Kızlar benim sevdicegim de bu ay başvuru yapacak mayista gidecek inşallah. Çok korkuyorum tek isteğim sag salim gelmesi nasil geçecek zaman bilmiyorum Allah hepsini korusun
Hosgeldin canim aramiza insallaah sag saglim gelir biterrr hicc sey yapma ben hep buralardayimm ama internetim yoktu o yuzden giremiyorumBu topikteki eski yılların mesajlarına göz atıyorum da bissürü bissürü kişi varmış bekleyen.. :) şimdi de gördüğüm kadarıyla 6-7 kişi ya var ya yok.. vakit geçer diye gelmiştim oysa ki.. üzüldüm..
tabi ki buraya hala yazan ve benim yazdıklarıma da cevap yazan üç, beş arkadaşımı tenzih ediyorum, tekrar teşekkür ediyorum♡
Allah kavustursun canim sag saglimmm kavusun insallaahKızlar benim sevdicegim de bu ay başvuru yapacak mayista gidecek inşallah. Çok korkuyorum tek isteğim sag salim gelmesi nasil geçecek zaman bilmiyorum Allah hepsini korusun
Teşekkürler Meg'im❤ Kavuştum çok şükür
Amin Allah tüm sevenleri ayırmasın inşallah
Ve gerçekten öyleymiş bitmeyen şafak yokmuş zor oldu ama bitti...
Geçecek inşallah bende çok tedirginim bi gitsinlerde inşallahAa.. ne güzel tesadüf oldu. :) çok disiplinli yer diyorlar. çok zor olacak gibi şimdiden acemi birliği..
Canimm cok sükür kavusmussun gozun aydin birdaha rabbim ayirmasin darisi bizlerin basina
Şafağımız 75
Ardahan
Yaaaa seniii severiimm bal kuşumm moral düzeltiyorumm napayiimm yaaKalplerini yerim senin miniğim ❤
Yaaaa seniii severiimm bal kuşumm moral düzeltiyorumm napayiimm yaa
Şafağımız 75
Ardahan
Ne kadar minnacık kalmış, Allah kavuştursun. :) Ben 365ten başlayacağım.
Allah razi olsun canimm :) bende 365 den geldimm buralaraaa cok guzel geciyo zaman merak etmee geciyo yani insalllah sag salim kavusursunnNe kadar minnacık kalmış, Allah kavuştursun. :) Ben 365ten başlayacağım.
Ay üzülmeyin allah sabrini veriyo gerçekten bir sure sonra alisiliyo kizlar bana hep oyle demişti haklilarmis
Allah razi olsun canimm :) bende 365 den geldimm buralaraaa cok guzel geciyo zaman merak etmee geciyo yani insalllah sag salim kavusursunn
Bilirim canim biliriiimmm. Rabbim buyuk sabirlar versin en cok ihtiyacin olacak ona cunkuuHi hi:) gözüme gönlüme nasıl zor geliyor bi bilsen... inşallah bende senin gördüğün güzel günleri görürüm. Çok teşekkür ederim.
Bilirim canim biliriiimmm. Rabbim buyuk sabirlar versin en cok ihtiyacin olacak ona cunkuu
Insallaah canim benimm bende seninkileri gorurum insallaah ben hep buralardayim ne zaman konusmak istersen. Bise danismak istersen seve seve yardimci olurumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?