- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Yaaaaaa evett aşklarrıım hala inanamıyoruummm
Güzelimm geçmiş olsun bendee bilirimm zorr Allaah iyilik versinnCanimsiniz kizlarr ne zamandir uğrayamiyorum. 20 lik gömülü dis çıktı başıma uyku bile uyuyamiyorum ne dertmis diş yaayarin randevum var cekicekler tirsiyorum çok sizler nasilsiniz askerlerinz iyi inşallah
Seninnn elinin parmaklarını severiiimmm haftaya bugünnn kocamann sarıll sevdiğine kocamaaann öperim seniiiBu Saatten Sonra
Ne Albay Dinlerim Ne Yarbay
05 Gün Sonra Hepsine
Şinanay Yavrum Şinanay.
Şafak 05 - Amasya.
Sadece bir elin parmağı kadar kaldı, bitiyorr
Bizde de aynısı var şuan kuzumm ama geçer ya fazla kafaya takma yıpranırsınızzarkadaşlar nişanlımın askere gitmesine az kaldı bana durup durup ben askerdeyken ailen ayrıl derse ayrılır mısın diyor. Ailem öyle bir şey demez yani. Askerden gelince düğün yaparız diyor annem hatta çeyiz hazırlıkları yapıyoruz diyorum ama tekrar soruyor
Evet öyle oluyor galiba biz bide söz olana kadar baya şey atlatınca daha bir korkuyor bana da orel vermek düşüyor. inşallah çabuk geçer 2017 hepimiz kavuşalımKaybetme korkusundan olabilir canım biz hiç böyle bir şey yaşamadık ama insan neyle karşı karşıya olduğunu bilmeyince soru işaretlerine boğuluyor...
Sen aynı yaptığın gibi ona moral ver güzel şeylerden, hayallerinizden bahset. İnşallah sağ salim gider gelir zaman su gibi geçerde hemen kavuşursunuz
işte herşeyi kafaya takan biriyim bakalım zaman lazım galibaBizde de aynısı var şuan kuzumm ama geçer ya fazla kafaya takma yıpranırsınızz
Biz yıprandıııkkk sen yıpranmaaa
Yaaaaaa evett aşklarrıım hala inanamıyoruummm
Sanki 100ler hiç bitmicekti amaa bitti çok şükürrn
Seninnn elinin parmaklarını severiiimmm haftaya bugünnn kocamann sarıll sevdiğine kocamaaann öperim seniii
Evet öyle oluyor galiba biz bide söz olana kadar baya şey atlatınca daha bir korkuyor bana da orel vermek düşüyor. inşallah çabuk geçer 2017 hepimiz kavuşalım
işte herşeyi kafaya takan biriyim bakalım zaman lazım galiba
Canım ikisi de aynı anda açıklanması gerek hem acemilik yazıyor hem de usta birliği.Kizlarr acemi birliği Ankara Etimesgut tankci birliği çıktı ordan nereye gonderiyolar sonra fikri olan varmii
E-devletten öğreniliyor canımKızlaaaar nişanlım kısa dönem gidcek açıklanmış diyorlar nereye gidecekelri de nerden görebilirim ?
Girdim ama bulamadımCanım ikisi de aynı anda açıklanması gerek hem acemilik yazıyor hem de usta birliği.
E-devletten öğreniliyor canım
gidecekleri yer açıklandı mıGirdim ama bulamadım
evet uzun dönem canımKısa dönem olursa eğer acemi ve usta birlikleri aynı anda açıklanıyor diye biliyorum ben canımdaisy rain uzun dönem mi olacaktı senin sevdiceğin canım CamdanKalp
Hayırlısı ile gidip gelsin inşallah canım benimde sözlüm haziran da okulu bitecek bakalım ben nereye yollayacağımevet uzun dönem canım
E devletten baktım ama açıklanmamışgidecekleri yer açıklandı mı
hayırlısıyla gidip gelsinler inşallahHayırlısı ile gidip gelsin inşallah canım benimde sözlüm haziran da okulu bitecek bakalım ben nereye yollayacağım
15-21 arası açıklanacak yazıyor internetteE devletten baktım ama açıklanmamış
Her an açıklanabilir yanihayırlısıyla gidip gelsinler inşallah
15-21 arası açıklanacak yazıyor internette
evet aynen öyle bende merakla bekliyorum bakalımHer an açıklanabilir yani
Ayyy hepimiz için hayırlısı olur inşallaahhhevet aynen öyle bende merakla bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?