- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Eveett birazz daha gelmezsee yapacagımm alıstırmayıı
Diger kızlarda gelmedi zaten kuşum küstüm hepsineee
Anammm oklavalar beni bekliyormuşşşşş
Kusura bakmayın çıkmak zorunda kaldım, sonra da biraz alerjim tuttu, ilaç aldım sakinleşmeyi bekledim, iyiyim şimdi
Hepinize çok teşekkür ederim Allah gonlunuze göre versin inşallah :)Nee zamaan isterseenn gel güzelim benim olmadığım zamanlar olur ama kızların biri mutlaka burda olurlarrrr
Fatimem bence şafak sana artık alerji yapıyor ben anladım
Hepinize çok teşekkür ederim Allah gonlunuze göre versin inşallah :)
Hepinize çok teşekkür ederim Allah gonlunuze göre versin inşallah :)
Aman bir o eksik kalsın benimkiler bana yeter dicem de bu sene stresten delirtti beni resmen.. Sinir stresten uzak durmam gerekiyormuş şafak izin vermiyor kiii
partı düzenliyozz ordaa stresteen alejii oluyoo yinee yaaa seni severiimmm yaa fındık kurdu taaammAnammm oklavalar beni bekliyormuşşşşş
Kusura bakmayın çıkmak zorunda kaldım, sonra da biraz alerjim tuttu, ilaç aldım sakinleşmeyi bekledim, iyiyim şimdi
Tamamm hadii öylee olsunn bakıyıımmYa minişim ya belki sık girmiyorlardır ondan gelince yazarlar mutlaka sen merak etme
Amiinn canıımm Allah seninde gonlüne gore verir insallaahh :) Daha bisey yapmadıkHepinize çok teşekkür ederim Allah gonlunuze göre versin inşallah :)
Amin canım hepimizin gönlüne göre versin
Ah yapar tabi kovserim dikkat et bak esas bu zamanlar kendine bakman lazım son kaldı 4 sonra istesede bu şafak sana hiç bir şey yapamaz
partı düzenliyozz ordaa stresteen alejii oluyoo yinee yaaa seni severiimmm yaa fındık kurdu taaamm
Tamamm hadii öylee olsunn bakıyıımm
Heyecandan kalpten götürmese başka birşey yapamazz kuzummm
Senin galiba kısa süre içinde geliyor sevdiğin. Birakirsin bizleri o zamanAmin inşaAllah senin de canım :)
yaaaa heycanini seveyiimm seniinn beenMinnoşum ben ne yaptığımı, ne halde olduğumu biliyor muyum kiii
Şu anda vantilatör çalışıyor düşün halimiBu soğukta beni sıcakk Nefesim kesiliyor ya
Evett minik kusss kavusuyoo sevdicegine 4 guncugu kaldii yaaaSenin galiba kısa süre içinde geliyor sevdiğin. Birakirsin bizleri o zaman
Evetttt parti vardii cok etiketledim sizi amaaa beennKizceler ayyy parti varmis gec mi kaldim bittimigiremiyorum işten güçten ama hergun hepimize dua ediyorum koverin mi sevdicegi geldi kac sayfa olmus okuyamadım
İyi bakalım tatlım darısı basimiza artık :)yaaaa heycanini seveyiimm seniinn beentovbeee ya sogukta vantrator calistiriyo yaa sakin oll minisim sakiinnn
Evett minik kusss kavusuyoo sevdicegine 4 guncugu kaldii yaaaamaaa o bizi birakmmaazs birakirsaaa bunu cok iyi bilirrrr
Evetttt parti vardii cok etiketledim sizi amaaa beennkuscektim kizlar tuttu benii sonraaaa
Amiinn canim beniimm insallaaahhİyi bakalım tatlım darısı basimiza artık :)
Allah kavuştursun canımŞafağımız 21 - Diyarbakır oldu...
Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?