Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende bazen diyorum gecmicek evlenecegimm cocugum olucaak diyee hic inanmiyorum amaa geciyoo hemen sonraaa
Ah o bir anlar yok mu bir saniyede bozuyor moralimizi... Ama geçecek inşallah o günleri göreceğiz sevdiceklerimiz gelsinde hepsi geride kalacak

Ah o bir anlar yok mu bir saniyede bozuyor moralimizi... Ama geçecek inşallah o günleri göreceğiz sevdiceklerimiz gelsinde hepsi geride kalacak
Oylee ben bazen sevdicegede soyluyorum boyle kotu oluyorumm amaa napalimm arada oluyo Sag saglim kavusalimda hepsi olucak insallaah

Son 6 hafta 1 günnn

Ben böyle sayınca dalga geçiyorlar benimle, haftayı bildik de o 1 gün nedir ya
O 1 gün ne demek en iyi biz biliriz dimii :)

bilmiyorlar ki o 1 gün bir asır gibi canım benim. yarim gibi konuştum bu arada bir keresinde 2 gün görüşememiştik, "iki gün görüşemedik bana ikiyüzyıl görüşmemişiz gibi geldi" demişti tam bir canımın içi yaa özledim bak yine

İkiz yarenim bende çok özledim... banada "zaman sensiz geçmiyor seninle ise yetmiyor daha şimdiden özledim" şarkısını der. Ne yapak ne edek biz

İkiz yarenim bende çok özledim... banada "zaman sensiz geçmiyor seninle ise yetmiyor daha şimdiden özledim" şarkısını der. Ne yapak ne edek biz
çok güzel şarkı sabredeceğiz canım benim, bugün de bitti sayılır 42 gün sonraki kavuşmaya odaklanacağız.
iyisin demi bugün? okudum gerçi mesajlarını toparlanmışsın çok mutlu oldum

çok güzel şarkı sabredeceğiz canım benim, bugün de bitti sayılır 42 gün sonraki kavuşmaya odaklanacağız.
iyisin demi bugün? okudum gerçi mesajlarını toparlanmışsın çok mutlu oldum

Bugün de bitti gerçekten hemen şafağımı değiştirdim zaten iletimden motive ediyor beni
İyiyim canım benim çok şükür. Sabah yine biraz limoniydim ama şimdi daha iyiyim. Sen nasılsın ?

Bugün de bitti gerçekten hemen şafağımı değiştirdim zaten iletimden motive ediyor beni
İyiyim canım benim çok şükür. Sabah yine biraz limoniydim ama şimdi daha iyiyim. Sen nasılsın ?
bak işte bulmuşsun kendini mutlu etmenin yolunu :) inşallah konuşma fırsatın olur da askerin iyice düzeltir moralini :)
iyiyim ikiz yarenim yarim arasın diye bekliyorum

bak işte bulmuşsun kendini mutlu etmenin yolunu :) inşallah konuşma fırsatın olur da askerin iyice düzeltir moralini :)
iyiyim ikiz yarenim yarim arasın diye bekliyorum

Tek ilacımız belli zaten
İnşallah duyarız seslerini moral depolarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…