- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Bende bazen diyorum gecmicek evlenecegimm cocugum olucaak diyee hic inanmiyorum amaa geciyoo hemen sonraaaBen bazen inanamıyorum
Ama gelince inanacağım işte o zaman
Ah o bir anlar yok mu bir saniyede bozuyor moralimizi... Ama geçecek inşallah o günleri göreceğiz sevdiceklerimiz gelsinde hepsi geride kalacakBende bazen diyorum gecmicek evlenecegimm cocugum olucaak diyee hic inanmiyorum amaa geciyoo hemen sonraaa
Oylee ben bazen sevdicegede soyluyorum boyle kotu oluyorumm amaa napalimmAh o bir anlar yok mu bir saniyede bozuyor moralimizi... Ama geçecek inşallah o günleri göreceğiz sevdiceklerimiz gelsinde hepsi geride kalacak
Aynen öyle elden hiç bir şey gelmiyor tek sığınamız sabırOylee ben bazen sevdicegede soyluyorum boyle kotu oluyorumm amaa napalimmarada oluyo Sag saglim kavusalimda hepsi olucak insallaah
Bugunlerimizee sukurr minik kusummAynen öyle elden hiç bir şey gelmiyor tek sığınamız sabır
Bugunlerimizee sukurr minik kusumm
Amiinn guzelligiimmAynen öyle çok şükür allah arkamıza baktırrtmasın
Ellerine sağlık kuzum. O elinde balon tutan kız erkek çok şeker yaaaa
Ya yüzünüzü güldürmek için nerden ne bulursam atıyorum buraya, hiç olmadığım kadar minnoş oldum sayenizde
Nasılsınız, napıyorsunuz minnoş canlar ?
Son 6 hafta 1 günnn
Ben böyle sayınca dalga geçiyorlar benimle, haftayı bildik de o 1 gün nedir ya
O 1 gün ne demek en iyi biz biliriz dimii :)
her gün birbirinden daha güzel amaaa cansın FatimeciğimMutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 126
yezdaasya - 43
daisy rain - 43
shuuuu - 63
@Asker esi amine - 141
@KRALTAC - 229
@nazlihilton - 137
Dahlia_ - 26
bilmiyorlar ki o 1 gün bir asır gibi canım benim. yarim gibi konuştum bu aradabir keresinde 2 gün görüşememiştik, "iki gün görüşemedik bana ikiyüzyıl görüşmemişiz gibi geldi" demişti tam bir canımın içi yaa özledim bak yine
Ohooo kaç gün olmuşş iyiyiz ikimiz de:) dersler, ev işleri ve bebişko:) 1,5 aylık oldu bile.. sen nasılsın canım?
Hoşgeldinnn..
Nasılsın canım, bebişin nasıl ?
çok güzel şarkıİkiz yarenim bende çok özledim... banada "zaman sensiz geçmiyor seninle ise yetmiyor daha şimdiden özledim" şarkısını der. Ne yapak ne edek biz
çok güzel şarkısabredeceğiz canım benim, bugün de bitti sayılır 42 gün sonraki kavuşmaya odaklanacağız.
iyisin demi bugün? okudum gerçi mesajlarını toparlanmışsın çok mutlu oldum
bak işte bulmuşsun kendini mutlu etmenin yolunu :) inşallah konuşma fırsatın olur da askerin iyice düzeltir moralini :)Bugün de bitti gerçekten hemen şafağımı değiştirdim zaten iletimden motive ediyor beni
İyiyim canım benim çok şükür. Sabah yine biraz limoniydim ama şimdi daha iyiyim. Sen nasılsın ?
bak işte bulmuşsun kendini mutlu etmenin yolunu :) inşallah konuşma fırsatın olur da askerin iyice düzeltir moralini :)
iyiyim ikiz yarenim yarim arasın diye bekliyorum
Napalimm canim zaman geciriyoruz istee dizi film komsuya git vakit gecir derken zaman gecti bugunde cok sukurr. sen napiyosunnn nasilsinnNasılsınız, napıyorsunuz minnoş canlar ?
Amaaan Allahimmm minikkk ne cabukk buyuduuu oyy yaaaa daha dun gibi aklimda dogdugu zamannOhooo kaç gün olmuşş iyiyiz ikimiz de:) dersler, ev işleri ve bebişko:) 1,5 aylık oldu bile.. sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?