Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında danışmak istediğim o kadar çok şey var ki, sıkmaktan korkuyorum :) benim endişelerim acaba askerde değişir mi, laubali olur mu diye en çok..
Sor canimm sıkmazsın bende cookk sordum burda kizlaraa :)
Vallahii yalan soylemiyim azda olsa oluyo laubali oda neden herseyi alttan aliyoruz onun degismemesi biraz senin elinde :)

Sor canimm sıkmazsın bende cookk sordum burda kizlaraa :)
Vallahii yalan soylemiyim azda olsa oluyo laubali oda neden herseyi alttan aliyoruz onun degismemesi biraz senin elinde :)

Yani askerde cins cins insanlar var. normalde kendisi ağırbaşlı ama cıvıtır diye korkuyorum. Nasıl konuşmalıyım, neler yapmalıyım bilemiyorum açıkçası.. bir de çevremdeki insanlar "seni aldatır ruhun bile duymaz ama sen canım cicim demeye sevmeye devam edersin her asker aldatır, aldatmadım diyen en büyük yalancıdır" diyorlar. Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor artık böyle şeyler duyduğumda.. her şey bir dünya dert :)

Bırak konuşsunlar..
Sen sevdiğin adamdan eminsen hiç düşünme böyle şeyler..
Ne kendi canını, ne de bu psikolojiyle onunla konuşup, bunları belli edip onun canını sık..

Aslaaaa oyle seylere kulak asma aslaaa. Ordayken tek ihtayac duydugu sen oluyosunn. Baskasiyla konusmaya firsat bulamiyo ki. Hem aldatirsada o senin askerinin kareketerini ve sana bagliligini gosterir emin ol hic korkmaa tamam sorunlar oluyo olmuyo degil. Kiskanclik cok fazla oluyoo daha cok sahipeniyolarr. Sen herkesin dedigine bakarsan ohooo :)

Bırak konuşsunlar..
Sen sevdiğin adamdan eminsen hiç düşünme böyle şeyler..
Ne kendi canını, ne de bu psikolojiyle onunla konuşup, bunları belli edip onun canını sık..

Çok haklısın. Arkadaşlarımla ne zaman askerlik konusu açılsa bu tarz şeyler duyuyorum. Bana "şimdi inanmıyorsun belki ama yaşayınca görürsün" diyorlar. Benim de beynim sulandı.. Tabi ki siz onlardan daha iyi bilirsiniz, o yüzden içim rahatladı. Çok teşekkür ederim.

Zerre kadar şüphem yok iken, şimdi dertler bende derya.. :) söylenenleri çok fazla kafama takıyorum maalesef. bazıları da soğur vs demiş. Demek ki gerçekten karakter meselesi, psikoloji falan az bir etken. Ne güzel siz yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz, Allah kavuştursun, gelince çok çok musmutlu günleriniz olsun inşallah. :)

Ilk zamanlar oyle olur canim ama unutmaa bunlar sadece seni uzer ve hersey zorlasiirrr. Yaaa her zaman yaninda oldugun adam neden sogusun sana mantikli geliyo mu bu canim bana hic gelmiyo sahsen banada demislerdi sogur bilmem ne diyee amaa aslaa olmadii. Kesinlikle oyleee insanlar sadece konusur sadeceee duymaa sadecee sen sevdiginin her zaman elinden tut gerisini dusunme Allahin iziniyle aslanlar gibi yapip sag saglim yine yani basina gelicek.

Cok sukur canimm cok daha varr kuyrugunaa geldikk sayilmazz Allah razi olsun canim senin icinde zaman su gibi akip gecer insallah

Dinleme sen kimseyi, he he deyip geç hatta

Canımsın yaa sen benimmm, tatlı minnoşummmm
Ne olur olsun seni yalnız bırakmak yokk..
Son 10 haftaya giriyorsunuzz
Yaaa severiimm senii hala inanamiyorumm bazen diyorum ya bitiyomu artikk diyorumm
Gercekten cokk uzun bi yolmusss.
Sanaaa hic bise yok asill bugun yariinn sarilcaksiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…