Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tamam canım sıkma canını sen ne zaman ihtiyacın olursa yaz. Sınavında bol şans inşallah güzel geçer. İyi geceler

Aynen bak süper fikir eminim bütün yarenler sıraya girecek çünkü her asker yareninin ihtiyacı olan şey gel vatandaş gel en acı çektireni burda

hahahaha güldürdün gece gecee
Benim içime doğan şeyler pek gerçek olmaz ama bizim üçümüze aynı anda gerek olacakmış gibi hissettim bir an
3-4 gün dediler ama 1 haftayı bulur o, sizinkiler geldiğinde gelir, oklavalı katliam yaparız

Heh böyle gül işte Kevserim
Vallahi süper olur kaçış yok illaki bu yapılacak zaten gelsinlerde görsünler oklavalarımızın tadına baksınlar bir

Heh böyle gül işte Kevserim
Vallahi süper olur kaçış yok illaki bu yapılacak zaten gelsinlerde görsünler oklavalarımızın tadına baksınlar bir

Hepimiz gülelim artık canım, aylardır asık suratla geziyoruz yeter yanii

Ya 2 gündür özlem modundayım sadece, sinirim de yoktu hiç, hatta gelsin hiçbirşey demicem falan diyordum..
Şimdi yine yaşadıklarımı düşünüyorum sinirim tepeme zıplıyorr
Oklavasız karşılamak yok diyorum

P papazerik Canimm inanirmisinn su 365 gunde o dedigin bizde sayisiz oluyooo beyfendinin ruh haline gore geciriyoruz o gunu bi gun uyanir bi trip kirk kere sorarim ne oldu ne oldu her seferinde yok bise der. En sonundaa patladim dedim eger ben senin yaninda olmayacaksam hayatinda da isim yok dedimm. O oldu ama yinede arada oluyo biraak hic sorma neden dedikceee o daha da trip yaparr. Hic takma bile o duzelir eski haline doner. Hiicc asker psikolojisine girmeyelim hemen sinirlerim ziplar benim

Gerçekten artık gülmemve oklava zamanı
Bazen bana da oluyor yeterki gelsin diyorum sesimi çıkartmayacağım sonra geçiyor kısa sürüyor

Kime oklava lazimm boncuklarimm daisy rain Dahlia_ vallahii ben herkese hazirladim isteyenn alsin biz hic yokk demiyoruzz cunkuu

Hahha minnoşum benim kulakların çınlıyorsa bizden o oklavalarını anmadığımız bir an yok

Kime oklava lazimm boncuklarimm daisy rain Dahlia_ vallahii ben herkese hazirladim isteyenn alsin biz hic yokk demiyoruzz cunkuu

Bu gidişle hepimize lazım olacak minnoşummm, sen koleksiyonu hazırlaa

O kadar sinirlendirdiler ki bizi artık sakin anlarımız da kısa sürüyorr, hep şiddet hep şiddettt

Bu gidişle hepimize lazım olacak minnoşummm, sen koleksiyonu hazırlaa

O kadar sinirlendirdiler ki bizi artık sakin anlarımız da kısa sürüyorr, hep şiddet hep şiddettt

Aynen öyle minnoş en son ne zaman sakindim hatırlayamıyorum

nazlihilton canım 99 hayırlı olsunnn

Çabucak plakalara da gelirsin, sonrası su gibi geçiyor

Canimsiniz kizlarr ne zamandir uğrayamiyorum. 20 lik gömülü dis çıktı başıma uyku bile uyuyamiyorum ne dertmis diş yaa yarin randevum var cekicekler tirsiyorum çok sizler nasilsiniz askerlerinz iyi inşallah

Canimsiniz kizlarr ne zamandir uğrayamiyorum. 20 lik gömülü dis çıktı başıma uyku bile uyuyamiyorum ne dertmis diş yaa yarin randevum var cekicekler tirsiyorum çok sizler nasilsiniz askerlerinz iyi inşallah

Geçmiş olsun canım..
Her yerim ağrısın ama dişim ağrımasın diyorum, berbat birşey, Allah yardımcın olsun..

Çok şükür idare ediyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…