- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Yaaa sen bitanesin o kadar guzel moral oluyo kii Rabbim bi an once kavustursu seni sevdiginee kuzumm benimmYa yüzünüzü güldürmek için nerden ne bulursam atıyorum buraya, hiç olmadığım kadar minnoş oldum sayenizde
Hihihihi:) eveet geçiyor zaman. babişimizi ozledik biz de.. Kocaman olacak döndüğündeAmaaan Allahimmm minikkk ne cabukk buyuduuu oyy yaaaa daha dun gibi aklimda dogdugu zamannBin keree masallaaahhh
Cansın fatimem
Renkleniyoruz sayende
Eh işte diyeyim dünün etkileri var ama daha güçlüyümsen nasılsın canımm
bilmiyorlar ki o 1 gün bir asır gibi canım benim. yarim gibi konuştum bu aradabir keresinde 2 gün görüşememiştik, "iki gün görüşemedik bana ikiyüzyıl görüşmemişiz gibi geldi" demişti tam bir canımın içi yaa özledim bak yine
her gün birbirinden daha güzel amaaa cansın Fatimeciğim
Ohooo kaç gün olmuşş iyiyiz ikimiz de:) dersler, ev işleri ve bebişko:) 1,5 aylık oldu bile.. sen nasılsın canım?
Napalimm canim zaman geciriyoruz istee dizi film komsuya git vakit gecir derken zaman gecti bugunde cok sukurr. sen napiyosunnn nasilsinn
Yaaa sen bitanesin o kadar guzel moral oluyo kii Rabbim bi an once kavustursu seni sevdiginee kuzumm benimm
Oyy yaa evet buyuceek ama babasida ilk adimlarimda yaninda olucak ki minigiinn az kaldii kii sizee 2 ayciikkHihihihi:) eveet geçiyor zaman. babişimizi ozledik biz de.. Kocaman olacak döndüğünde
Sen her halinle guzelsinn kuzum benim hic kendine kompless yapmaa hicc. hicte tombik degilsindir eminimm sen biraz oyle goruyosunnSen de cansın kiiiii
Çok şükür iyiyim canım, özlemekle meşgulüm malumm
Aynen öyle canım...
Bizi bizden başka anlayan da yok zaten
Hiç söyleme yaa ben de özleme günlerindeyim yine, her zaman özlüyorum da işte bazen ağır basıyor..
MaşaAllah
Ne çabuk büyüdü yaa
Ne güzel günlerin çabuk geçiyordur, bir bakmışsın babası da gelmişş
Çok şükür ben de iyiyim, aynı şekilde yuvarlanıyorum
Çok şükürrr... Geçsin bitsin artık yorulduk amaa
Ben de iyiyim çok şükür ama kiloma taktım bu günlerde
Bildiğin tombik birşey olmuşum
17-si görümcem misafirliğe çağırdı, nişanlımın uzun zamandır görmediğim akrabaları falan olucak, kısacası bir sürü insan olucak ben tombik tombik nasıl gidicem, giydiklerim de yakışmaz ki, şimdi bu halimle
Amin canım aminnnn..
Hepimizi kavuştursun sağsalim
Oyy yaa evet buyuceek ama babasida ilk adimlarimda yaninda olucak ki minigiinn az kaldii kii sizee 2 ayciikk
belki günlerim yoğun geçiyor ama sanki daha zor geçiyor kızlar, bebeğim yerine de özlüyorum onu. evimizi düzenimizi özlüyorum. :) neyse geldiğinde hep kendi düzenimiz olacak zaten..annemlere biraz zor gelecek ayrılık.:)Sen de cansın kiiiii
Çok şükür iyiyim canım, özlemekle meşgulüm malumm
Aynen öyle canım...
Bizi bizden başka anlayan da yok zaten
Hiç söyleme yaa ben de özleme günlerindeyim yine, her zaman özlüyorum da işte bazen ağır basıyor..
