@shuuuu - 25
@Asker esi amine - 103
@KRALTAC - 191
nazlihilton - 99
@alwayswish - 251
@papazerik - 204
@Kopkar1510 - 279
@cokpembix - 62
Canimsiniz kizlarr ne zamandir uğrayamiyorum. 20 lik gömülü dis çıktı başıma uyku bile uyuyamiyorum ne dertmis diş yaayarin randevum var cekicekler tirsiyorum çok sizler nasilsiniz askerlerinz iyi inşallah
Eline sağlık Fatime'm benim
Kalplendik sayende
Bu Saatten Sonra
Ne Albay Dinlerim Ne Yarbay
05 Gün Sonra Hepsine
Şinanay Yavrum Şinanay.
Şafak 05 - Amasya.
Sadece bir elin parmağı kadar kaldı, bitiyorr
Enerjini seveyimmmm
Yüzümü güldürdün sabah sabah
Çok geçmiş olsun canım benim... Dikkat et kendine çok. Gözün aydın nazlııı ikili rakamlar su gibi geçsin inşallah
çok sağol canımmm gördük 2li rakamları şükürler olsun hepimizin su gibi geçsin gelsin sevdiklerimiz hemen inşallah
Vallahi enerjik kalktım bugün çok şükür bir de bu maniyi okuyunca gül gül öldüm
Gül sen Kevserim benim hep gül böyle
Ohh ne güzelll enerjin bana bile yansıdıııı
Az kaldıı zatenn gülmeyip napalımm
kalplerini severim çok güzel kuzum ellerine sağlık
@shuuuu - 25
@Asker esi amine - 103
@KRALTAC - 191
nazlihilton - 99
@alwayswish - 251
@papazerik - 204
@Kopkar1510 - 279
@cokpembix - 62
çok geçmiş olsun canım Allah Şafi ismiyle şifa versin sanaCanimsiniz kizlarr ne zamandir uğrayamiyorum. 20 lik gömülü dis çıktı başıma uyku bile uyuyamiyorum ne dertmis diş yaayarin randevum var cekicekler tirsiyorum çok sizler nasilsiniz askerlerinz iyi inşallah
Bu Saatten Sonra
Ne Albay Dinlerim Ne Yarbay
05 Gün Sonra Hepsine
Şinanay Yavrum Şinanay.
Şafak 05 - Amasya.
Sadece bir elin parmağı kadar kaldı, bitiyorr
çok geçmiş olsun canım Allah Şafi ismiyle şifa versin sana
99'dan sonrası da su gibi geçsin
arkadaşlar nişanlımın askere gitmesine az kaldı bana durup durup ben askerdeyken ailen ayrıl derse ayrılır mısın diyor. Ailem öyle bir şey demez yani. Askerden gelince düğün yaparız diyor annem hatta çeyiz hazırlıkları yapıyoruz diyorum ama tekrar soruyor
teşekkür ederim canım hepimizinkini :) şimdiden başladı yani sakin sakin anlatıyorum bakalımAllah kavuştursun canım :)Askerlik psikolojisi ile birlikte başlayan kaybetme korkusu hiç ses çıkarma bence bu şekilde devam et o zaten bi müddet sonra sormayı bırakır. Hatta normal konuşmalarınızda çeyize aldıklarınızı, düğün hakkındaki konuşmalarınızı, o öyle konuşmaya,sormaya başlamadan önce söyle
arkadaşlar nişanlımın askere gitmesine az kaldı bana durup durup ben askerdeyken ailen ayrıl derse ayrılır mısın diyor. Ailem öyle bir şey demez yani. Askerden gelince düğün yaparız diyor annem hatta çeyiz hazırlıkları yapıyoruz diyorum ama tekrar soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?