Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canimsiniz kizlarr ne zamandir uğrayamiyorum. 20 lik gömülü dis çıktı başıma uyku bile uyuyamiyorum ne dertmis diş yaa yarin randevum var cekicekler tirsiyorum çok sizler nasilsiniz askerlerinz iyi inşallah
Güzelimm geçmiş olsun bendee bilirimm zorr Allaah iyilik versinn

Bu Saatten Sonra
Ne Albay Dinlerim Ne Yarbay
05 Gün Sonra Hepsine
Şinanay Yavrum Şinanay.

Şafak 05 - Amasya.
Sadece bir elin parmağı kadar kaldı, bitiyorr
Seninnn elinin parmaklarını severiiimmm haftaya bugünnn kocamann sarıll sevdiğine kocamaaann öperim seniii

Bizde de aynısı var şuan kuzumm ama geçer ya fazla kafaya takma yıpranırsınızz

Biz yıprandıııkkk sen yıpranmaaa

Evet öyle oluyor galiba biz bide söz olana kadar baya şey atlatınca daha bir korkuyor bana da orel vermek düşüyor. inşallah çabuk geçer 2017 hepimiz kavuşalım

Bizde de aynısı var şuan kuzumm ama geçer ya fazla kafaya takma yıpranırsınızz

Biz yıprandıııkkk sen yıpranmaaa
işte herşeyi kafaya takan biriyim bakalım zaman lazım galiba

Yaaaaaa evett aşklarrıım hala inanamıyoruummm
Sanki 100ler hiç bitmicekti amaa bitti çok şükürrn

Bitmez olur mu bitiyor tabi bak daha geçen ikili rakamını kutluyorduk şimdi plaklara ramak kaldı minnoşum benim

Seninnn elinin parmaklarını severiiimmm haftaya bugünnn kocamann sarıll sevdiğine kocamaaann öperim seniii

Ya minik kuşum benim bende seni severim
İnşallah sarılacağım sımsıkı sonra da oklavayla kovalayacağım

Yaşadıklarınızdan dolayı öyle düşünnesi normal o zaman moralini bozduğumu düşünme sakın tam tersine bu sürece hazırlıklı ol diye diyorum. Bu süreçte askerden çok yarenlerine daha çok iş düşüyor. Sende moralen düşeceksin ama askerinin morali zaten bozuk bir de senin bozulursa çok daha zor geçiyor zaman. Hep onu moralen yükseltmeye çalış. İyi şeylerden bahset baika türlü çok zor. Bu sürecin tek ilacı zaman ve sabır canım sakın unutma ve inşallah dediğin gibi herkes kavuşur sevdiğine

Kizlarr acemi birliği Ankara Etimesgut tankci birliği çıktı ordan nereye gonderiyolar sonra fikri olan varmii
Canım ikisi de aynı anda açıklanması gerek hem acemilik yazıyor hem de usta birliği.

Kızlaaaar nişanlım kısa dönem gidcek açıklanmış diyorlar nereye gidecekelri de nerden görebilirim ?
E-devletten öğreniliyor canım

[QUOTE="Yaşadıklarınızdan dolayı öyle düşünnesi normal o zaman moralini bozduğumu düşünme sakın tam tersine bu sürece hazırlıklı ol diye diyorum. Bu süreçte askerden çok yarenlerine daha çok iş düşüyor. Sende moralen düşeceksin ama askerinin morali zaten bozuk bir de senin bozulursa çok daha zor geçiyor zaman. Hep onu moralen yükseltmeye çalış. İyi şeylerden bahset baika türlü çok zor. Bu sürecin tek ilacı zaman ve sabır canım sakın unutma ve inşallah dediğin gibi herkes kavuşur sevdiğine[/QUOTE] evet bakalım ben ona moral olacam da bana kim olacak ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…