MaşaAllah
Ne çabuk büyüdü yaa
Ne güzel günlerin çabuk geçiyordur, bir bakmışsın babası da gelmişş
Çok şükür ben de iyiyim, aynı şekilde yuvarlanıyorum
Çok şükürrr... Geçsin bitsin artık yorulduk amaa
Ben de iyiyim çok şükür ama kiloma taktım bu günlerde
Bildiğin tombik birşey olmuşum
17-si görümcem misafirliğe çağırdı, nişanlımın uzun zamandır görmediğim akrabaları falan olucak, kısacası bir sürü insan olucak ben tombik tombik nasıl gidicem, giydiklerim de yakışmaz ki, şimdi bu halimle
Amin canım aminnnn..
Hepimizi kavuştursun sağsalim
Sen her halinle guzelsinn kuzum benim hic kendine kompless yapmaa hicc. hicte tombik degilsindir eminimm sen biraz oyle goruyosunn
Ozlemin onlari gorunce birazda olsun azalicaak sen bunu dusunnn canim benimm. Diyetini yap o sureye kadar olan olmuss olmuyosaaa fazla zorlama kendini kuzucum Allah korusun saglina falan bisey olurr sen her halinle guzelsiiinnn
belki günlerim yoğun geçiyor ama sanki daha zor geçiyor kızlar, bebeğim yerine de özlüyorum onu. evimizi düzenimizi özlüyorum. :) neyse geldiğinde hep kendi düzenimiz olacak zaten..annemlere biraz zor gelecek ayrılık.:)
belki günlerim yoğun geçiyor ama sanki daha zor geçiyor kızlar, bebeğim yerine de özlüyorum onu. evimizi düzenimizi özlüyorum. :) neyse geldiğinde hep kendi düzenimiz olacak zaten..annemlere biraz zor gelecek ayrılık.:)
Cokk haklisinnn canim benim seninn daha bi zor gunlerr. oyy yaaa insallah az vakit sonra evinizee miss gibi yuvaniza bebisinizlee donersinizz insallaah canimm sag salimmbelki günlerim yoğun geçiyor ama sanki daha zor geçiyor kızlar, bebeğim yerine de özlüyorum onu. evimizi düzenimizi özlüyorum. :) neyse geldiğinde hep kendi düzenimiz olacak zaten..annemlere biraz zor gelecek ayrılık.:)
Ne guzell iste hemen fark ediliyoo desenee.Sağol bal minnoşummm
Diyetimi yapıyorum işte, 10 gün kadar zamanım var, 2 kilo bile versem bana yeter..
Vücudum hemen değişenlerden olarak şanslıyım bu konuda ama 1 kilo alınca da tombik görünenlerdenim
Az kaldı canım ya sıkma canını..
Bir bakacaksın evinizdesiniz inşaAllah
Ah kuzum baksana sanki doğurman dün gibi 1,5 ay geçmiş bir bu kadar daha geçse zaten sizinle olacak bitti bile... maşallah size bebeğine
sayfalarca muhabbet kaçırdım..umarım hepiniz çok iyisinizdir, ayy günler geçiyor :)Cokk haklisinnn canim benim seninn daha bi zor gunlerr. oyy yaaa insallah az vakit sonra evinizee miss gibi yuvaniza bebisinizlee donersinizz insallaah canimm sag salimm
Iyiyiz canimm cok sukurr biraktigin gibi hersey safaklar azaldii sadecee tek degisiklik osayfalarca muhabbet kaçırdım..umarım hepiniz çok iyisinizdir, ayy günler geçiyor :)
iyi iyi aman iyi olun iyi olalım, ki askerimiz de iyi olsunIyiyiz canimm cok sukurr biraktigin gibi hersey safaklar azaldii sadecee tek degisiklik o
Oylee vallahaa canimmcimmiyi iyi aman iyi olun iyi olalım, ki askerimiz de iyi olsunkendinize iyi bakın çok öpüyorum hepiniziii
İyiyiz canım herşey yolunda çok şükürsayfalarca muhabbet kaçırdım..umarım hepiniz çok iyisinizdir, ayy günler geçiyor :)
Yenimisin canimm aramiza hosgeldiinn
Yenimisin canimm aramiza hosgeldiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?