Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinize çok teşekkür ederim Allah gonlunuze göre versin inşallah :)

Amin canım hepimizin gönlüne göre versin
Aman bir o eksik kalsın benimkiler bana yeter dicem de bu sene stresten delirtti beni resmen.. Sinir stresten uzak durmam gerekiyormuş şafak izin vermiyor kiii

Ah yapar tabi kovserim dikkat et bak esas bu zamanlar kendine bakman lazım son kaldı 4 sonra istesede bu şafak sana hiç bir şey yapamaz

Anammm oklavalar beni bekliyormuşşşşş
Kusura bakmayın çıkmak zorunda kaldım, sonra da biraz alerjim tuttu, ilaç aldım sakinleşmeyi bekledim, iyiyim şimdi
partı düzenliyozz ordaa stresteen alejii oluyoo yinee yaaa seni severiimmm yaa fındık kurdu taaamm
Ya minişim ya belki sık girmiyorlardır ondan gelince yazarlar mutlaka sen merak etme
Tamamm hadii öylee olsunn bakıyıımm

partı düzenliyozz ordaa stresteen alejii oluyoo yinee yaaa seni severiimmm yaa fındık kurdu taaamm

Tamamm hadii öylee olsunn bakıyıımm

Minnoşum ben ne yaptığımı, ne halde olduğumu biliyor muyum kiii
Şu anda vantilatör çalışıyor düşün halimi Bu soğukta beni sıcakkNefesim kesiliyor ya

Minnoşum ben ne yaptığımı, ne halde olduğumu biliyor muyum kiii
Şu anda vantilatör çalışıyor düşün halimi Bu soğukta beni sıcakkNefesim kesiliyor ya
yaaaa heycanini seveyiimm seniinn been tovbeee ya sogukta vantrator calistiriyo yaa sakin oll minisim sakiinnn
Senin galiba kısa süre içinde geliyor sevdiğin. Birakirsin bizleri o zaman
Evett minik kusss kavusuyoo sevdicegine 4 guncugu kaldii yaaa amaaa o bizi birakmmaazs birakirsaaa bunu cok iyi bilirrrr
Kizceler ayyy parti varmis gec mi kaldim bittimi giremiyorum işten güçten ama hergun hepimize dua ediyorum koverin mi sevdicegi geldi kac sayfa olmus okuyamadım
Evetttt parti vardii cok etiketledim sizi amaaa beenn kuscektim kizlar tuttu benii sonraaaa

İyi bakalım tatlım darısı basimiza artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…