- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Ay benim sınavım var hala daha burdayım. Ben kaçayım güzellikler. Herkese iyi geceler ve bol sabır tez kavuşma diliyorum. Sağolun rahatladım biraz. Öpüldünüz
Şükür yakınız da askerden sonra 2 sene uzağız bizdebakalım daha neler göreceğiz... Yine görüşürüz yarın gelişmeleri anlatırım :)
Aynen bak süper fikir eminim bütün yarenler sıraya girecek çünkü her asker yareninin ihtiyacı olan şeygel vatandaş gel en acı çektireni burda
hahahaha güldürdün gece gecee
Benim içime doğan şeyler pek gerçek olmaz ama bizim üçümüze aynı anda gerek olacakmış gibi hissettim bir an
3-4 gün dediler ama 1 haftayı bulur o, sizinkiler geldiğinde gelir, oklavalı katliam yaparız
Heh böyle gül işte Kevserim
Vallahi süper olur kaçış yok illaki bu yapılacak zaten gelsinlerde görsünler oklavalarımızın tadına baksınlar bir
Hepimiz gülelim artık canım, aylardır asık suratla geziyoruz yeter yanii
Ya 2 gündür özlem modundayım sadece, sinirim de yoktu hiç, hatta gelsin hiçbirşey demicem falan diyordum..
Şimdi yine yaşadıklarımı düşünüyorum sinirim tepeme zıplıyorr
Oklavasız karşılamak yok diyorum
Kime oklava lazimm boncuklarimm daisy rain Dahlia_ vallahii ben herkese hazirladim isteyenn alsin biz hic yokk demiyoruzz cunkuu
günaydın kısçelerimmutlu bir gün olsun hepimiz için
günaydın kısçelerimmutlu bir gün olsun hepimiz için
Günaydın ikiz yarenim ve günaydın tüm asker yarenleri
İnşallah güzel bir gün olur hepimiz için
Kime oklava lazimm boncuklarimm daisy rain Dahlia_ vallahii ben herkese hazirladim isteyenn alsin biz hic yokk demiyoruzz cunkuu
Gerçekten artık gülmemve oklava zamanı
Bazen bana da oluyor yeterki gelsin diyorum sesimi çıkartmayacağım sonra geçiyor kısa sürüyor
Hahha minnoşum benim kulakların çınlıyorsa bizden o oklavalarını anmadığımız bir an yok
Bu gidişle hepimize lazım olacak minnoşummm, sen koleksiyonu hazırlaa
O kadar sinirlendirdiler ki bizi artık sakin anlarımız da kısa sürüyorr, hep şiddet hep şiddettt
@shuuuu - 25
@Asker esi amine - 103
@KRALTAC - 191
nazlihilton - 99
@alwayswish - 251
P papazerik - 204
@Kopkar1510 - 279
@cokpembix - 62
Canimsiniz kizlarr ne zamandir uğrayamiyorum. 20 lik gömülü dis çıktı başıma uyku bile uyuyamiyorum ne dertmis diş yaayarin randevum var cekicekler tirsiyorum çok sizler nasilsiniz askerlerinz iyi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?