- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
minik kuş biz hep burdayız yanındayız seninaz kaldı bitiyor canım benim ne günler geçti hem bir düşün. kavuşacaksın sevdiğine hatırlamayacaksın bile bu günlerini
Oyy kocaman öperim canımm beniimm senimaşallah canım benim
Kuzummm, canımmm az kaldııı bak yaa sadece 44 günnn..
1.5 ay bile sayılmazzz bitanemm..
Topla kendiniiii
Yaaaa kuzum beniimm hep oyle oluyo çünkü benim sevdicegimde 5 aydan sonra geldi izine eger gelmeseydi ben çok kötü olurdum oluyodumda aynı dediklerin oluyodum halada var ama birazcık azaldıbu kadar bekledin azıcık daha beklersin 0nundee cok az vaktin kaldı 1 aycıkk bu ayı saymasak 1 ay bile kalmicakk kendini toparlaa sen güçlüsüünn bununda üstesinden geliceksin çok az kaldı sonra sevdicegini kucaklıcaksın elinii hiç bırakmicak bi dahaa güzel seyler dusun 1 aycık sadeceee bu günlerini beraber gülerek anlatcaksınız inşallaahh
sende iyiki varsın kiBiliyorum canım benim iyi ki varsınız
Hatta ilk düşündüm hiç gelmiyim buralara bugün sizinde enerjinizi emmiyim dedim, sonra düşündüm herşeyimizi paylaşıyoruz moral oluyoruz birbirimize dedim
İnşallah göreceğiz o günleri...
Bazen inanamıyorum sanki yerimde sayıyormuşum gibi geliyor
Uzun donem yapcak bakalim daha 15 ocakta belli olcak nereye gitcegi inşallahinşallah canımsenin askerin uzun dönem mi olacak kısa dönem mi?
sende iyiki varsın ki
Oyy kuzum tabiki geleceksin dertleşeceğiz
az daha sabır geçecek hepsi geçecek bu ay bitsin nasıl karşılasak, ne giysek muhabbeti yapacağız seninle
Evet inşallahAmin canımm darısı başına insallaahh. Beklersin beklersiinn. Senin askerin uzun dönem miii
bende seni kuzucukOyy kocaman öperim canımm beniimm seni
Çook iyi anlıyorum senii çok her an bişey olucakmış korkusuyla yaşamak çok zorr biliyorumm. Ama şimdi sen güçlü olmazsn askerıne kim moral vericek kim ilgilenicek onunlaaa biz güçlü yarenleriizz düşekte hemen kalkıyoruzz sen bugün toparlayamazsın biliyorumm ağlamak istersen istediğin kadar ağla rahatla. Amaa seni yarın daha güçlüüü dahaaa sakin görmek istiyoruumm. Yoksaa bizde düşerizz hemenn burda hepimizin kalplerii bir sonraa hiç birimizii toparlayamazlarrHaklısın kuzum...
Kendime kızıyorum ama önüne geçemedim her şey üst üste geldi yıldım herşeyden sanki
Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık...
Ne sesini duyabiliyorum istediğimde ne mesaj alabiliyorum... zaten göremiyorum onu saymıyorum bile. O kadar çaresizim ki...
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. çabucak gitsin gelsin sevdiceğinUzun donem yapcak bakalim daha 15 ocakta belli olcak nereye gitcegi inşallah
Çook iyi anlıyorum senii çok her an bişey olucakmış korkusuyla yaşamak çok zorr biliyorumm. Ama şimdi sen güçlü olmazsn askerıne kim moral vericek kim ilgilenicek onunlaaa biz güçlü yarenleriizz düşekte hemen kalkıyoruzz sen bugün toparlayamazsın biliyorumm ağlamak istersen istediğin kadar ağla rahatla. Amaa seni yarın daha güçlüüü dahaaa sakin görmek istiyoruumm. Yoksaa bizde düşerizz hemenn burda hepimizin kalplerii bir sonraa hiç birimizii toparlayamazlarr
Amin ablacım sizinde biz de diger kizlar gitti bu sayfada diger kizlara destek olmak için bulunuruz basimizdan gecenleri anlatip onlarin huzunlerini hafifletip 'ah safak bekledigimiz gunler' deriz inşallahAllah hakkınızda hayırlısını versin canım. çabucak gitsin gelsin sevdiceğin
bol bol mesaj yaz askerine kuzum cevap veremese de okur ve bilir her an aklında olduğunu. aralık bize ne yapabilir hee sorarım sana??Ah ah öyle istiyorum ki şu ayı bir an önce atlatmak.. tatlı telaşları heyacanları yaşamak. Ne güzel dedin öyle ya
Bencedee öylee yap askerineee güzel moral vericii bi mesaj att sonra onu yanı basinda hisset miss gibi uyuu yarındaaa sevgi pıtırcığı olarak beklicem senii ona göreeeeÖyle canım bugün ben uyuyayım şimdi sabah yeni bir gün yeni bir sabah sakin kafayla daha enerji dolu geleyim aranıza... iyi ki varsın miniğim herşey için sağol
Haklısın canım benim son ayımız son !bol bol mesaj yaz askerine kuzum cevap veremese de okur ve bilir her an aklında olduğunu. aralık bize ne yapabilir hee sorarım sana??biz ağustos eylül ekim kasım demeden beklemişiz atmaya mahkum o şafaklar sen sıkma o güzel canını
İnşallah canım benim :)Amin ablacım sizinde biz de diger kizlar gitti bu sayfada diger kizlara destek olmak için bulunuruz basimizdan gecenleri anlatip onlarin huzunlerini hafifletip 'ah safak bekledigimiz gunler' deriz inşallah
Tamam minnoşum yarın küllerimden doğup geleceğim inşallahBencedee öylee yap askerineee güzel moral vericii bi mesaj att sonra onu yanı basinda hisset miss gibi uyuu yarındaaa sevgi pıtırcığı olarak beklicem senii ona göreeee
Sende iyi ki varsın güzell kaplimmm hiç önemli değill çok öpüyorum senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?