralara bugün sizinde enerjinizi emmiyim dedim, sonra düşündüm herşeyimizi paylaşıyoruz moral oluyoruz birbirimize dedim
İnşallah göreceğiz o günleri...
Bazen inanamıyorum sanki yerimde sayıyormuşum gibi geliyor

Kuzummm, canımmm az kaldııı bak yaa sadece 44 günnn..
1.5 ay bile sayılmazzz bitanemm..
Topla kendiniiii

Bende öyle diyorum ama anlamsız bir hüzün var üstümde sevdiceğimde bugün keyifsizdi hissettim ve de birden düştü modum. Yanında olamamak, destek olamamak, elinden bir şey gelememesi çok kötü

Haklısın kuzum...
Kendime kızıyorum ama önüne geçemedim her şey üst üste geldi yıldım herşeyden sanki
Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık...
Ne sesini duyabiliyorum istediğimde ne mesaj alabiliyorum... zaten göremiyorum onu saymıyorum bile. O kadar çaresizim ki...

sende iyiki varsın ki
Oyy kuzum tabiki geleceksin dertleşeceğiz

az daha sabır geçecek hepsi geçecek bu ay bitsin nasıl karşılasak, ne giysek muhabbeti yapacağız seninle

sende iyiki varsın ki
Oyy kuzum tabiki geleceksin dertleşeceğiz

az daha sabır geçecek hepsi geçecek bu ay bitsin nasıl karşılasak, ne giysek muhabbeti yapacağız seninle

Ah ah öyle istiyorum ki şu ayı bir an önce atlatmak.. tatlı telaşları heyacanları yaşamak. Ne güzel dedin öyle ya

Çook iyi anlıyorum senii çok her an bişey olucakmış korkusuyla yaşamak çok zorr biliyorumm. Ama şimdi sen güçlü olmazsn askerıne kim moral vericek kim ilgilenicek onunlaaa biz güçlü yarenleriizz düşekte hemen kalkıyoruzz sen bugün toparlayamazsın biliyorumm ağlamak istersen istediğin kadar ağla rahatla. Amaa seni yarın daha güçlüüü dahaaa sakin görmek istiyoruumm. Yoksaa bizde düşerizz hemenn burda hepimizin kalplerii bir sonraa hiç birimizii toparlayamazlarr

Öyle canım bugün ben uyuyayım şimdi sabah yeni bir gün yeni bir sabah sakin kafayla daha enerji dolu geleyim aranıza... iyi ki varsın miniğim herşey için sağol

Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. çabucak gitsin gelsin sevdiceğin
Amin ablacım sizinde biz de diger kizlar gitti bu sayfada diger kizlara destek olmak için bulunuruz basimizdan gecenleri anlatip onlarin huzunlerini hafifletip 'ah safak bekledigimiz gunler' deriz inşallah

Kızlar ben şimdi uyuyorum.
Herşey için teşekkür ederim hepinize...
Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun tez zamanda inşallah
Yarın yeni bir gün, yarın daha iyi olacağım eminim.
İyi geceler kuzularım

Ah ah öyle istiyorum ki şu ayı bir an önce atlatmak.. tatlı telaşları heyacanları yaşamak. Ne güzel dedin öyle ya
bol bol mesaj yaz askerine kuzum cevap veremese de okur ve bilir her an aklında olduğunu. aralık bize ne yapabilir hee sorarım sana?? biz ağustos eylül ekim kasım demeden beklemişiz atmaya mahkum o şafaklar sen sıkma o güzel canını

Öyle canım bugün ben uyuyayım şimdi sabah yeni bir gün yeni bir sabah sakin kafayla daha enerji dolu geleyim aranıza... iyi ki varsın miniğim herşey için sağol
Bencedee öylee yap askerineee güzel moral vericii bi mesaj att sonra onu yanı basinda hisset miss gibi uyuu yarındaaa sevgi pıtırcığı olarak beklicem senii ona göreeee
Sende iyi ki varsın güzell kaplimmm hiç önemli değill çok öpüyorum senii

Haklısın canım benim son ayımız son !
Hepsini yedik bitirdik aralığıda bitireceğiz inşallah

Tamam minnoşum yarın küllerimden doğup geleceğim inşallah
Bende öpüyorum çok seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…