iyi geceler canım benim yarın hüznü başka bir yerlerde bırakmış yanına sabrı umudu almış bir sen bekliyorum burdaKızlar ben şimdi uyuyorum.
Herşey için teşekkür ederim hepinize...
Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun tez zamanda inşallah
Yarın yeni bir gün, yarın daha iyi olacağım eminim.
İyi geceler kuzularım
Insallaaaah minikk kusumm beniimm beklicem seniiiTamam minnoşum yarın küllerimden doğup geleceğim inşallah
Bende öpüyorum çok seniiii
Iyi geceler guzeliimm Allah razii olsunnİyi geceler canım ablalarım kendinizi toparlayin yarina daha enerjik olun enisteler ararlarsa onlara daha iyi destek olursunuz o da mutlu olur bi nebzede olsa rahat ederAllah rahatlik versin iyi geceler
Bende öyle diyorum ama anlamsız bir hüzün var üstümde sevdiceğimde bugün keyifsizdi hissettim ve de birden düştü modum. Yanında olamamak, destek olamamak, elinden bir şey gelememesi çok kötü
Kızlar ben şimdi uyuyorum.
Herşey için teşekkür ederim hepinize...
Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun tez zamanda inşallah
Yarın yeni bir gün, yarın daha iyi olacağım eminim.
İyi geceler kuzularım
Şafak 43 Kütahyadayan sevdiğim
Bir sürü projem var ama en önemlisi sevdiceğimi çok özledim bazen dayanamıyorum...
Derste ağlıyordum nerdeyse öyle özledim...
Çok yalnız hissediyorum kendimi.
Iyiyim bende cok sukurr
Yerlesir canim yerlerlesir arada arayamadiklarida oluyo alisss ben 4 gundur dogru duzgun konusamiyoduk daha bugun konustuuk bi duzguncee.
Duzene oturursaa rahatlarsinizz insallah
Oyle oluyo genelde canim hepimizz oyleyizz baskaa alismaktan baska yapacagimiz bisey yokk sabirrr napalimmkız valla alıştım diyorum ama alışamıyorum yaa alışmadan hiçbirimiz gelsinler hemen
Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 126
yezdaasya - 43
daisy rain - 43
shuuuu - 63
Asker esi amine - 141
K KRALTAC - 229
nazlihilton - 137
Dahlia_ - 26
canım ah bende çok özledim ama biticek Allahın izniyle sıkma kendini az kaldı yılbaşından sonra daha hızlı geçicek vakit buz gibi hava hep karanlık karanlık insanın içi sıkılıyo bir bakıcaz gelmişler üzme kendini canım benim
Sevgi pitircigim beniimm seni boylee gormek ne guzeeeellllKızlarrr hepiiciğinize günaydın
Hepinizin yazdıklarını tek tek okudum.
Canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim...
Bugün daha iyiyim biraz başım ağrısada daha iyi olacağım... sanırım dün dayanma gücüm, sabrım tükenmek üzereydi... uyudum uyandım dün hiç yaşanmamış gibi devam ediyoruz yolumuza... tek artısı şafağımız 1 eksildi
Bir an önce sevdiceklerimize kavuşalım her birimiz inşallah
Yine tek çaremiz sabır...
İyi de olsak kötü de olsak şafak bitmeden onlara kavuşmak yok..
O yüzden iyi olalım hiç değilse, enerjimiz onlara da yansıyor nasıl ki, sen onun sesinden böyle etkilenmişsin..
O da aynı şekilde, sen kötü olursan o da kötü olur bunu unutma bitanem..
Ben de senin gibiyim aslında, saatlerce ağlamak geliyor içimden ama tutuyorum kendimi..
O kadar sabrettin, sonuna geliyorsun şükretmen gereken yerde haline bak diyorum, kızıyorum kendime..
Sen de aynı şekilde, buraya kadar geldin bundan sonra hüzün yokkk, heyecanla beklemek varr
Sadece 6 hafta kaldı bitanemmmm
Uyu, dinlen, sakinleş..
Yarın mutlu günaydın yazdığını görelimm, bak bekliyoruzz
İyi geceler, Allah rahatlık versin
Sevgi pitircigim beniimm seni boylee gormek ne guzeeeellll
Biraz stresteydin kendi siktinn o yuzden basin agridi amaa gecerrrr baaak 1 gunu daha sildikkk seen iyi ol hersey geciceekk bakk geciyodaa sevdigimizz olmadan uyaniyoruzz gunlere amaaa sevdigimizin gelicegi sabahlara uyanacagizz o zaman gun daha guzeel olucaaak o yuzden mod dusmeden yolaa devaaamm
Minnosslarin eenn minnosssuuu severim senii
Baakk gormussun o gunler gelicek ruyalarin gercek olucaak insallaaahh ben inaniyorummmnAh ah o kadar istemişim ki dün gece rüyamda sevdiceğimin geldiği günü gördüm
O rüyadan kalkmak istemedim ama malesef hayat devam ediyor bir şekilde avutmam lazım kendimi... sağol herşey için minnoşum ben seni daha çok severim
Baakk gormussun o gunler gelicek ruyalarin gercek olucaak insallaaahh ben inaniyorummmn
Ne yaptim kii minnosum sen iyi ol gerisii onemli degiill
Kizlar ay bizim adamlar ne sansli heresmen gun sayıyoruz dua ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?